Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
мельянцова / аудит / Savchenko_Audit.doc
Скачиваний:
84
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

II. Облікові та інші послуги [в умовах проведення ініціативного аудиту]

Ми готові:

  • підготувати фінансову звітність на основі первинних документів і облікових регістрів;

  • розслідувати факти порушення норм і шахрайства при отриманні відповідних інструкцій.

Послуги з обчислення податків.

Ми можемо підготувати для кожного облікового періоду викладки з кожного податку (на замовлення) відповідно до існуючих пільг, після Вашого схвалення ці розрахунки будуть направлені до подат- кової інспекції у вигляді офіційних податкових декларацій організації. Навпроти неправильних розрахунків податків ми поставимо помітки. Де необхідно, ми зробимо обґрунтоване відстрочення суперечливого платежу з податків і порадимо найбільш доречні платежі в рахунок необхідної суми. Ви несете відповідальність за всі звіти, особливо за податкові декларації, звіти про попередньо сплачені податки. Ми можемо надати Вам рекомендації стосовно витрат зі сплати податків майбутніх господарських операцій, а також з інших питань, з якими Ви до нас звернетесь: податок на прибуток, податок на додану вартість, національне страхування, земельний податок, податок на переведення капіталу тощо.

III. Гонорари

Наші гонорари розраховані з урахуванням часу на аудит Вашої організації нашим персоналом і враховують рівень підготовки, відповідальність і досвід працівників. Якщо не буде заперечень, наші гонорари будуть розраховані окремо для кожного виду робіт, зазначених вище, і будуть сплачені у зручні для сторін строки та отримані нами особисто.

IV. Згода умов проведення аудиту

Просимо Вас підписати та повернути прикладену копію цього листа з вказівкою її відповідності Вашому розумінню угоди на проведення аудиту достовірності фінансової звітності. Ми просимо також письмово сповістити нас, що вони Вас не влаштовують, якщо у Вас склалось інше розуміння умов виконання роботи.

Керівник аудиторської організації [підпис, прізвище, ім’я, по батькові, посада, дата].

З умовами проведення аудиторської перевірки достовірності фінансової звітності згоден.

Керівник виконавчого органу економічного суб’єкта [підпис, прізвище, ім’я, по батькові, посада, дата].

Додаток 2

Договір про надання аудиторських послуг

Місце укладення Дата

Аудиторська фірма [найменування аудиторської організації], що іменується далі «Виконавець», в особі Генерального директора [прізвище, ім’я, по батькові відповідальної особи], що діє на основі Статуту, з одного боку, і [найменування економічного суб’єкта], що іменується далі «Замовник», в особі Генерального директора [прізвище, ім’я, по батькові відповідальної особи], що діє на основі [документ, який визначає повноваження], з другого боку, уклали цей договір про таке:

1. Мета договору

Мета цього договору — визначити основу, на якій ми повинні діяти як аудитори компанії (її філіалів), визначити права і обов’язки вашої компанії і нашої.

2. Предмет договору

2.1. Замовник доручає, а виконавець виконує такі роботи:

2.1.1. Проведення аудиторської перевірки фінансової звітності Замовника за період з [дата початку звітного періоду] по [звітна дата] і складання аудиторського висновку про достовірність цієї звітності, а також письмової інформації (звіту) аудитора керівництву економічного суб’єкта за результатами проведення аудиту;

2.1.2. Надання супутніх аудиту послуг [перелік послуг] і докумен- тальне оформлення їх результатів.

Соседние файлы в папке аудит