Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Шканова Инфраструктура товарного рынка.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
09.11.2019
Размер:
8.52 Mб
Скачать

Додатки

Додаток А

ДОГОВІР №

про надання послуг при організації митного огляду вантажів у зоні митного контролю станції Київ-Петрівка

200_ р.

м. Київ « »

Станція Київ-Петрівка, зазначена в подальшому як «Виконавець», в особі начальника станції (прізвище, ініціали), діючого на

підставі довіреності № від « » 2004 року, з однієї сторони,

{найменування підприємства),

в особі ставі

, діючого на під- ' , зазна-

чене в подальшому як «Замовник», з іншої сторони, уклали цей Договір про наступне:

Л ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

  1. Замовник доручає, а Виконавець зобов'язується на умовах цього Договору організувати необхідну роботу по проведенню митного об­ слуговування Замовника, акредитованого в Київській регіональній мит­ ниці. В своїй роботі по організації митного огляду вантажів Виконавець керується «Технологією організації митного контролю та митного офо­ рмлення товарів, що перевозяться залізничним транспортом, у вантаж­ ному відділі № 2 Київської регіональної митниці», затвердженою Київ­ ською регіональною митницею та ДТГО «Південне-Західна залізниця» (ПЗЗ).

  2. Митний огляд вантажів проводиться Київською регіональною митницею у зоні митного контролю (ЗМК), яка розташована на терито­ рії станції Київ-Петрівка^ про що митницею складається Акт митного огляду вантажів та Акт про розкриття вагона. Після цього у присутності представника митниці залізницею накладаються нові ЗПП (пломби), які прирівнюються до ЗПП (пломб) вантажовідправника. У разі необхідно­ сті для проведення митного огляду залучаються представники Замов­ ника.

2. Права та обов'язки сторін

2.1. Обов'язки Виконавця:

  1. Повідомляти Замовника про надходження вантажів до зони митного контролю та за бажанням Замовника за відповідну плату нада­ вати копії товаротранспортних документів на вантаж для прискорення митного оформлення.

  2. У разі необхідності надавати вантажно-розвантажувальну тех­ ніку для проведення обсягу робіт, визначених митницею.

  3. Забезпечити подавання вагонів до митної зони для митного огляду вантажів.

  1. Забезпечити цілодобову охорону вантажів Замовника.

  1. Надавати послуги по організації митного огляду вантажів За­ мовника, які знаходяться під митним контролем та переміщуються залі­ зничним транспортом.

2.2. Обов'язки Замовника:

  1. Своєчасно та в повному обсязі в обумовлені цим договором терміни сплачувати кошти Виконавцю за виконані роботи та надані по­ слуги у відповідності до умов цього Договору.

  2. У випадку зміни реквізитів Замовника у тижневий термін спо­ вістити про це Виконавця.

3. Порядок розрахунків

3.1. Розрахунки за цим Договором здійснюються Замовником на підставі виданих Виконавцем рахунків-фактур та актів виконаних робіт за ставками згідно з затвердженими калькуляціями у таких розмірах:

  • вагон з критим кузовом — 447 грн 98 коп з урахуванням 20 % ПДВ;

  • напіввагон — 222 грн 32 коп з урахуванням 20 % ПДВ за один оглянутий вагон у ЗМК Київ-Петрівка шляхом попередньої оплати на р/р станції Київ-Петрівка, вказаний в Договорі.

  1. Після закінчення звітного місяця Замовник та Виконавець здій­ снюють звірки оплати Замовником належних залізниці платежів.

  2. У випадку централізованої зміни цін, тарифів (коефіцієнтів), а також порядку розрахунків калькуляція переглядається і доводиться до Замовника. При цьому користувач зобов'язується виконувати оплату по нових ставках з дня вступу в законну чинність рішень державних орга­ нів про зміну цін, тарифів (коефіцієнтів) або порядку розрахунків неза­ лежно від терміну одержання калькуляції.

4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТА ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

  1. Всі спірні питання, що можуть виникнути у зв'язку з виконан­ ням цього Договору, вирішуються Сторонами шляхом переговорів та обміну листами.

  2. У випадку неврегулювання спірних питань спір передається на розгляд до Господарського суду.

з однієї сторони, та в особі

5. ІНШІ УМОВИ ДОГОВОРУ

5.1. Виконавець повідомляє Замовника про'надходження вантажів в

зону митного контролю по телефону . Відповідальний

представник Замовника — _____ (Прізвище, ініціали).

  1. Всі зміни, доповнення до цього Договору є невід'ємною части­ ною Договору та мають юридичну силу за умови оформлення їх у письмовому вигляді та підписання Сторонами.

  2. У випадках, що не передбачані цим Договором, сторони керу­ ються чинним законодавством України.

  3. Цей договір укладено у двох примірниках, кожен з яких має юридичну силу, по одному для кожної із Сторін.

  4. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або по­ вне невиконання зобов'язань за цим Договором, якщо воно сталося внаслідок обставин нездоланної сили, а саме: стихійного лиха, війни, воєнних дій, страйків, заборони експорту/імпорту, якщо ЦІ обставини безпосередньо вплинули на виконання Договору, при умові попере­ дження однією із сторін про настання таких обставин протягом 5 днів та підтвердження їх довідкою Торгово-промислової палати України.

  5. Виконавець є платником податку на прибуток та у відповідності зі ст. 10 Закону України «Про оподаткування прибутку підприємств» сплачує вказаний податок за ставкою % від обсягу оподаткування.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]