Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
До вашої уваги пропонується оновлений збірник н...doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
18.08.2019
Размер:
3.38 Mб
Скачать

Державний комітет україни з питань технічного регулювання та споживчої політики

НАКАЗ

Від 4 липня 2008 року n 213

Про призначення органів з оцінки відповідності продукції, процесів і послуг вимогам технічних регламентів

Відповідно до Законів України "Про стандарти, технічні регламенти та процедури оцінки відповідності", "Про підтвердження відповідності" та на виконання пункту 5 Порядку здійснення процедур призначення органів з оцінки відповідності продукції, процесів і послуг вимогам технічних регламентів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.01.2007 N 59, наказую:

1. Призначити на виконання робіт з оцінки відповідності продукції, процесів і послуг вимогам технічних регламентів органи з оцінки відповідності, наведені в додатку.

2. Управлінню технічного регулювання (Сердюков О. Я.) забезпечити:

- підготовку проектів угод між Держспоживстандартом України і призначеними органами з оцінки відповідності;

- організацію проведення періодичного інспекційного контролю за діяльністю призначених органів з оцінки відповідності.

3. Заступнику Голови Черепкову С. Т.:

- затвердити номенклатуру продукції, щодо якої органам з оцінки відповідності надається право проводити роботи з оцінки відповідності продукції, процесів і послуг вимогам технічних регламентів;

- укласти угоди з органами оцінки відповідності щодо надання їм права проведення робіт з оцінки відповідності продукції, процесів і послуг вимогам технічних регламентів.

4. Зазначеним у додатку органам з оцінки відповідності протягом місяця надати до Реєстру системи УкрСЕПРО номенклатуру закріпленої за ними продукції і перелік випробувальних лабораторій, з якими вони співпрацюють, на паперовому та магнітному носіях.

5. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації сертифікації та якості" (Цициліано О. Д.) включити до Реєстру системи УкрСЕПРО призначені органи з оцінки відповідності, а також випробувальні лабораторії, з якими вони співпрацюють.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Черепкова С. Т.

 

Голова

Л. Лосюк

Додаток до наказу Держспоживстандарту України від 4 липня 2008 р. N 213




Перелік органів з оцінки відповідності продукції, процесів і послуг, призначених на виконання робіт з оцінки відповідності вимогам технічних регламентів терміном на 3 роки

N з/п

Назва організації (органу з оцінки відповідності), підпорядкованість, адреса

Номер призначеного органу з оцінки відповідності

Назва Технічного регламенту, на відповідність вимогам якого призначений орган з оцінки відповідності

1.

Науково-технічний центр "СТАНКОСЕРТ" Мінпромполітики України 65026, м. Одеса, вул. Буніна, 30 Код ЄДРПОУ 24533681

UA.TR. 013

Технічний регламент безпеки низьконапружного обладнання; Технічний регламент електромагнітної сумісності; Технічний регламент максимально дозволеного споживання електроенергії холодильними приладами; Технічний регламент з маркування електрообладнання побутового призначення; Технічний регламент безпеки машин і механізмів;

2.

ДП "Вінницястандартметрологія" Держспоживстандарт 21011 м. Вінниця, вул. Ватутіна, 23 Код ЄДРПОУ 04725929

UA.TR. 014

Технічний регламент безпеки низьконапружного обладнання; Технічний регламент електромагнітної сумісності; Технічний регламент безпеки машин і механізмів; Технічний регламент максимально дозволеного споживання електроенергії холодильними приладами; Технічний регламент з маркування електрообладнання побутового призначення; Технічний регламент засобів індивідуального захисту.

 Начальник Управління технічного регулювання

  О. Сердюков