Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
заповнення по графам.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
24.08.2019
Размер:
2.41 Mб
Скачать

Графа 23 "Курс валюти"

У разі застосування заходів гарантування доставки товарів, передбачених статтею 161 Митного кодексу України, у графі зазначається офіційний курс гривні до іноземної валюти, зазначеної в лівому підрозділі графи 22 ВМД, установлений Національним банком України на дату прийняття митним органом декларації до оформлення.

Графа 25 "Вид транспорту на кордоні"

У лівому підрозділі графи згідно з Класифікатором видів транспорту, що затверджується Держмитслужбою, проставляється код транспортного засобу, зазначеного в графі 21 ВМД, з урахуванням передбачених Класифікатором видів транспорту випадків, у яких визначення коду виду транспорту пов'язане з переміщенням транспортним засобом іншого транспортного засобу.

При переміщенні товарів стаціонарними засобами транспортування проставляється відповідний код згідно з Класифікатором видів транспорту, що затверджується Держмитслужбою.

Графа 26 "Вид транспорту в межах країни"

У лівому підрозділі графи проставляється код відповідно до Класифікатора видів транспорту, що затверджується Держмитслужбою, транспортного засобу, зазначеного в графі 18 ВМД, з урахуванням передбачених Класифікатором видів транспорту випадків, у яких визначення коду виду транспорту пов'язане з переміщенням транспортним засобом іншого транспортного засобу.

При переміщенні товарів стаціонарними засобами транспортування проставляється відповідний код згідно з Класифікатором видів транспорту, що затверджується Держмитслужбою.

Графа 27 "Місце навантаження/розвантаження"

У графі зазначаються згідно з Класифікатором митних органів найменування митного органу (регіональної митниці, митниці) і дев'ятизначний код структурного підрозділу митного органу або пункту пропуску, у якому передбачається навантаження (перевантаження) товарів на активний транспортний засіб, на якому вони перетинатимуть митний кордон при вивезенні з митної території України.

В інших випадках графа не заповнюється.

Графа 28 "Фінансові та банківські відомості"

У разі застосування заходів гарантування доставки товарів, передбачених статтею 161 Митного кодексу України, у графі зазначаються відомості про особу, яка надає митним органам України гарантії щодо обов'язкової доставки товарів. Кожний з реквізитів починається з нового рядка та перед кожним з них проставляється порядковий номер:

1 - код за ЄДРПОУ фінансової установи або незалежного фінансового посередника;

2 - найменування фінансової установи або незалежного фінансового посередника;

3 - місцезнаходження фінансової установи або незалежного фінансового посередника.

Графа не заповнюється:

при перевезенні товарів митним перевізником;

при застосуванні охорони й супроводження товарів митними органами;

при перевезенні товарів на умовах Митної конвенції про міжнародне перевезення вантажів із застосуванням книжки МДП 1975 року.

Абзац дев'ятий опису графи 28 виключено

(опис графи 28 пункту 2 глави 3 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)