Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
dum.doc
Скачиваний:
88
Добавлен:
23.02.2015
Размер:
1.08 Mб
Скачать

3. Права і умови діяльності фахівця

3.1. Фахівець самостійно розв’язує всі питання, віднесені до його відання, якщо цим контрактом і обов’язковими документами не передбачено інше.

3.2. Фахівець має право брати участь у виконанні творчих і інших робіт, що не є предметом цього контракту. Оплата цих робіт проводиться окремо від винагороди за виконання обов’язків за контрактом.

3.3. Фахівцеві забезпечуються умови, необхідні для його продуктивної роботи.

3.4. Інші умови: Фахівець має право:

3.4.1. Працювати за сумісництвом, займатись підприємницькою діяльністю відповідно до умов, визначених законодавством та рішенням Уряду України.

4. Матеріальне і соціально-побутове забезпечення фахівця

  1. За виконання обов’язків, передбачених цим контрактом, Фахівцеві виплачується грошова винагорода, що містить у собі: щомісячні виплати згідно тарифікації з урахуванням індексації.

4.2. Фахівцеві надається щорічна відпустка тривалістю 56 календарних днів із збереженням середньої грошової винагороди, що визначається за останній повний господарський рік. Час і порядок використання відпустки (час початку і час закінчення, одноразово або частинами тощо) визначається сторонами.

4.3. Фахівець користується усіма видами соціально-культурних та інших благ і пільг, що надає Коледж або у зв’язку з роботою у ньому.

4.4. Фахівець користується усіма видами забезпечення по соціальному страхуванню.

4.5. Фахівцеві, згідно із Законом України «Про освіту», Положенням про державний вищий заклад освіти, Постановами Верховної Ради України, Статутом Коледжу та за рішенням Керівника в межах бюджетних коштів Коледжу виплачується:

4.5.1. Грошова винагорода щорічно за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків у розмірі до 100% посадового окладу.

4.5.2. Допомога на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі до 100% посадового окладу.

4.6. Інші умови:

4.6.1. Фахівцеві, за рішенням Керівника, за рахунок платного навчання Коледжу можуть проводитися додаткові щомісячні, щорічні грошові винагороди. Їх розміри і терміни виплат визначаються Керівником.

5. Відповідальність сторін, розв’язання суперечок

5.1. У разі невиконання або неякісного виконання обов’язків за контрактом сторони несуть відповідальність згідно з законодавством і цим контрактом.

5.2. Фахівець не несе відповідальності за неналежне виконання контракту, що мало місце внаслідок невиконання Керівником своїх обов’язків за контрактом.

5.3. Дисциплінарні стягнення на Фахівця накладаються Керівником.

5.4. Фахівець відшкодовує збитки, завдані ним Коледжу, у розмірах і порядку встановлених законодавством про працю.

5.5. Обов’язок з доведення обґрунтованості притягнення Фахівця відповідальності, у тому числі дострокового звільнення з посади, лежить на Керівникові.

5.6. Суперечки між сторонами розв’язуються порядком, установленим законодавством.

5.7. Інші умови: Немає.

6. Зміна і розірвання контракту

6.1. Після закінчення строку дії цього контракту його умови аналізуються з врахуванням практичної діяльності Коледжу і обґрунтовано ті пропозиції сторін враховуються внесенням до контракту відповідних змін та доповнень. При цьому Керівник та Фахівець повинні за угодою сторін не пізніше як за два місяці визначитись у такому: контракт припиняє дію, контракт продовжується або укладається на новий термін. Керівник письмово повідомляє про це Фахівця.

6.2. Зміни і доповнення до цього контракту приймаються підписанням сторонами додаткових угод.

6.3. Цей контракт припиняється:

6.3.1. Після закінчення терміну дії контракту.

6.3.2. З ініціативи Керівника до закінчення дії контракту у випадках, передбачених у пункті 6.4. або 6.6. цього контракту.

6.3.3. З ініціативи Фахівця, який має право у будь-який час залишити посаду (розірвати цей контракт), письмово повідомивши про це Керівника за два тижні;

6.3.4. З інших підстав, передбачених Кодексом законів про працю, крім тих, що не застосовуються до цього контракту.

6.4. Фахівця може бути звільнено з посади, а цей контракт розірвано з ініціативи Керівника до закінчення терміну його дії згідно зі ст.40 і ст.41 Кодексу законів про працю України.

6.5. У випадку залишення Керівником посади з будь-яких підстав, цей контракт не припиняє свою дію.

6.6. Фахівець може бути звільнений за п.8 статті 36 Кодексу законів про працю України без згоди профкому з таких підстав:

6.6.1. Завдання Коледжу матеріальних збитків.

6.6.2. Передача документації Коледжу або ознайомлення з нею осіб, які не є працівниками Коледжу.

6.6.3. Невиконання умов п. 2.4.1. цього контракту після письмового попередження Фахівця Керівником.

6.7. Інші умови: Немає.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]