Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
СВІТ ПСИХОЛОГІЇ №10.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
7.79 Mб
Скачать

9 Клас: Чи відповідально ви ставитесь до праці?

9-11 клас: Що таке самостійність?

9,11 Клас: в чому сила вміння відмовляти? Чи вмієте ви говорити «ні»?

9-11 клас: Чи знаєте ви що володієте правом чогось не розуміти?

10-11 клас: Що це? Як воно пригодиться у житті і як його розвивати? (Креативність (творчість), критичне мислення, селективність сприймання.саногенне мислення, інтелектуальність, вміння обіграти ситуацію так як потрібно тобі, бізнес-мислення, вміння працювати в команді, інтелігентність, вихована спонтанність, вміння приймати оптимальне рішення в нестандартних ситуаціях, вміти завчасно бачити наслідки своїх рішень, економічність, вміння ставити перед собою чітку мету, навичка побудови плану свого життя.)

10-11клас: Чи вмієте ви себе захистити в умовах інформаційного століття?

10-11 клас: Чи вмієте ви чутливо(емпатійно) висловити своє незадоволення? Чи хотіли б ви стати людиною, яка усвідомлює, що живе для того, щоб робити помилки, людиною яка не боїться допуститися помилки?

10-11 клас: Чи трапляється вам можливість ставити себе на перше місце? Ти прагнеш бути кращим?

10-11 клас: Що ви вкладаєте в слово „саморозвиток"? Як утримувати і розвивати віру у свої можливості?

10-11 клас: Чи вмієте ви писати ессе?

11 клас: Що таке учіння?

11 клас: Чи задавались ви запитанням хто ви, які ви, у чому ваша неповторність? Які відповіді ви знаходили?

Що ви розумієте під поняттями самооцінка і рівень домагань людини?

11 клас: Чи організовуєте ви своє життя так, як вам здається є правильно?

11 клас: Чи відчуваєте ви себе готовими до самостійного прийняття рішень?

Соціальне здоров'я

Людина по природі своїй не острів."

Культура починається там, де починається діалог."

7-11 класи: Які існують правила поведінки у моєму класі?

9 -11 клас: Що ви собою представляєте? (наприклад,у класі, для себе, для друзів) Якою ви бачите свою роль у класі і у школі?

9-11 клас: Ви оптимістично налаштовані на життя? Що ви відносите у поняття «успіх у житті»?

9,11 клас: Що ви розумієте під поняттям «конкурентоспроможність»?

10-11 клас: Що таке здібність дружити? Чи всі вміють любити? Яке місце довіри і точки опори у житті людей?

11 клас: Чи вмієте ви зживатися з людьми? Чи вмієте ви дружити(тривалий час)? Чи вмієте вести діалог? Які ви можете назвати принципи ведення діалогу? Чи вмієте проявляти свої емоції?

11 клас: Як легше перенести одинокість? Що собою являє проблема самодостатності ? 11 клас: Чому так важко бути собою серед однокласників? Чому так важко дружити?

11 клас: Що таке дорослість?/Дорослість - це турбота./ Що собою являє організована особистість? Якими особливостями характеру вона володіє? Як ви розумієте вираз: «Потрібно довести своє право працювати»? В чому полягає зрілість особистості?

11 клас: Для хлопців: Що таке сміливість?/Сміливість - це страх бути трусом./Для дівчат: Що таке інтуїтивність?/Інтуїтивність - вміння відчувати серцем./

11 клас: Як захистити себе від колективу однокласників (від психологічного тиску, маніпуляцій)? Як забезпечити стійкість до критики і стресу. Що ви робите для того, щоб протистояти стереотипному прагненню «бути, як всі»? Що ви робите для того, щоб вести свою власну лінію, притримуватись власної позиції?

11 клас: Що означає вміти переводити агресію у соціально-нормативне русло?Що таке емоційна саморегуляція і емоційна врівноваженість?

11 клас: В чому полягає ізолюючий вплив телевізора і комп'ютера на школяра?

11 клас: Чи прагнете ви набути особливостей і поведінки хорошого чоловіка/хорошої жінки? Які саме можна віднести до особистості чоловіка, а які до особистості жінки?

Ученицям 11 класу: Що ви робите для того, щоб розвивати дівочі особливості своєї особистості?- Що ви робите для опору прагматичній поведінці, і поступу альтруїстичних якостей? Чим небезпечно дівчині бути емоційно холодною? Як стати моделлю не ставши аморальною? Як адаптуватися в суспільстві, щоб не відмовити своїм особисгісним якостям? Як бути з ніжністю і покладистістю дівчатам?

Учням 11 класу: Що ви робите для того, щоб подолати свої пасивність, бажання втекти від відповідальності, несамостійність, боязнь роботи, бажання зняти з себе вину, безалаберність і неохайність у одязі? Як ви долаєте масове прагнення викликати жалісливе ставлення до себе, щоб нічого не робити?(Наприклад, через нездоров'я.)