Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практика Славик.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
1.2 Mб
Скачать

2. Організація роботи управління Пенсійного фонду України у місті Броварах Київської області Планування роботи

2.1.Планування роботи управління здійснюється на основі планів роботи Головного управління ПФУ у Київській області, пропозицій відділів управління з метою виконання основних функцій і завдань, які стоять перед органами Пенсійного фонду України. В планах роботи управління враховуються заходи, що проводяться Броварською міською Радою.

2.2.Робота управління та його структурних підрозділів організовується відповідно до планів, які повинні передбачати заходи по виконанню законів України, Указів та розпоряджень Президента України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, постанов правління і наказів Пенсійного фонду України, наказів та доручень Головного управління ПФУ у Київській області по формуванню і реалізації державної соціальної політики щодо пенсійного забезпечення.

Планування роботи управління, його відділів здійснюється на півріччя та на кожний місяць.

Плани роботи управління та його відділів затверджуються начальником управління та заступниками начальника управління згідно розподілу обов’язків. Примірник затвердженого плану передається в загальний відділ для забезпечення загального контролю.

2.3.Пропозиції до проекту плану роботи управління подаются керівниками структурних підрозділів та окремими спеціалістами до 23 числа місяця (півріччя), який передує плановому періоду.

2.4.План роботи управління на півріччя складається загальним відділом з урахуванням планів роботи структурних підрозділів та окремих спеціалістів управління, інших поданих пропозицій, погоджується із заступниками начальника управління - начальниками відділів, начальниками відділів, окремими спеціалістами та затверджуються наказом начальника управління не пізніше, як за тиждень до початку півріччя. Затверджений примірник плану надається керівникам структурних підрозділів управління. Плани роботи управління включають заходи із плану роботи головного управління з урахуванням місцевих особливостей.

Всі заходи із планів роботи управління і його відділів мають визначені строки виконання із зазначенням відповідальних виконавців.

2.5.Плани роботи управління є обов'язковими для виконання.

Заступники начальника управління - начальники відділів, начальники відділів, окремі спеціалісти управління несуть персональну відповідальність за виконання планів роботи управління та планів роботи відділів.

2.6.У разі неможливості виконати той чи інший пункт плану роботи управління керівники структурних підрозділів або окремі спеціалісти, які відповідають за виконання відповідного пункту плану, за тиждень до настання терміну виконання подають начальнику управління або заступнику письмове пояснення про неможливість виконати в строк відповідний пункт плану, а також пропозиції щодо призначення нового терміну його виконання.

Рішення про перенесення строків виконання пунктів плану роботи та перенесення строків виконання заходів із планів роботи управління приймає начальник управління.

2.7.Моніторинг виконання піврічного плану проводиться щокварталу. Для цього керівники структурних підрозділів або окремі посадові особи щокварталу до 10 числа наступного місяця за звітним подають до загального відділу письмову інформацію (аналітичну записку) про виконання планів роботи, враховуючи звітний квартал з наростаючим підсумком.

Інформація місячного плану надається структурними підрозділами та окремими спеціалістами до 10 числа наступного місяця. Ця інформація включає дані про виконання відповідних заходів в управлінні.

2.8.Загальний відділ подає начальнику управління аналітичну записку про діяльність управління до 15 числа після звітного кварталу.

2.9.Заходи із планів роботи управління та відділів на півріччя вважаються виконаними після розгляду і схвалення інформації начальником управління.

Інформації та доповідні записки про виконання зберігаються разом з відповідними планами роботи.