Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
СВІТ ПСИХОЛОГІЇ №10.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
7.79 Mб
Скачать

Просто вас запитуємо

  Скажи, у якому світі ти живеш? Дивлячись з вікна ти бачиш зоряне небо чи сірі калюжі? Кожна наша думка створює все те, що оточує нас. Кожним своїм вчинком, словом, думкою ми створюємо той Світ, у якому ми живемо! Ми вибрали жити в позитивному, яскравому, успішному і щасливому Світі. І його стало так багато, що ми хочемо поділитися ним з тобою!__Усміхніться !_

ТІЛЕСНІ ПРОБЛЕМИ

П СИХОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ

Бронхіт.

1) Нервова атмосфера у сім'ї. Конфлікти і сварки. Немає затишку. 2) Один чи декілька членів сім'ї своїми діями загонять у безвихідь. 3) Невисловлений гнів і претензії, які неможливо висловити.

Безсоння.

1) Страх. Недовіра до життєвого процесу. Відчуття провини. 2) Втеча від життя, небажання його тіньової сторони. 3) Поглинутість проблемами. Неможливість відділити себе від переживань і емоційного стану. 4) Подавленні і "невідреаговані" почуття і емоції.

Запальні процеси.

Страх. Злість. Умови, які вам приходиться бачити в житті, викликають гнів і розчарування.

Запор.

1) Небажання розлучатися з застарілими думками. Зацикленність на минулому. 2) Запори свідчать про надлишок накопичених почуттів, переживань, з якими людина не хоче розлучитись. 3) Схильність драматизувати якусь подію в минулому. 4) Боязнь втратити роботу, яка вам не подобається.

Зуби: хвороби.

  1. Тривала нерішучість. Втрата здібності впевнено заглиблюватися в життя. 2) Страх. 3) Боязнь невдачі, втрата віри в себе. 4) Нестійкість бажань, невпевненість у досягненні мети. 5) Проблема з зубами говорить про те, що пора переходити до дій, конкретизувати свої бажання і приступати до їх реалізації.

Інфекційні захворювання. Слабкість імунітету.

1) Роздратування, гнів. Відсутність радості в житті.

2) Будь-яка інфекція вказує на не пережитий душевний розлад та порушення душевної рівноваги. 3) Слабкість імунітету викликана такими причинами: а) нелюбов до себе; б) занижена самооцінка; в) самообман, зрада себе, тому і відсутність душевної рівноваги; г) безнадійність;

Наркоманія, алкоголізм.

Не в стані чомусь дати раду. Великий страх. Бажання піти далеко від усіх і всього.

Насморк.

Прохання про допомогу. Внутрішній плач. Ви - жертва. Невизнання особистої цінності.

 Подивіться на вище вказані закономірності, можливо вони вам щось підскажуть

  На допомогу класним керівника, учителям-предметникам