Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2 курс ФК, ЕП, УП Денне / ІІ курс денне Французька мова / Французька мова Збірка завдань та роздаткових карток Ден. 2 курс.doc
Скачиваний:
61
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
1.27 Mб
Скачать

V. Список використаної літератури

    1. .Упражнения: Учеб.пособие. – М.: Иностранный язык, 2000.

    2. Рощупкина Е.А. Краткий справочник по грамматике. – Киев. Методика 1997р.

    3. Maїa Grégoire, Odile Thiévenaz Прогресивна граматика французької мови. К.: Методика 1997р.

    4. Котельникова Т.Ф. Французька мова: навчально6методичний посібник для студентів ІІ курсу денної форми навчання. Дніпропетровськ: ДДФА, 2009.

    5. Котельникова Т.Ф. Французька мова: Збірник вправ з формування граматичних навичок. Дніпропетровськ: ДДФА, 2004.

    6. Попова И.Н., Казакова Ж.А. Грамматика французского языка. – М.: ООО «Издательство «Нестор Академик», 2008.

    7. Ресурси Інтернет.

Навчально - методичне видання

Автори - укладачі

Миронова Тетяна Юріївна

Котельникова Тетяна Федорівна

М – 64

К - 73

Збірка завдань та роздаткових карток (для студентів) до методичного посібника із інтегративного використання автентичних мовних матеріалів, які задовольняють потреби навчання з дисципліни «Іноземна (англійська мова) (поглиблений курс)»:

Збірка завдань та роздаткових карток для студентів ІІ курсу денної форми навчання, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» за галуззю знань 0305 «Економіка та підприємництво» за напрямами підготовки 6.030509 «Облік і аудит», 6.030508 «Фінанси і кредит», 6.030504 «Економіка підприємства», 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці». – Дніпропетровськ: Дніпропетр. держ. фін. акад., 2013. – 101 с.

Ці матеріали складено у відповідності до програми навчальної дисципліни« Іноземна мова», затвердженої ректором ДДФА у 2012 році, зокрема, тієї її частини, що стосується ІІ етапу навчання у групах нормативного вивчення французької мови. Дана навчально - методична праця призначена для студентів і є супровідною літературою для конкретизації кожного заняття, описаного із педагогічної точки зору в методичних матеріалах для викладачів щодо викладання французької мови у названій структурі.

Приоритети роботи за даною навчально-методичною збіркою: автентичні взірці мовлення, потреби професійного спілкування, особистості студентів, їх висока вмотивованість, осмислення індивідуальних способів навчальної роботи, розуміння шляхів подоляння особистих комунікативних вад, творча робота із текстами(письмовими та усними), загальне спілкування або бесіди в невеликих групах, обов’язковим партнером в яких постає викладач, коректно підтримуючи висловлювання студентів; максимально можливе наближення навчального ефекту до В2 (за міжнародною класифікацією).

Послідовна й цілеспрямована робота за зібраними тут матеріалами здатна забезпечити досягнення мети навчальної дисципліни «Іноземна (французька) мова» на ІІ етапі навчання.

Ббк 81.2 Фрн

Підп. до друку ________Формат 84х 1081/32 Папір друк.

Ум.друк.арк. 2,6 Облік.-видав.арк. 3,6 Тираж _____ Замовлення №______

___________________________________________________________________

РВВ ДДФА Дільниця оперативного друку. Св. Держкомітету інформ. політики, телебачення та радіомовлення сер. ДК 2126 від 17.03.2005 р

1 Council of Europe. Common European Framework of Reference for Languages: learning, teaching, assessment. - Cambridge: Cambridge University Press, 2001.

101