Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практика Славик.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
1.2 Mб
Скачать

Структура та керівництво сектором

- До складу сектору входять завідувач та головний спеціаліст – юрисконсульт.

- Сектор очолює завідувач, який є державним службовцем, призначається на посаду начальником управління за результатами конкурсу (крім випадків, визначених законодавством) за погодженням з начальником юридичного відділу ГУ ПФУ у Київській області. Завідувач сектору звільняється з посади начальником управління відповідно до законодавства про працю та про державну службу.

- На посаду завідувача сектору може бути призначена особа, яка має повну вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, або післядипломну освіту магістра державного управління за відповідною спеціалізацією та має стаж роботи за фахом в державній службі не менше 3 років або стаж роботи за фахом не менше 5 років.

- Завідувач сектору безпосередньо здійснює керівництво сектором, спрямовує його діяльність та забезпечує виконання функцій, покладених на сектор, відповідно до законодавства, внутрішнього трудового розпорядку та регламенту роботи управління, визначає порядок роботи сектору, несе персональну відповідальність та звітує перед начальником управління про виконання завдань, покладених на сектор.

- Завідувач сектору у межах своїх повноважень має право підпису (візування) документів, що подаються начальнику управління та його заступникам, а також інших документів від імені управління – за дорученням керівництва управління.

- Завідувач сектору візує проекти наказів, господарських договорів (угод), інших нормативних актів перед поданням цих актів на підпис (візування) керівництву управління за наявності візи керівників відповідних структурних підрозділів управління або осіб, які їх заміщують.

- Завідувач сектору має право в межах своїх повноважень давати доручення працівникам сектору, які є обов’язковими для виконання.

- Завідувач сектору вносить керівництву управління пропозиції щодо заохочення працівників сектору, надання їм матеріальної допомоги, накладення на них стягнень за порушення трудової та виконавської дисципліни.

Заключні положення

Робота сектору організовується відповідно до Регламенту роботи та Правил внутрішнього трудового розпорядку управління. Працівники сектору є державними службовцями, приймаються на посаду та звільняються з неї начальником управління у встановленому законодавством порядку. Службові обов’язки працівників сектору визначаються їх посадовими інструкціями, які затверджуються начальником управління. Сектор для виконання покладених на нього завдань забезпечується відповідним приміщенням, засобами зв’язку, комп’ютерною технікою, іншим обладнанням та матеріалами.

6. Функціональні повноваження начальника та заступників начальника управління Пенсійного фонду України у м. Броварах Київської області Функціональні повноваження начальника управління.

Організовує та забезпечує виконання завдань, покладених на управління, здійснює загальне керівництво роботою апарату управління. Визначає ступінь відповідальності заступників начальника управління, керівників структурних підрозділів управління.

Відповідає за реалізацію державної правової політики у сфері пенсійного забезпечення, правильне застосування законодавства і стан законності в діяльності управління.

Відповідає за підбір і розстановку кадрів у відповідності до вимог Закону України “Про державну службу” та Кодексу Законів про Працю України. Подає керівництву Головного управління ПФУ для затвердження штатний розпис управління і кошторис видатків на його утримання. Призначає та звільняє з посади працівників управління.

Здійснює контроль за фінансуванням коштів на виплату пенсій у місті Бровари Київської області відповідно до Законів України “Про пенсійне забезпечення”, “Про Національний банк України”.

У межах своєї компетенції розпоряджається коштами та майном, забезпечує умови для збереження майна управління.

Представляє управління в державних органах, громадських організаціях. Без доручення підписує документи від імені управління .

Затверджує регламент роботи і правила внутрішнього трудового розпорядку, положення про структурні підрозділи, посадові інструкції працівників управління. В межах своєї компетенції видає накази з питань діяльності управління, які є обов’язковими для виконання працівниками управління, підписує договори.

У встановленому порядку, згідно з чинним законодавством, розглядає справи про адміністративні стягнення.

Забезпечує належний стан виконання організаційної роботи, створення та додержання вимог системи захисту інформації, організацію виконання наказів Головного управління в апараті управління та виконання затверджених в установленому порядку планів роботи управління. Забезпечує здійснення контролю за ефективним використанням коштів, призначених для пенсійного забезпечення. Узагальнює та аналізує результати роботи управління. Спрямовує роботу управління та його відділів щодо висвітлення діяльності управління в засобах масової інформації.

Забезпечує належний стан господарської діяльності, збереження державного майна, господарське забезпечення роботи управління, організації діловодства, прийому громадян, розгляду звернень, пропозицій та скарг, створення належних та безпечних умов праці працівників.

Забезпечує взаємодію управління з органами прокуратури та іншими правоохоронними органами.

Виконує інші обов’язки, визначені Положенням про управління, затвердженого начальником головного управління ПФУ у Київській області, 26 серпня 2002р.

Начальник управлінння спрямовує та контролює роботу, визначену положенням про:

  • Загальний відділ;

  • відділ виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використанням коштів;

  • юридичний сектор;

  • головного спеціаліста з кадрів;

- головного спеціаліста по контролю за цільовим використанням коштів.