Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
заповнення по графам.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
24.08.2019
Размер:
2.41 Mб
Скачать

Графа 50 "Принципал"

У графі наводяться відомості (літерний код альфа-2 країни місцезнаходження відповідно до Класифікації держав світу, найменування, місцезнаходження, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ або ідентифікаційний номер за ДРФО /за наявності/, номер телефону) про перевізника (або експедитора) та персональні дані особи, що приймає задекларовані товари до перевезення та бере зобов'язання щодо доставки цих товарів у митницю призначення (на основі пред'явленого паспорта), крім випадків виконання перевезень залізничним транспортом. У доповненні наводиться письмове зобов'язання цієї особи про доставку товарів у митницю призначення у визначений митним органом строк:

"Я, _____________________________________________________________, ознайомлений зі змістом                                               (прізвище, ім'я та по батькові; 

                      _________________________________                                номер і серія паспорта) 

статей 331, 332, 336, 337, 338, 349, 350 Митного кодексу України й зобов'язуюся перемістити задекларовані товари транзитом через митну територію України та доставити їх у _____________________ митницю в термін до "___" ___________ 20__ р.". 

Це зобов'язання засвідчується особистим підписом особи, що приймає задекларовані товари до перевезення та бере зобов'язання щодо доставки цих товарів у митницю призначення, на кожному аркуші доповнення форми МД-6 та особистою номерною печаткою посадової особи митного органу.

При залізничних перевезеннях зазначається назва залізниці, що приймає товари до перевезення.

Графа не заповнюється при декларуванні товарів, що переміщуються стаціонарними засобами транспортування, якщо на такі товари була попередньо оформлена періодична митна декларація, а також товарів, що переміщуються транзитом у межах одного пункту пропуску.

(опис графи 50 пункту 2 глави 3 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)

Графа 52 "Гарантія не дійсна для"

У лівому підрозділі графи зазначається розмір гарантійної суми, що не підлягає поверненню (або підлягає сплаті), якщо товари не доставлено в пункт пропуску через митний кордон, через який вони мають бути вивезені з митної території України. Далі через знак "/" зазначається номер гарантійного документа.

Якщо переміщення здійснюється без застосування заходів гарантування доставки, то лівий підрозділ не заповнюється.

У правому підрозділі графи проставляється цифровий код типу гарантії, яку обрав власник товарів чи вповноважена ним особа, згідно з Класифікатором заходів гарантування, що затверджується Держмитслужбою.

абзац четвертий опису графи 52 виключено

абзац п'ятий опису графи 52 виключено

абзац шостий опису графи 52 виключено

абзац сьомий опису графи 52 виключено

абзац восьмий опису графи 52 виключено

абзац дев'ятий опису графи 52 виключено

абзац десятий опису графи 52 виключено

абзац одинадцятий опису графи 52 виключено

(опис графи 52 пункту 2 глави 3 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)