Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
dum.doc
Скачиваний:
88
Добавлен:
23.02.2015
Размер:
1.08 Mб
Скачать
  1. Предмет договору

Університет та коледж зобов’язуються шляхом об’єднання зусиль співпрацювати в сфері освіти і науки для:

- реалізації принципу неперервної освіти шляхом узгодження навчальних планів і програм та продовження навчання кращих випускників коледжу в університеті;

- розвитку навчальних, методичних, наукових і творчих контактів між учасниками договору;

- залучення провідних спеціалістів університету до навчального процесу коледжу і навпаки;

  • зміцнення навчально-матеріальної бази обох закладів.

  1. Обов’язки сторін

2.1. Коледж зобов’язується:

2.1.1. Проводити набір і підготовку молодших спеціалістів за спеціальністю 5.091504 “Обслуговування комп’ютерних та інтелектуальних систем і мереж” та бакалаврів за спеціальністю 6.050100 “Облік і аудит”.

2.1.2. Рекомендувати своїх кращих випускників зазначених спеціальностей до вступу в університет на споріднені спеціальності.

2.1.3. Залучати професорсько-викладацький склад університету для:

  • читання лекцій, спецкурсів, проведення практичних занять;

  • участі у державних екзаменаційних (кваліфікаційних) комісіях;

2.1.4. Надавати можливість студентам університету проходити педагогічну практику на базі коледжу.

2.1.5. Надавати свою навчально-матеріальну базу для проведення занять викладачами університету зі студентами.

2.1.6. Організовувати і проводити спільні конференції студентів, працівників коледжу та університету.

2.2. Університет зобов’язується:

2.2.1. Сприяти читанню лекцій, проведенню практичних занять в коледжі викладачами університету, їх участі у випускних кваліфікаційних екзаменах.

2.2.2. Забезпечувати розробку індивідуальних планів і проведення занять зі студентами, які виявили бажання навчатися за спеціальністю 7.091501 “Комп’ютерні системи та мережі” та за спеціальністю 7.050106 “Облік і аудит”.

2.2.3. За рекомендацією педагогічної ради коледжу проводити пільговий прийом молодших спеціалістів – випускників за спеціальностями: 5.091504 “Обслуговування комп’ютерних та інтелектуальних систем і мереж”, що навчалися за інтегрованими навчальними планами на ІІІ курс навчання по спеціальності 7.091501 “Комп’ютерні системи та мережі ” та на випускників-бакалаврів коледжу на V курс навчання зі спеціальності 7.050106 “Облік і аудит”.

2.2.4. Сприяти зміцненню матеріальної бази коледжу шляхом передачі обладнання, матеріалів, навчальних посібників і т.п. згідно з чинним законодавством.

2.2.5. Надавати можливість викладачам коледжу підвищувати кваліфікацію на відповідних кафедрах університету або на факультеті підвищення кваліфікації і перепідготовки кадрів.

2.2.6. Надавати допомогу викладачам коледжу в проведенні науково-дослідних робіт з питань педагогіки. психології, методики навчання.

2.2.7. Залучати викладачів коледжу для проведення лабораторно-практичних занять з програмування, бухгалтерського обліку.

2.2.8. Запрошувати провідних фахівців коледжу для читання лекцій, спецкурсів, проведення практичних занять та для участі в комісіях по захисту кваліфікаційних робіт студентів університету.

2.2.9. Сприяти здобуванню другої вищої освіти викладачами коледжу через заочну або екстернатну форми навчання на пільгових умовах.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]