Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
заповнення по графам.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
24.08.2019
Размер:
2.41 Mб
Скачать

Графа 27 "Місце навантаження/розвантаження"

При переміщенні товарів у міжнародних поштових та експрес-відправленнях зазначаються найменування митного органу та дев'ятизначний код згідно з Класифікатором митних органів структурного підрозділу митного органу, у зоні діяльності якого розташовано місце міжнародного поштового обміну (центральна сортувальна станція).

(пункт 2 глави 2 розділу II доповнено описом графи 27 згідно з  наказом Державної митної служби України від 16.12.2008 р. N 1414)

Графа 28 "Фінансові та банківські відомості"

У графі наводяться відповідно до умов зовнішньоекономічного договору (контракту) фінансові та банківські відомості про особу, що здійснює розрахунки за зовнішньоекономічним договором (контрактом). Кожний з реквізитів починається з нового рядка й перед кожним з них проставляється порядковий номер:

1 - код за ЄДРПОУ вповноваженого банку;

2 - найменування банку;

3 - місцезнаходження банку;

4 - номер поточного рахунку в національній валюті України (при здійсненні розрахунків у цій валюті) або в іноземній валюті (при розрахунку в іноземній валюті), код (МФО) банку.

Графа не заповнюється:

при декларуванні гуманітарної допомоги, продукції морського промислу, видобутої українським суб'єктом підприємницької діяльності, тощо;

у разі переміщення товарів за договорами (контрактами), які не передбачають грошових розрахунків за товар;

при декларуванні товарів відповідно до митного режиму митного складу, крім поміщення у режим митного складу товарів, ввезених на митну територію України згідно із зовнішньоекономічним договором купівлі-продажу, стороною якого є резидент;

при заповненні окремої митної декларації;

при декларуванні товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами.

(опис графи 28 пункту 2 глави 2 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)

Графа 29 "Митний орган виїзду/в'їзду"

Графа заповнюється, якщо стосовно товарів, що декларуються, перед їх розміщенням у заявлений у ВМД митний режим здійснювалося міжнародне перевезення.

У графі зазначаються згідно з Класифікатором митних органів найменування митного органу (регіональної митниці, митниці) і дев'ятизначний код пункту пропуску, через який товари ввезено в Україну.

Якщо при переміщенні трубопровідним транспортом товари, що декларуються, ввозяться на митну територію України через різні місця митного контролю, то в графі зазначаються відомості про всі структурні підрозділи митних органів у місцях митного контролю, через які ввезено товари.

Абзац четвертий опису графи 29 виключено

При розміщенні в митний режим магазину безмитної торгівлі товарів, увезених на митну територію України, у графі зазначаються згідно з Класифікатором митних органів найменування митного органу та дев'ятизначний код структурного підрозділу митного органу в пункті пропуску, через який здійснювалося таке ввезення.

Графа не заповнюється:

при переміщенні електроенергії лініями електропередачі;

при заповненні окремої митної декларації;

при тимчасовому ввезенні товарів громадянами;

при декларуванні товарів та/або транспортних засобів для завершення режиму тимчасового вивезення з метою багаторазового переміщення через митний кордон України за однією ВМД.

(опис графи 29 пункту 2 глави 2 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)