Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Suchasni_dilovi_paperi.doc
Скачиваний:
79
Добавлен:
23.04.2019
Размер:
1.49 Mб
Скачать

2.4. Клієнт зобов'язується:

2.4.1. Виконувати вимоги чинних Інструкцій, правил, інших нормативних актів Національного банку України з питань здійснення розрахунково-касових операцій та надан­ня звітності.

2.4.2. Дотримуватися принципів організації безготівкових розрахунків, їх форм, стандартів документів і документообігу, впроваджених в господарський обіг України та встановлених правил порядку ведення касових операцій в Україні.

2.4.3. Надавати заявку-розрахунок для встановлення ліміту залишку грошових коштів у касі не пізніше 15 лютого поточного року, а також на вимогу Банку протягом 10 днів з дати отримання вимоги.

2.4.4. Для отримання готівкових коштів, за наявності їх на рахунку, надавати Банку замовлення не пізніше 13-ї годи­ни, що передує дню отримання готівкових коштів. Погоджу­вати терміни видачі заробітної плати з Банком та дотримуватись їх.

2.4.5. Щокварталу надавати Банку за встановленою формою касову заявку та інші звітні і прогнозуючі матеріали, не пізніш як за 60 днів до початку наступного кварталу.

2.4.6. Не пізніше наступного дня повідомляти Банк про всі помічені неточності або помилки у виписках з рахунка та інших документах або про невизнання (непідтвердження) підсумкового сальдо з рахунка.

2.4.7. Повідомляти Банк про зарахування на рахунок Клієнта неналежних йому коштів і в 5-денний термін з дня надходження коштів на рахунок надати Банку платіжне до­ручення на перерахування коштів власнику.

2.4.8. Розраховуватись за своїми зобов'язаннями шляхом безготівкових розрахунків, за винятком випадків, передбаче­них чинним законодавством.

2.4.9. Надавати Банку платіжні документи у формі інфор­мації на паперових носіях.

2.4.10. Забезпечити доставку отриманої у Банку готівки своїм транспортом. Якщо сума готівки, що буде отримана, становить 5000 грн. і більше, надати Банку документи про наявність належної охорони і автотранспорту.

2.4.11. У тижневий термін сповіщати Банк про зміну юри­дичної адреси.

2.4.12. Вчасно здійснювати оплату за виконані Банком послуги.

3. Режим роботи 3 розрахунковими документами

3.1. Платежі з рахунків Клієнта виконуються Банком у межах залишку коштів на початок операційного дня.

3.2. Банк приймає розрахункові документи Клієнта про­тягом робочого дня. Розрахунки за розрахунковими доку­ментами, що надійшли протягом операційного дня, здійснюються Банком того самого дня.

Розрахункові документи, які надійшли після операцій­ного дня. Банк виконує наступного робочого дня.

3.3. Розрахункові документи приймаються до виконання Банком протягом десяти календарних днів з дня виписки. День заповнення розрахункового документа не враховується.

3.4. Клієнт надає право Банку самостійно списувати плату за надання розрахунково-касових послуг.

3.5. Оплату за розрахунково-касове обслуговування списує меморіальним ордером працівник Банку після надан­ня послуги або в кінці операційного дня.

3.6. Оплата за касове обслуговування здійснюється, відповідно до Порядку організації розрахунково-касового обслуговування комерційними банками клієнтів, у день отримання в касі банку готівки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]