Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
7_Rd_kherson_2007.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
3.27 Mб
Скачать

13.10. Міжнародне співробітництво у галузі охорони довкілля Біосферний заповідник «Асканія-Нова» ім..Ф.Є.Фальц-Фейна

Міжнародне співробітництво заповідник здійснював як через входження до складу світової мережі біосферних резерватів ЮНЕСКО, міжнародних програм та проектів, так і за договорами про співпрацю.

Із Інститутом проблем передачі інформації РАН (РФ) було проведено вивчення видового складу і акустичних сигналів прямокрилих комах на території Біосферного заповідника "Асканія-Нова".

Як учасник Європейської програми збереження зникаючих видів тварин (ЕЕР) зоопарк "Асканія-Нова" співпрацював із Кельнським та Берлінським (Німеччина), Празьким і Оломоуцьким (Чеська Республіка), Краківським та Лодзинським (Польща), Марвельським (Великобританія) зоопарками, і у рамках членства в Євроазіатській регіональній асоціації зоопарків та акваріумів – із Московським зоопарком (РФ). У результаті співпраці опублікована інформації в щорічниках ЄАРАЗА, в Міжнародних племінних книгах рідкісних видів тварин, придбані тварини в зоопарках Двур Кралов (Чеська Республіка) та Нюрнберзький (Німеччина), реалізовані дикі тварини в Гродненьський зоопарк (Республіка Білорусь).

5

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]