Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
заповнення по графам.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
24.08.2019
Размер:
2.41 Mб
Скачать

Графа e/j "Відмітки митного органу відправлення/експорту/призначення"

Якщо при транзитних перевезеннях перевізником не виконано зобов'язання щодо доставки в митницю призначення в установлений строк товарів, що перевозилися із застосуванням заходів гарантування доставки, то в нижній частині графи зазначаються код документа згідно з Класифікатором документів і реквізити документа, за яким сплачено податки та збори. Через знак "/" зазначається сума сплачених податків і зборів.

У разі складення доповнення посадовою особою митного органу в лівому нижньому куті нижньої частини графи посадовою особою митного органу, яка склала доповнення, учиняється напис "Складено H доповнень", де H - кількість комплектів аркушів доповнення, складених цією особою.

У разі видачі (засвідчення) ксерокопії оформлених аркушів ВМД у нижній частині графи посадовою особою митного органу, що засвідчує копію, зазначаються дата видачі (засвідчення) копії (копій), порядковий номер комплекту форми МД-2 чи МД-3, зазначений у першому підрозділі графи 3, кількість виданих (засвідчених) копій, реквізити заявника.

У ВМД на продукти переробки посадовою особою митного органу в нижній частині графи за схемою заповнення графи A ВМД зазначається реєстраційний номер окремої митної декларації на товари, витрачені при отриманні цих продуктів переробки.

Якщо при митному оформленні товарів і транспортних засобів поза місцем розташування митних органів або поза робочим часом, установленим для митних органів, нарахування плати за таке оформлення здійснюється в іншій ВМД (або уніфікованій митній квитанції МД-1), в нижній частині графи зазначається відповідний код згідно з Класифікатором документів та реєстраційний номер такої іншої ВМД (уніфікованої митної квитанції МД-1).

У графі посадовою особою митного органу також можуть проставлятись інші відмітки (записи) й інформаційні коди, що формуються при проведенні митного контролю та митного оформлення.

(опис графи E/J пункту 2 глави 4 розділу II у редакції наказу  Державної митної служби України від 16.12.2008 р. N 1414)

Графа f "Підтвердження компетентних органів"

Графа заповнюється в аркушах з позначенням "4/5" ВМД, якщо при переміщенні товарів з митниці відправлення до митниці призначення відповідно до законодавства:

здійснюється заміна автомобіля, що приводить до руху причіп (напівпричіп) (без здійснення операцій з товарами або їх перевантаження);

здійснюється заміна транспортного засобу або перевантаження товарів на інший транспортний засіб або в контейнер;

здійснюється накладення митного забезпечення.

Заповнення правого підрозділу графи здійснюється, якщо зазначені обставини відбуваються відносно переміщуваних товарів повторно.

У полях підрозділів графи зазначаються номери нових або додаткових засобів ідентифікації (у разі їх накладення), посада, прізвище та проставляється підпис посадової особи, що засвідчується її особистою номерною печаткою.

У разі накладення нового митного забезпечення після здійснення операції переогляду із застосуванням штампа "Переогляд" посадовою особою підрозділу митної варти в полі "Печатка" проставляється відбиток штампа "Переогляд", проставлення особистої номерної печатки в такому випадку не потрібне.

Якщо внаслідок дії надзвичайних або невідворотних обставин чи подій сталася часткова втрата або пошкодження товарів та подальше переміщення здійснюється лише стосовно частини товарів, то в графі також вчиняється запис про кількість товарів, що переміщуватимуться за ВМД.

(опис графи F пункту 2 глави 4 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)