Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Домашня контрольна робота.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
26.11.2019
Размер:
1.31 Mб
Скачать

УКРАЇНА

ЦЕНТРАЛЬНА СПІЛКА СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ

УКООПСПІЛКИ

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ КООПЕРАТИВНИЙ ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИЙ КОЛЕДЖ

ОБЛІК І ЗВІТНІСЬ

У бюджетних установах Контрольні завдання

з програмою та методичними рекомендаціями

для студентів кооперативних технікумів і колежів

заочної форми навчання

Спеціальність: 5.03050901 Бухгалтерський облік

Чернівці

Облік і звітність у бюджетних установах. Контрольні завдання з про­грамою та методичними рекомендаціями для студентів кооперативних технікумів і коледжів заочної форми навчання. Спеціальність: 5.03050901 Бухгалтерський облік Укладач Горійчук О.М. - викладач другої категорії Чернівецького кооперативного економіко - правового коледжу.

Контрольні завдання розглянуто і схвалено на засіданні циклової комісії облікових - економічних дисциплін

Пояснювальна записка

Контрольні завдання розроблені відповідно до навчальної програми "Облік і звітність у бюджетних установах", затвердженою Укоопспілкою 19.07.2010 р..

Контрольна робота виконується студентом-заочником після самостійного вивчення курсу "Облік у бюджетних орга­нізаціях" з метою перевірки вміння студента самостійно працю­вати з літературою, законодавчими та нормативними докумен­тами, вирішувати практичні завдання.

Контрольні завдання включають теоретичні питання та задачі.

Мета методичних рекомендацій - допомогти студенту розкрити зміст питань контрольної роботи та розв'язати задачі.

Методичні рекомендації містять програму курсу, коротку інформацію щодо відповіді на теоретичні питання, запитання для самоперевірки, варіанти і завдання домашньої контрольної роботи.

Програмою визначаються зміст предмета і вимоги, що ставляться до студента при складанні екзамену.

Мета курсу - надати студентам систему знань щодо ор­ганізації та методології ведення обліку в бюджетних організаці­ях.

Завдання курсу - вивчення методів правильного відобра­ження господарських операцій бюджетних організацій на раху­нках бухгалтерського обліку.

Завдання для виконання контрольних робіт складаються з питань, що охоплюють усі теми курсу.

Варіант контрольної роботи визначається за таблицею за­лежно від останніх цифр номера особової справи студента (за реєстрацією заочного відділення). У таблиці по вертикалі і горизонталі розміщені цифри від 0 до 9. Необхідно шпиги по верти­калі передостанню цифру номера особової сирами, а по горизон­талі - останню. Перетин вертикального стовпчика та горизонта­льного рядка визначає клітинку з номерами питань контрольної роботи.

Порядок виконання роботи

  1. Слід уважно прочитати пояснювальну записку, озна­йомитися з тематичним планом, потім за таблицею варіантів ви­значити питання своєї контрольної роботи.

  2. Знайти сторінку з питанням і уважно прочитати зміст теми програми, з якої визначено питання, ознайомитися з мето­дичними рекомендаціями до цього питання.

  3. У списку літератури, вміщеному наприкінці методич­них рекомендацій, знайти за кодом літературу, яку можна вико­ристовувати при розкритті питання (дозволяється вико­ристовувати іншу літературу, якщо вона відповідає змісту пи­тання і є сучасною).

  4. Ознайомитися з матеріалом питання, визначити, які положення слід відобразити в контрольній роботі.

Виконуючи контрольну роботу, студент повинен дотри­муватися таких вимог:

  1. контрольна робота має бути виконана відповідно до передбаченого варіанта. Якщо робота буде виконана не за своїм варіантом (хоча б одне питання), вона повертається студенту без перевірки та рецензування для повторного виконання;

  2. контрольна робота має бути виконана українською мо­вою, сторінки слід пронумерувати;

  3. треба заповнити титульну сторінку, де вказуються наз­ва дисципліни, прізвище, ім'я та по батькові, група, курс, навча­льний заклад, номер особової справи;

4) вказати номер варіанта;

5) номери і назви завдань вказуються безпосередньо пе­ред їх виконанням;

6) назву кожного питання підкреслити;

  1. відповідь на кожне наступне питання повинна почи­натися з нової сторінки;

  2. відповіді слід писати акуратно, розбірливим почерком, одним кольором чорнил або кульковою ручкою; скорочення слів, крім загальноприйнятих, не допускаються;

  3. наприкінці роботи наводиться перелік використаних джерел (відповідно до вимог щодо оформлення переліку вико­ристаної літератури), ставиться дата виконання роботи, підпис, а також залишається дві-три чисті сторінки для написання рецензій

  4. після списку використаних джерел необхідно розмістити перелік додатків які оформлюються під час виконання завдань і доданий до контрольної роботи, кожний додаток повинен мати заголовок і номер ( наприклад: Додаток 1 )

  5. обсяг роботи повинен становити 22 - 25 сторінок (у зошиті);

  6. до роботи додається заповнений бланк, що надається навчальним закладом, із зазначенням прізвища, імені та по батькові студента, шифру, назви дисципліни, номера контроль­ної роботи.