Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_Ekon_Teor_2012_2012-01-14.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
30.04.2019
Размер:
2.65 Mб
Скачать

4.1.3. Підсумковий семестровий контроль

4.1.3.1. Підсумковий семестровий контроль з навчальної дисципліни проводиться у формі заліку за обсягом навчального матеріалу, визначеним робочою програмою, і в терміни, встановлені розкладом.

4.1.3.2. Студент вважається допущеним до семестрового контролю з конкретної навчальної дисципліни (заліку) якщо він виконав усі види робіт, передбачені робочою програмою цієї навчальної дисципліни.

4.1.3.3. Семестрова оцінка з навчальної дисципліни, підсумковий семестровий контроль з якої проводиться у формі заліку, обчислюється шляхом додавання набраних студентом балів з поточного та модульного контролю (табл.4.1) за шкалою ЕСТS (табл.4.2).

Таблиця 4.1

Порядок обчислення балів, набраних студентом з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю з навчальної дисципліни

Поточний контроль

МК-1

МК-2

20

20

Максимум 60 балів за шкалою ECTS.

Одиниця оцінки за національною шкалою дорівнює “12”, (60:5=12)

Максимум 40 балів за шкалою ECTS

Таблиця 4.2

Порядок переведення оцінок, отриманих на заліках, з національної шкали у шкалу єктс

№ з/п

Середня оцінка за академічною довідкою за національною шкалою

Кількість балів за шкалою ЄКТС, які відповідають оцінці за національною шкалою

Оцінка

за шкалою ЄКТС

накопичу­вальною

розширеною

1.

5

відмінно

90

А

2.

4,5

дуже добре

80

В

3.

4

добре

65

С

4.

3,5

задовільно

55

D

5.

5

достатньо

50

Е

4.1.3.5. Семестрова оцінка виставляється у відомості обліку успішності та індивідуальному навчальному плані студента.

4.1.3.6. Критерії оцінювання рівня знань студентів під час вивчення навчальної дисципліни "Економіка І":

  • відмінному рівню відповідає теоретично правильна і вичерпна відповідь на поставлене питання. в якій студент показав всебічне системне знання програмного матеріалу; засвоєння основної та додаткової літератури; знання та розуміння проблем розвитку ринкової економічної системи; вміння правильно пояснити економічну політику в країні; уміння використовувати знання для розуміння взаємозв'язку економічної теорії та права; вміння аргументувати своє ставлення до дискусійних та неоднозначних проблем.

  • доброму рівню відповідає теоретично правильна, але не вичерпна відповідь, в якій студент показав системне знання програмного матеріалу, однак допустив незначні помилки та неточності, а також показав достатній рівень знань з основного програмного матеріалу дисципліни " Економіка І ".

  • задовільному рівню відповідає у цілому правильна відповідь на поставлене питання, в якій студент не спромігся переконливо аргументувати свою відповідь, помилився у використанні понятійного апарату, показав недостатні знання рекомендованої літератури.

- незадовільному рівню відповідає неправильна або неповна відповідь на запитання, в якій студент продемонстрував значні прогалини у знаннях з основного програмного матеріалу; ухилився від аргументувань; показав незадовільні знання понятійного апарату і спеціальної літератури чи взагалі нічого не відповів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]