Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
METOD. MOD 2 2013 UKR.doc
Скачиваний:
50
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
1.61 Mб
Скачать

Дз «дма» згідно вимог кредитно-модульної системи

  1. Даний регламент розроблено і опубліковано з метою поліпшення інформованості студентів про порядок проведення та вимоги до студентів на поточних, підсумкових заняттях (змістових модулях) та підсумковому модульному контролі.

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА.

  1. На практичних заняттях та лекціях студенти повинні бути у халатах та шапочках. Халати мають бути чистими та відпрасованими. Приносити їжу та їсти у секційних залах та лекційних аудиторіях забороняється. Протягом практичного заняття та лекції мобільні телефони повинні бути переведені у безшумний режим.

  2. Для роботи на практичному занятті студенти приносять підручник, атлас, зошит та методичний посібник до практичних занять.

  3. Студенти повинні підтримувати порядок в аудиторіях та секційних залах, обережно ставитися до обладнання та препаратів. За неохайне ставлення до обладнання кафедри та псування препаратів студенти несуть матеріальну відповідальність.

  1. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ТА ОЦІНКИ ПОТОЧНИХ ТА ПІДСУМКОВИХ ЗАНЯТЬ (ЗМІСТОВИХ МОДУЛІВ).

  1. На кожному практичному зайнятті, включаючи семінарські (змістові модулі) викладач оцінює успішність кожного студента (індивідуальне усне опитування, письмова теоретична робота, тестове завдання) за традиційною 4-ти бальною шкалою (5, 4, 3, 2).

  2. Студент має право перескладати лише оцінку «2», кількість перескладань не обмежена. Пересклад поточних оцінок можливий протягом всього періоду вивчення дисципліни черговому викладачеві (згідно графіку чергувань на кафедрі) та ведучому викладачеві. Протягом однієї консультації студент має право перескласти лише одну поточну оцінку «2».

  3. Пересклад семінарських занять (змістових модулів) здійснюється протягом всього періоду вивчення дисципліни ведучому викладачеві, а також завідуючому та доцентам або старшому викладачу (згідно графіку чергувань на кафедрі).

  4. Відпрацювання пропущених занять проводиться за наявності допуску деканату щосуботи з 10.00 до 14.00 черговому викладачеві (згідно графіку чергувань на кафедрі). Відпрацювання пропущених занять з причин донорства, чергування у гуртожитку, та інших причин визначених деканатом, які зазначені у довідці, відбувається в учбовий час ведучому викладачеві.

  5. Для отримання додаткових балів до поточної оцінки студент має можливість виконати індивідуальну роботу. З цією метою на початку семестру разом з викладачем, визначається обсяг та вид індивідуальної роботи, яка буде виконуватися протягом семестру. До переліку індивідуальної роботи, за яку нараховуються додаткові бали відноситься: а) виготовлення анатомічних препаратів; б) публікація наукових робіт; в) участь у створенні посібників та ілюстративного матеріалу для лекцій та практичних занять.

  6. Максимальна сума балів за поточну успішність, включаючи бали за індивідуальну роботу складає 120 балів.

Крітерії оцінки знань студентів на практичному занятті

.

Теоретичні питання та практичні навички у вигляді усного опитування – 5 конкретних, чітко окреслених запитань, на які необхідно надати структуровані відповіді з використанням латинської термінології (1 правильна відповідь – 1 бал).

Оцінка «5» - 5 вірних відповідей,

«4» - 4 вірних відповідей,

«3» - 3 вірних відповідей,

«2» - 2 чи менше вірних відповідей.

Практичні навички – показати на препаратах, схемах, таблицях анатомічні структури та назвати їх латинською мовою.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]