Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
dum.doc
Скачиваний:
88
Добавлен:
23.02.2015
Размер:
1.08 Mб
Скачать

Контракт № 19/2001 на виконання обов’язків викладача Черкаського державного бізнес-коледжу

м. Черкаси 30 серпня 2001 р.

Черкаський державний бізнес-коледж в особі директора Кукліна Олега Володимировича названого далі “Керівник”, що діє на підставі Статуту з одного боку, та громадянка Красюк Валентина Леонтіївна, названа далі “Фахівець”, з другого боку, уклали цей контракт про подане нижче:

1. Загальні положення

1.1. За цим контрактом Фахівець зобов’язується виконувати обов’язки викладача Черкаського державного бізнес-коледжу (далі - Коледж).

1.2. Фахівець зобов’язується здійснювати викладання у Коледжі, підвищувати результати його навчальної діяльності. Керівник зобов’язується створювати необхідні умови для роботи Фахівця, виплачувати йому грошову винагороду і надавати соціально-побутові блага.

1.3. Цей контракт є особливою формою трудового договору.

1.4. Фахівець підпорядковується безпосередньо завідуючому відділенням комп’ютерних технологій. Рішення Керівника, прийняті згідно з його компетенцією, обов’язкові для Фахівця.

1.5. У своїй діяльності Фахівець керується законодавством України, іншими нормативними документами Уряду та Міністерства освіти і науки України, що поширюють свою дію на Коледж, Положенням “Про порядок наймання та звільнення педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів освіти, що є у загальнодержавній власності”.

1.6. Оцінка якості виконання Фахівцем своїх обов’язків за контрактом здійснюється завідуючим відділенням комп’ютерних технологій.

1.7. На період відпустки або його відсутності з інших причин обов’язки Фахівця виконує особа, яку призначає Керівник.

2. Функції і обов’язки фахівця

2.1. Фахівець виконує такі постійні функції і обов’язки: викладача циклової комісії загальноосвітніх та гуманітарних дисциплін.

2.2. Керівник не має права вимагати від Фахівця виконання обов’язків (робіт), не обумовлених цим контрактом і документами, обов’язковими для Фахівця. Додаткові обов’язки (понад передбачені контрактом) Фахівцеві можуть бути встановлені за погодженням сторін. Додаткові обов’язки і умови їх виконання, а також пов’язані з ними зміни умов цього контракту оформлюються додатковою угодою. Керівник має право своїм розпорядженням додатково покласти на Фахівця виконання обов’язків відсутнього працівника Коледжу того самого фаху (відпустка, хвороба тощо) на термін не більше як один місяць з оплатою згідно наказу Керівника.

2.3. Керівник має право:

2.3.1. Установити положення, що уточнюють, деталізують функції і обов’язки Фахівця, передбачені законодавством і цим контрактом.

2.3.2. Зазначені обов’язки і положення можуть установлюватися посадовою інструкцією, нормативами і іншими документами, затверджуваними Керівником.

2.3.3. На вимогу Керівника Фахівець надає йому інформацію про хід справ, що перебувають у віданні Фахівця.

2.4. Інші умови:

2.4.1. Фахівець, за рішенням циклової комісії загальноосвітніх та гуманітарних дисциплін Коледжу, затвердженим Керівником, бере участь у науково-методичній роботі без додаткової оплати.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]