Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Учебник ПДП.doc
Скачиваний:
194
Добавлен:
28.04.2019
Размер:
44.31 Mб
Скачать

Планки жорсткості

П'ять планок жорсткості 2050мм (мал.10.3) в комплекті з ременями призначені для надання жорсткості м'якому мішку з упакованим у нього об'єктом. Планки жорсткості виготовляються з деревини хвойних порід. Кожна планка має шість пазів для ременів. Пази для ременів захищені металевими пластинами.

мал.10.3 Планки жорсткості

мал.10.4 Ремені

Ремені

Шість ременів (мал.10.4) призначені для закріплення планок жорсткості на м'якому мішку з покладеним у нього об'єктом. Ремені просмикуються в пази планок, жорсткості.

Ремені виготовлені з капронової стрічки ЛТК-44-1600 або зі стрічки напив льняної 44мм міцністю 1200кг. На одному кінці мається пряжка з перемичкою. Довжина ременя — 2000мм.

Ремінь малий

Ремінь малий призначений для закріплення ковзанок у вантажній камері. Ремінь малий виготовлений зі стрічки ЛПЛкр-43-325. На одному кінці мається пряжки з перемичкою.

Упаковка

Упаковки (мал.10.5) велика та мала виготовлене з двунитки гладко крашеної у два шари з прокладкою вати або поролону. Упаковка велика служить для обгортання казенної частини СПГ-9Д. Упаковка мала служить для обгортання ствола СПГ-9Д.

мал.10.5 Упаковка

мал.10.6 Упаковка хрестоподібна

Упаковка хрестоподібна.

Упаковка хрестоподібна виготовлена з двунитки гладко крашеної у два шари з прокладкою вати або поролону. Упаковка (мал.10.6) хрестоподібна служить для пакування футляру з покладеним у нього прицілу.

Упаковка шайб

Упаковка шайб (мал.10.7) служить для обгортання шайб осі колісного ходу. Упаковка шайб виготовлена з двунитки гладко крашеної у два шари з прокладкою вати і поролону.

мал.10.7 Упаковка шайб

мал.10.6 Чохол пилозахисний

Чохол пилозахисний

Чохол пилозахисний (мал. 10.8) виготовлений із сорочки пакувальної і має форму мішка. він служить для упакування СПГ-9Д в цілях запобігання об'єкта від пилу пакувального матеріалу.

Шнури

Шнур міцністю 125кг довжиною 900мм призначений для затягування камери при дистанційному спрацюванні.

Шнур міцністю 60кг довжиною 900мм призначений для з'єднання бойової чеки трубки ТМ-24Б с петлею ланки розкриття.

Підготовка СПГ-9 до десантування в УПДММ-65.

Провести огляд м’якого мішка. Перед завантаженням СПГ-9 у вантажну камеру м’якого мішка необхідно обгорнути казенну частину ствола вили кой упаковкою і зав’язати зав’язки. Малої упаковкою обгорнути ствол так, щоб широка частина її обхватила кронштейн з прицільною планкою й зав’язати зав’язки.

Одягти на ствол з боку його казенної частини пилозахисний чохол. Зняти з дульної частини чохол і уложити СПГ-9 у вантажну камеру, пропускаючи дульну частину крізь отвір верхнього дна вантажної камери до упора ручки у верхнє дно. Частину м’якого рукава, що залишився заправити в середину ствола.

Казенну частину соплом покласти у лямочне гніздо нижнього дна вантажної камери і прив’язати хрестоподібно, пропускаючи зав’язку у петлю. Обгорнути шайбу вісі колісного ходу упаковкою шайб. Пропустити кінець малого ременя у отвір верхнього дна з боку камери, покласти колісний хід під ствол у вантажну камеру одним колесом щільно до верхнього дна (мал.10.8).

Малим ременем обгорнути вісімкою вісь колісного ходу і кінець малого ременя пропустити в отвір верхнього дна у камеру. Заправити кінець малого ременя в пришиту до іншого його кінця пряжку й затягнути малий ремінь, щільно притягуючи колісний хід до верхнього дна вантажної камери.

Обгорнути хрестоподібно упаковкою футляр з укладеним у нього прицілом і ЗИП та покласти між коліс. Між колесами розташувати шість футлярів з ПГ-9П. Сумку з укладеними у неї трьома ПГ-9 і покласти у вантажну камеру розташовую під казенною частиною так, щоб між торцем сумки і нижнім дном вантажної камери був простір (100мм), яке щільно заповнюється пакувальним матеріалом.

Другу сумку з трьома ПГ-9 покласти у вантажну камеру поверх першої сумки. Всі частини перекласти пакувальним матеріалом. Зверху СПГ-9 покласти роз’єднані частини банника і щітку з чохлами, лопату, кирку з рукояткою (кирку зняти з рукоятки), рукавиці, чохол з дульної частини СПГ-9. Вага пакувального матеріалу використаного для завантаження СПГ-9 неповинна перевищувати 25кг. Уложив у м’який мішок весь комплект СПГ-9 застібнути поперечні розрізи і затягнути вантажну камеру шнуром ШХБ-125.

Монтаж планок жорсткості на м’який мішок проводити після завантаження у нього СПГ-9Д, при цьому придав йому циліндричну форму та минаючи гострі кути. Змонтувати планки жорсткості з ременями. М’який мішок покласти на середню планку. Обгорнути ремені кругом м’якого мішка, кінці ременів заправити в пряжки і затягнути, кінці заправити під ремені. Планки жорсткості розташувати рівномірно так, щоб вони лежали на діафрагмах верхнього та нижнього дна.