Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
учеба / Marketing_kn_chast_8-12.doc
Скачиваний:
83
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
1.14 Mб
Скачать
  1. Маркетингова політика розподілу

Дистриб'юторська і філіальна мережі корпорації Roshen охоплюють всю Україну. Однак солодощі, вироблені під ТМ Roshen, відомі і за її межами -  у Росії, Казахстані, Азербайджані, Грузії, Туркменії, Естонії, Молдові, Ізраїлі, Монголії, США, Канаді та Польщі.

 Кондитерська корпорація Roshen особливу увагу приділяє співробітництву з покупцями. Широка торговельна мережа, що охоплює всі регіони України і ближнього зарубіжжя, сприяють ефективному збутові. Основне завдання корпорації в роботі з партнерами – збереження стабільності сформованих відносин і завоювання довіри нових покупців. Гнучка система знижок, а також кваліфікована робота персоналу, зацікавленого в успішному розвитку бізнесу наших партнерів, є гарантом взаємовигідного співробітництва.

Загальний обсяг експорту Roshen у 2004 році склав 83,15 тис. тонн на суму 12 млн. доларів: 55% - Росія (46,182 тис. тонн), 45% - ринки ближнього і далекого зарубіжжя (Польща, Словаччина, Молдова, Литва, Латвія, Естонія, Казахстан, Великобританія, Монголія, США та ін.). Нині кількість дистриб’юторів в Україні - 50, в інших країнах СНД - 100.

Маркетингові канали збуту продукції Roshen

Кондитерська корпорація Roshen

Оптовик

Роздрібний торговець

Споживач

Зі схеми видно, що Кондитерська корпорація Roshen продає оптовикам великі партії товарів своєї продукції. Оптовики "розбивають" ці партії товару, дозволяючи роздрібним торговцям здобувати продукцію більш дрібними партіями, через які товар доходить до споживача.

Висновки

Кондитерська корпорація Roshen за оцінками експертів - це одне з підприємств, яке найбільш динамічно розвивається, що приводить до зміцнення позицій на вітчизняному ринку. З кожним роком виробництво кондитерських виробів зростає в середньому на 3%. Корпорація прагне зайняти такі ж позиції на зовнішньому ринку, шляхом розширення виробництва, упровадження нових технологій та високої якості.

У ході дослідження була продегустована різна кондитерська продукція, вироблена компанією Roshen, підтверджена презентабельність виконання упакування та смакові якості продукції. З уведенням нових технологій виробництва продукції, компанія зможе розширити вибір цукерок, який пропонується, знизити вартість їхнього виробництва і тим самим успішно конкурувати на закордонних ринках поряд із великими німецькими і французькими кондитерськими компаніями. Зі вступом України у Всесвітню торговельну організацію українські товари, у тому числі і шоколадні цукерки зможуть безперешкодно попадати на ринки Європи й інших країн світу. Компанія Roshen може вигідно просувати свою продукцію, пропонуючи її як оригінальну, якісну й недорогу.

Навчальне видання

Падерін Іван Дмитрович

Комарова Катерина Володимирівна

Сорока Катерина Олексіївна

Шмельова Світлана Альбертівна

Соседние файлы в папке учеба