Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Спец.предмети-ЕП / Економіка та організація інноваційної діяльності Ден. 2012 .doc
Скачиваний:
30
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
892.93 Кб
Скачать

Бородін Максим Олександрович Черевко Ольга Леонідівна Економіка та організація інноваційної діяльності

Навчально-методичний посібник

Економіка та організація інноваційної діяльності: навчально-методичний посібник для студентів денної форми навчання, які навчаються за галуззю знань 0305 «Економіка та підприємництво» за напрямом підготовки 6.030504 «Економіка підприємства». – Дніпропетровськ, Дніпропетровська державна фінансова академія, 2012. – 83 с.

Навчально-методичний посібник призначений надати допомогу студентам організувати роботу із самостійного вивчення дисципліни « Економіка та організація інноваційної діяльності » з метою набуття практичних навичок щодо стратегічного, тактичного управління інноваціями, організації, планування і фінансування інноваційної діяльності на підприємствах. Навчально-методичний посібник розроблений відповідно до програми навчальної дисципліни « Економіка та організація інноваційної діяльності ». Призначається для студентів вищих навчальних закладів денної форми навчання, а також викладачів дисципліни « Економіка та організація інноваційної діяльності ».

ББК 65.291.55

Б - 83

Підп. до друку _________ Формат ______Папір друк.

Ум. друк. арк.____ Тираж__________ Замовлення №______

РВВ ДДФА Дільниця оперативного друку. Св. Держкомітету інформ. Політики, телебачення та радіомовлення сер. ДК 2126 від 17.03.2005р.

Видавець і виготівник: Дніпропетровська державна фінансова академія,

вул. Аржанова, 12, м. Дніпропетровськ, 49083

0