Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
заповнення по графам.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
24.08.2019
Размер:
2.41 Mб
Скачать

Графа 25 "Вид транспорту на кордоні"

Графа заповнюється, якщо стосовно товарів, що декларуються, після їх розміщення у заявлений у ВМД митний режим здійснюватиметься міжнародне перевезення.

У лівому підрозділі графи згідно з Класифікатором видів транспорту, що затверджується Держмитслужбою, проставляється код транспортного засобу, зазначеного в графі 21 ВМД, з урахуванням передбачених Класифікатором видів транспорту випадків, у яких визначення коду виду транспорту пов'язане з переміщенням активним транспортним засобом іншого транспортного засобу.

При переміщенні товарів у контейнері на залізничній платформі (у залізничному вагоні), супроводжуваному, несупроводжуваному багажі, ручній поклажі; у міжнародних поштових і експрес-відправленнях; стаціонарними засобами транспортування; у разі якщо ВМД заповнюється на транспортний засіб, який приводиться до руху за допомогою двигуна, як на товар і він перетинає митний кордон України своїм ходом; при декларуванні товарів за загальною ВМД чи періодичною митною декларацією; у разі відсутності в декларанта на момент подання декларації відомостей про активний транспортний засіб, на якому товари будуть вивезені за межі митної території України, або про транспортний засіб, на який товари перевантажуватимуться під митним контролем, у лівому підрозділі графи проставляється код виду транспорту згідно з Класифікатором видів транспорту.

Графа не заповнюється:

при заповненні окремої митної декларації;

при декларуванні товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами.

(опис графи 25 пункту 2 глави 1 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)

Графа 26 "Вид транспорту в межах країни"

Графа заповнюється, якщо стосовно товарів, що декларуються, здійснюється переміщення митною територією України.

У лівому підрозділі графи проставляється код відповідно до Класифікатора видів транспорту, що затверджується Держмитслужбою, транспортного засобу, зазначеного в графі 18 ВМД, з урахуванням передбачених Класифікатором видів транспорту випадків, у яких визначення коду виду транспорту пов'язане з переміщенням транспортним засобом іншого транспортного засобу.

При переміщенні товарів у контейнері на залізничній платформі (у залізничному вагоні), супроводжуваному, несупроводжуваному багажі, ручній поклажі; у міжнародних поштових і експрес-відправленнях; стаціонарними засобами транспортування; у разі якщо ВМД заповнюється на транспортний засіб, який приводиться до руху за допомогою двигуна, як на товар і він перетинає митний кордон України своїм ходом; при декларуванні товарів за загальною ВМД чи періодичною митною декларацією; при декларуванні товарів, на які була попередньо оформлена загальна ВМД або періодична митна декларація, у лівому підрозділі графи проставляється код виду транспорту згідно з Класифікатором видів транспорту.

Графа не заповнюється:

при декларуванні товарів у пункті пропуску через митний кордон України;

при заповненні окремої митної декларації;

при декларуванні товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами.

(опис графи 26 пункту 2 глави 1 розділу II із змінами,  внесеними згідно з наказом Державної митної служби України  від 16.12.2008 р. N 1414)