Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
etika.doc
Скачиваний:
68
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
579.07 Кб
Скачать

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни «Професійна етика та етикет у закладах готельно-ресторанного господарства» скла­дається із суми балів за результатами поточного контролю знань та за виконання завдань, що виносяться на залік.

Оцінка з дисципліни FX, F («2») виставляється студентам, яким не зараховано модуль із дисципліни після завершення її вивчення.

Оцінка FX («2») виставляється студентам, які набрали міні­мальну кількість балів за поточну навчальну діяльність, але не склали модульного підсумкового контролю. Вони мають право на повторне складання підсумкового модульного контролю не більше двох разів за графіком, затвердженим ректором.

Студенти, які одержали оцінку F по завершенні вивчення дисципліни (не виконали навчальної програми з модуля або не набрали за поточну навчальну діяльність із модуля мінімальної кількості балів), мають пройти повторне навчання з відповідно­го модуля. Рішення приймається керівництвом ВНЗ відповідно до нормативних документів, затверджених у встановленому порядку.

Основні критерії оцінки якості знань студентів із дисципліни

1. «Відмінно» – студент засвоїв знання з теми заняття в обсязі не менше 95 %. Чітко формулює відповіді на поставлені запи­тання. Добре орієнтується в основних поняттях, має творчі здіб­ності в розумінні й викладанні програмного матеріалу, опрацю­вав основну й знайомий з додатковою літературою.

При виконанні тестових завдань у відведений час правильно відповідає на всі запитання. Обґрунтовує відповідь необхідними поясненнями.

Практична робота виконана в повному обсязі. Протокол пра­ктичної роботи правильно оформлений. Написані необхідні вис­новки. Студент вільно й правильно пояснює ситуаційні завдан­ня, дає їм оцінку.

2. «Добре» – студент володіє знаннями з теми заняття в обся­зі не менше 80 %, припускається несуттєвих помилок, які коре­гує, відповідаючи на навідні запитання. Чітко формулює відпо­віді. Орієнтується в спеціальній термінології.

При виконанні тестових завдань у відведений час на 80 % правильно відповідає на запитання. Наводить необхідні обґрун­тування.

Практична робота студентом виконана в повному обсязі, мають місце деякі несуттєві неточності. Протокол практичної роботи правильно оформлений. Студент правильно пояснює рішення ситуаційної задачі.

3. «Задовільно» – студент володіє знаннями з теми заняття в обсязі не менше 60 %. Допускає суттєві помилки, яких не може усунути, відповідаючи на навідні запитання. Відповіді неточні. Недостатньо орієнтується в спеціальній термінології.

При виконанні тестових завдань у відведений час на 60 % правильно відповідає на запитання, наводячи необхідні ко­ментарі.

4. «Незадовільно» – студент не засвоїв обов’язкового міні­муму знань із теми заняття в межах менше, ніж 60 %. Нездатний відповісти на поставлені запитання, оперує неточними форму­люваннями.

При виконанні тестових завдань у відведений час менш ніж на 60 % правильно відповідає на запитання, не обґрунтовує своїх відповідей.

Нарахування балів за поточну навчальну діяльність з дисципліни

з/п

Практичне заняття

Тести

Усна відповідь

Практичні навики

Всього

1

Етика служ­бових взаємин

2

4

3

9

2

Корпоративна етика та етикет

2

4

3

9

3

Професійна етика праців­ників готельних підприємств

2

4

3

9

4

Професійна етика праців­ників закладів ресторанного господарства

2

4

3

9

5

Гостьова етика та етикет

2

4

3

9

6

Корпоративний імідж. Імідж працівників сфе­ри обслугову­вання та клієнтів

2

4

3

9

7

Модуль.

20

Разом

74

СРС

6

Присутність

20

Усього

100

ШКАЛА НАРАХУВАННЯ ПІДСУМКОВИХ БАЛІВ

Оцінка за шкалою ECTS*

Оцінка за бальною шкалою, що вико­ристо­вується в ПУЕТ

Оцінка за чотирибальною шкалою

Якісні критерії оцінки знань

A

86–100

5 (відмінно)

Глибокі знання, можлива незначна кількість помилок

BC

71–85

4 (добре)

Міцні знання з можливими кіль­кома помилками

DE

60–70

3 (задовільно)

Непогані знання, але є значна кіль­кість недоліків

FX

35–59

2 (незадовільно) з можливістю повторного складання

Недостойні знання, слабо за­своєний матеріал, невміння самос­тійно викласти його зміст

F

1–34

2 (незадовільно) з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

Невміння осмислити зміст теми і публічно чи письмово представити його

ECTS * – Європейська кредитно-трансферна та акумулююча система.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]