Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практика Славик.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
1.2 Mб
Скачать

Відповідальність

Головний спеціаліст з кадрів несе відповідальність за:

  • невиконання або неналежне виконання своїх посадових обов’язків, передбачених діючим законодавством і даною інструкцією;

  • порушення трудової і виконавської дисципліни.

Кваліфікаційні вимоги і необхідний рівень знань

На посаду головного спеціаліста з кадрів призначається особа, яка має вищу освіту за фахом юрист та стаж роботи не менше 3-х років.

Головний спеціаліст з кадрів повинен знати:

  • Закони України, постанови Кабінету Міністрів України та інші інструктивні матеріали;

  • Порядок і строки складання звітності;

  • Правила і норми охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії і протипожежного захисту.

Права

Головний спеціаліст з кадрів має право:

  • знайомитися з усіма документами, що стосуються діяльності управління Пенсійного фонду;

  • приймати участь в роботі нарад, семінарів, які стосуються діяльності управління Пенсійного фонду ;

  • ставити перед безпосереднім керівництвом питання, рішення по яким не можуть бути прийняті самостійно.

Взаємозаміна виконання функціональних обов’язків

У разі відсутності головного спеціаліста з кадрів його функціональні обов’язки виконує спеціаліст за призначенням начальника управління;

Виконання посадових обов’язків державний службовець повинен здійснювати з використанням комп’ютера: особисто здійснювати весь комплекс операцій з підготовки матеріалів, документів, включаючи їх роздрукування на бланку, тощо.

Розділ ІІІ

Регламент управління та організація діловодства в управлінні ПФУ у місті Броварах Київської області

Регламент управління ПФУ у м. Броварах затверджено наказом управління Пенсійного фонду України у м. Броварах Київської області від 07 травня 2008р. № 33.

Регламент складається із восьми розділів наступного змісту:

  1. Загальні положення

1.1.Регламент управління Пенсійного фонду України у місті Броварах (далі-Регламент) визначає порядок організації діяльності управління ПФУ у м.Броварах (далі управління), пов'язаної з виконанням покладених на нього завдань.

1.2.Управління є органом виконавчої влади в місті, що здійснює управління фінансами пенсійного забезпечення, діяльність якого спрямовується і координується Головним управлінням Пенсійного фонду України у Київській області.

1.3.Управління у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Положенням про Пенсійний Фонд України, наказами, постановами Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, Положенням про управління Пенсійного фонду України у місті Броварах, цим Регламентом, іншими нормативно-правовими актами.

1.4.У межах своєї компетенції управління бере участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення, організовує виконання актів законодавства та урядових рішень, Пенсійного фонду України, Головного управління ПФУ у Київській області і здійснює систематичний контроль за їх реалізацією.

1.5.Управління у межах своїх повноважень на основі та на виконання законодавчих актів, наказів головного управління видає свої накази, організовує і контролює їх виконання.

1.6.Діяльність управління є відкритою та прозорою, за винятком питань, які становлять державну і службову таємницю, що забезпечується шляхом розміщення інформації в засобах масової інформації, трансляції по радіо та телебаченню репортажів, інтерв’ю, виступыв керівних працівників. Інформація надається представникам засобів масової інформації відповідно до законів України «Про звернення громадян», «Про інформацію», «Про друковані засоби масової інформації в Україні», «Про телебачення і радіомовлення», та інших актів законодавства.