Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
НМК Ситуац мен.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
25.08.2019
Размер:
423.94 Кб
Скачать

Організація поточного контролю

При організації поточного контролю кафедри самостійно розподіляють загальну кількість балів, за якими оцінюється вся поточна робота, між відповідними об'єктами контролю, визначеними цим порядком, визначають форми проведення контрольних заходів та критерії їх оцінювання, включають до робочих навчальних програм і доводять до відома студентів на початку семестру.

За рішенням кафедри студентам, які брали участь в позанавчальній науковій діяльності — в роботі конференцій, підготовці наукових публікацій тощо — можуть присуджуватись додаткові бали за результати поточного контролю. При цьому загальна кількість балів, що вноситься до відомості за поточну роботу не може перевищувати 100 балів (при поточному модульному контролі).

Результати поточного контролю знань студентів (числом, кратним «5»), вносяться до відомості обліку поточної і підсумкової успішності до відомості обліку успішності за поточним модульним контролем і враховуються при виставленні підсумкового балу за опанування дисципліни.

Організація поточного контролю знань студентів освітньо- кваліфікаційного рівня бакалавр

Об'єктами поточного контролю знань студентів бакалаврського рівня підготовки є:

а) систематичність та активність роботи на семінарських (практичних, лабораторних) заняттях;

б) виконання завдань для самостійного опрацювання;

в) виконання модульних (контрольних) завдань.

При контролі систематичності та активності роботи на семінарських (практичних, лабораторних) заняттях оцінці можуть підлягати: рівень знань, продемонстрований у відповідях і виступах на семінарських і практичних заняттях; активність при обговоренні питань, що винесені на семінарські (практичні) заняття; результати виконання і захисту лабораторних робіт, експрес-контролю тощо.

При контролі виконання завдань для самостійного опрацювання оцінці можуть підлягати: самостійне опрацювання тем в цілому чи окремих питань; проведення розрахунків; написання рефератів, есе; підготовка конспектів навчальних чи наукових текстів, переклад іноземних текстів встановлених обсягів, підготовка реферативних матеріалів з публікацій тощо.

При виконанні модульних (контрольних) завдань оцінці підлягають теоретичні знання та практичні навички, яких набули студенти після опанування певного модуля. Модульний контроль може проводитись у формі тестів, відповідей на теоретичні питання. або розв'язання практичних завдань під час проведення контрольних робіт, виконання індивідуальних завдань, розв'язання виробничих ситуацій (кейсів) тощо.

Оцінювання зазначених видів поточної роботи студента здійснюється за шкалою, відображеною у табл.1.

Оцінювання знань студентів з дисципліни „Ситуаційний менеджмент” (пмк)

Вид контролю

Модуль 1

Модуль 2

Максимальна сума балів за поточний контроль = середній бал

Максимальна сума балів за модульну контрольну роботу

Максимальна сума балів за поточний контроль = середній бал

Максимальна сума балів за модульну контрольну роботу

К1 – робота в аудиторії (усні відповіді, не менше 3 за семестр)

5

5

К2 – письмовий поточний контроль (тестування)

5

5

К3 – опрацювання обов’язкових практичних завдань (самостійне розв’язання типових задач, проблемних ситуацій…)

5

5

К4 – опрацювання завдань до самостійної роботи

5

5

К5 – опрацювання індивідуальних завдань (написання та презентація рефератів; самостійна розробка структурно-логічних схем, кросвордів, тестових завдань, задач, проблемних ситуацій; порівняльний аналіз визначень

5

5

К6 – контроль ведення конспектів

5

5

Всього балів за поточний контроль

30

30

Модульна контрольна робота (ПМК)

20

20

Всього балів за модуль

50

50

Разом балів за дисципліну

100