Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
мельянцова / аудит / Savchenko_Audit.doc
Скачиваний:
84
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

5. Строки виконання робіт

Роботи, передбачені цим договором, мають бути виконані в період з «___» __________ 200__ р. по «___» _________ 200__ р.

6. Вартість аудиторських послуг і порядок розрахунків

6.1. Вартість аудиторських послуг визначається сторонами до початку робіт.

6.2. Вартість аудиторських послуг згідно з цим договором становить [сума цифрами і прописом], у тому числі ПДВ (___).

6.3. Оплата здійснюється у національній валюті України.

6.4. Оплату аудиторських послуг Замовник здійснює на основі рахунку, який виписує Виконавець.

6.5. Оплата робіт проводиться в такому порядку: ___ % від вартості робіт Замовник перераховує на розрахунковий рахунок Виконавця протягом трьох днів з дати початку робіт, ___ % від вартості робіт Виконавця — протягом трьох днів після підписання, приймання і здавання акту.

6.6. У разі невиконання Замовником зобов’язань щодо оплати. Замовник сплачує Виконавцю пеню у розмірі ___ % від суми пла- тежу.

6.7. У разі прострочення виконання робіт з вини Виконавця Виконавець сплачує Замовнику штраф у розмірі ___ % від суми договору за кожний день прострочення.

7. Відповідальність сторін. Порядок вирішення спорів

7.1. Повну відповідальність за додержання порядку ведення бухгалтерського обліку, своєчасне і повне подання фінансової звітності, бухгалтерської звітності користувачам і аудиторам несе Замовник.

7.2. У разі, якщо в процесі виконання аудиторських робіт Замовник не забезпечить надання необхідних аудитору документів або пояснень, або бухгалтерський облік у Замовника перебуває у стані, що потребує відновлення, Виконавець має право призупинити виконання робіт без відшкодування перерахованих в авансовому поряд- ку сум.

7.3. Виконавець має право в односторонньому порядку перенести строк виконання робіт згідно з цим договором у разі невиконання Замовником своїх зобов’язань відповідно до пп. 4.3 і 4.9 цього договору з повідомленням Замовника.

7.4. Якщо на думку Замовника виконана робота не відповідає встановленим вимогам, то протягом трьох днів після надання Ви- конавцем результатів роботи Замовник повинен подати вмотиво- вану відмову від прийняття робіт у формі проекту односторонньо- го акта.

Якщо в установлений строк Виконавець не одержить підписа- ний акт здавання-приймання або вмотивовану відмову, роботу вважають прийнятою з виконанням усіх умов договору. Акт без під- пису Замовника може бути поданий до оплати за умов наявності запису «Зауваження від Замовника в установлений строк не на- дійшли».

7.5. У разі виникнення спорів сторони можуть вжити всіх заходів для їх вирішення шляхом переговорів.

7.6. У тому разі, якщо згода не буде досягнута шляхом переговорів, усі спори, розбіжності і конфлікти, що виникли у зв’язку з виконанням цього договору, а також у разі його порушування чи розірвання, будуть вирішуватись судом [зазначення конкретного судо­вого органу].

7.7. За невиконання зобов’язань за цим договором Замовник і Виконавець несуть майнову відповідальність відповідно до чинного законодавства і умов цього договору.

7.8. Розмір майнової відповідальності Виконавця не може перевищувати фактично завданих Замовнику збитків.

Соседние файлы в папке аудит