Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
заповнення по графам.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
24.08.2019
Размер:
2.41 Mб
Скачать

Графа 25 "Вид транспорту на кордоні"

Графа заповнюється, якщо стосовно товарів, що декларуються, перед їх розміщенням у заявлений у ВМД митний режим здійснювалося міжнародне перевезення.

У лівому підрозділі графи згідно з Класифікатором видів транспорту, що затверджується Держмитслужбою, проставляється код транспортного засобу, зазначеного в графі 21 ВМД, з урахуванням передбачених Класифікатором видів транспорту випадків, у яких визначення коду виду транспорту пов'язане з переміщенням активним транспортним засобом іншого транспортного засобу.

При переміщенні товарів у супровожуваному, несупроводжуваному багажі, ручній поклажі; у міжнародних поштових і експрес-відправленнях; стаціонарними засобами транспортування; у разі якщо ВМД заповнюється на транспортний засіб, який приводиться до руху за допомогою двигуна, як на товар і він перетинає митний кордон України своїм ходом; при декларуванні товарів за періодичною митною декларацією; якщо точні відомості про транспортний засіб не можуть бути документально підтверджені на момент подання неповної декларації, у лівому підрозділі графи проставляється код виду транспорту згідно з Класифікатором видів транспорту.

Графа не заповнюється:

при заповненні окремої митної декларації;

при декларуванні товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами.

(опис графи 25 пункту 2 глави 2 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)

Графа 26 "Вид транспорту в межах країни"

Графа заповнюється, якщо стосовно товарів, що декларуються, перед їх розміщенням у заявлений у ВМД митний режим здійснювалося переміщення митною територією України.

У лівому підрозділі графи проставляється код відповідно до Класифікатора видів транспорту, що затверджується Держмитслужбою, транспортного засобу, зазначеного в графі 18 ВМД, з урахуванням передбачених Класифікатором видів транспорту випадків, у яких визначення коду виду транспорту пов'язане з переміщенням транспортним засобом іншого транспортного засобу.

При переміщенні товарів у супровожуваному, несупроводжуваному багажі, ручній поклажі; у міжнародних поштових і експрес-відправленнях; стаціонарними засобами транспортування; у разі якщо ВМД заповнюється на транспортний засіб, який приводиться до руху за допомогою двигуна, як на товар і він перетинав митний кордон України своїм ходом; при декларуванні товарів за періодичною митною декларацією; при декларуванні товарів, на які була попередньо оформлена періодична митна декларація; якщо точні відомості про транспортний засіб не можуть бути документально підтверджені на момент подання неповної декларації, у лівому підрозділі графи проставляється код виду транспорту згідно з Класифікатором видів транспорту.

Графа не заповнюється:

при декларуванні товарів у пункті пропуску через митний кордон України;

при заповненні окремої митної декларації;

при декларуванні товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами.

(опис графи 26 пункту 2 глави 2 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)