Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
мельянцова / аудит / Savchenko_Audit.doc
Скачиваний:
84
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

8. Конфіденційність

8.1. Обсяг інформації, що не підлягає розголошенню, визначається Замовником і узгоджується з Виконавцем окремим додатком до договору.

8.2. Сторони зобов’язуються зберігати сувору конфіденційність інформації, одержаної під час виконання цього договору, і вжити всіх можливих заходів, щоб запобігти її розголошенню.

8.3. Передача конфіденційної інформації третім особам, публікація чи інше розголошення такої інформації може здійснюватись тільки з письмової згоди другої сторони, незалежно від причини припинення дії цього договору.

8.4. Обмеження щодо розголошення інформації не стосуються загальнодоступної інформації чи інформації, що стала такою не з вини сторін, а також до інформації, що стала відомою стороні з інших джерел до чи після її одержання від другої сторони.

8.5. Виконавець не несе відповідальності у разі передачі інформації державним органам, які мають право вимагати її відповідно до зако- нодавства України.

9. Прикінцеві положення

9.1. Усі доповнення і зміни до цього договору дійсні тільки в тому разі, якщо вони зроблені в письмовій формі і підписані упов­новаженими на це особами.

9.2. Цей договір набирає чинності з дня його підписання. Цей договір підписаний [дата] у двох примірниках, по одному для кожної зі сторін. Місце виконання угоди (_____).

10. Строк дії договору

10.1. Строк дії договору [строк].

10.2. Договір можна розірвати за бажанням однієї зі сторін з письмовим повідомленням другої сторони за 15 днів до дати ро- зірвання.

Реквізити сторін

Виконавець:

[юридична адреса, банківські реквізити, індивідуальний номер платника податків, статистичні коди, номер свідоцтва на ведення ауди­торської діяльності і дата його видачі, найменування органу, що видав свідоцтво Виконавцю]

Замовник:

[юридична адреса, банківські реквізити, індивідуальний номер платника податків, статистичні коди]

Виконавець:

[підпис, прізвище, ініціали і посада відповідальної особи]

Замовник:

[підпис, прізвище, ініціали і посада відповідальної особи]

Додаток 3

Приклад безумовно-позитивного аудиторського висновку з розшифровкою за елементами

Елементи аудиторського висновку

1. Найменування висновку

Назва аудиторської фірми. Юридична адреса фірми.

Висновок незалежного аудитора

2. Адресат

Акціонерам ________________________________________

(назва підприємства)

3. Вступний розділ (вступний абзац)

Ми провели аудит річної фінансової звітності ___________ ___________________________________________________

(назва підприємства, перелік перевірених форм)

станом на 31 грудня 200__ року

Адміністрація підприємства несе відповідальність за повноту інформації, відображеної у звіті, за зміст фінансової звітності, а також за схоронність фінансових документів та облікових даних. У наші обов’язки входить висловлення дум­ки про достовірність у всіх суттєвих аспектах цієї звітності на основі проведеного аудиту.

4. Основний розділ

Аудиторська перевірка проводилася згідно з Національними нормативами аудиту. Аудит планувався і проведений таким чином. щоб одержати достатню (розумну) ступінь упевненості в тому, що фінансова звітність не містить суттєвих викривлень; він базувався на вибірковому тестуванні розрахунково-касових операцій, пред’явлених документів і системних облікових записів. У процесі проведення аудиту здійснювалась вибіркова перевірка даних фінансової звітності та додатків до неї. Аудит включає в себе також оцінку адекватного застосування принципів бухгалтерського обліку і обґрунтованості окремих висновків керівництва щодо фінансового стану підприємства, а також оцінку змісту фінансової звітності. Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевірка є достатньою основою для формулювання думки стосовно цієї звітності.

5. Аудиторський висновок

На нашу думку, річна фінансова звітність _______________

(назва підприємства)

(чи забезпечує в усіх суттєвих аспектах, достовірно відоб­ражає) фінансовий стан __________________

(назва підприємства)

на 31 грудня 200__ року, а також результати діяльності підприємства і рух грошових коштів за звітний рік відповідно до національних Положень (стандартів) бухгалтерського обліку

6. Назва аудиторської фірми

7. Дата аудиторського висновку (дата закінчення аудиторської перевірки)

Генеральний директор (підпис)

Печатка

Додаток 4

БАЛАНС

на _____________ 20__ р.

Соседние файлы в папке аудит