Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Практика Славик.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
1.2 Mб
Скачать
  1. Заключні положення

    1. Цей колективний договір укладений на 2007-2009 роки. Він вступає в силу з дня підписання і діє до укладення сторонами нового колективного договору.

    2. Положення цього колективного договору діють до укладення нового або перегляду цього колективного договору Сторонами.

    3. Зміни і доповнення до колективного договору вносяться за взаємною згодою сторін після попередніх колективних переговорів. Пропозиції щодо змін повинні бути аргументованими.

    4. Контроль за виконанням колективного договору здійснюється сторонами, які його уклали, чи уповноваженими представниками.

    5. Підсумки дотримання колективного договору розглядаються на зборах колективу, але не рідше 2 разів на рік.

    6. Невиконання умов колективного договору тягне за собою відповідальність згідно чинного законодавства.

    7. Договір складений в 3-х примірниках.

    8. Колективний договір підписали:

Від адміністрації: Від трудового колективу:

Начальник управління Голова профспілкової організації

ПФУ у м. Броварах працівників УПФУ у м. Броварах

2. Порядок договірної роботи юрисконсульта

Під час укладення Пенсійним фондом договорів, в тому числі щодо здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти, юридич­на служба:

  • надає консультаційну допомогу заінтересованим структурним підроз­ділам Пенсійного фонду,

  • бере участь у підготовці, укладенні та контролі за виконанням госпо­дарських договорів (контрактів) з іншими підприємствами, установами та ор­ганізаціями, дає правову оцінку їх проектам;

  • перевіряє під час підготовки та укладення договорів (контрактів) додер­жання вимог законодавства про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти;

  • розробляє у разі необхідності пропозиції щодо внесення до проекту змін та доповнень, готує обґрунтований висновок із всебічною оцінкою проекту;

  • контролює здійснення обліку договорів, укладених Пенсійним фондом (його органом), та їх зберігання.

Візування договорів здійснюється після візування проекту керівником за­інтересованого структурного підрозділу та головним бухгалтером Пенсійного фонду (його органу).

Якщо договір укладається за результатами рішення тендерного комітету Пенсійного фонду (його органу), до проекту договору обов'язково додається зазначене рішення, а в тексті договору робиться на нього посилання..

Після підписання договору він обов'язково реєструється юридичною служ­бою в спеціальному журналі, в якому зазначаються порядковий номер запису, дата реєстрації договору, назва та короткий зміст документа (вклю­чаючи відомості про додатки) із зазначенням кількості сторінок та додатків, дата укладення договору, реєстраційний номер документа, найменування контраген­та, його адреса та контактні телефони, банківські та інші реквізити, посада, прі­звище, ім'я та по батькові осіб, що підписали договір, термін дії договору, сума договору, відомості про внесення змін до договору (із зазначенням назви, дати, реєстраційного номера документа, яким вносяться зміни до договору), особа, відповідальна за виконання вимог документа (ПІБ, посада), найменування стру­ктурного підрозділу, де зберігається оригінал договору, відмітка про виконання, розірвання, визнання недійсним, продовження, закінчення терміну дії докумен-

Запис в журналі реєстрації скріпляється підписом особи, що зареєструвала документ, із зазначенням прізвища, ім'я, по батькові та посади.

Укладений договір завіряється печаткою Пенсійного фонду (його органу) після реєстрації договору відповідною юридичною службою.

Структурні підрозділи Пенсійного фонду (його органів), відповідальні за виконання договорів, є відповідальними за подання юридичній службі інфор­мації про виконання, розірвання, закінчення або продовження терміну дії до­говорів. Зазначена інформація подається юридичній службі протягом трьох робочих днів з дня виникнення відповідних обставин.

Оригінали договорів, пов'язаних з витрачанням коштів Пенсійного фонду або належних йому (його органам) матеріальних цінностей, зберігаються в структурному підрозділі з фінансування органів Пенсійного фонду (бухгалте­рії), договори з питань виплати і доставки пенсій — в структурних підрозділах, на які покладено відповідні функції, в юридичній службі — решта договорів.

Перевірка додержання вимог законодавства під час укладення та виконання повноти реєстрації, стану виконання договорів здійснюється в міру потреби, але не рідше одного разу на квартал.