Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Suchasni_dilovi_paperi.doc
Скачиваний:
79
Добавлен:
23.04.2019
Размер:
1.49 Mб
Скачать

Характеристика

студентки педагогічного факультету Макаренко Валентини Іванівни 1977 року народження

Макаренко В.І. навчається на II курсі педагогічного факуль­тету Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. До навчання ставиться сумлінно, постійно підвищує свій професійний рівень. За час навчання у вищому закладі освіти Макаренко. В.І. зарекомендувала себе як хороший організатор під час підготовки посвяти у студенти першо-

курсників. З першого курсу працює над науковою темою, з

якою виступала на звітно-науковій конференції студентів.

Макаренко В.І. виконує громадські доручення, є старос­тою 23-ї групи. Вимоглива до себе, має повагу серед то* варишів і викладачів факультету.

Характеристику видано для ...

Декан педагогічного факультету Підпис С.А.Синько

Печатка

Характеристика

випускниці філологічного факультету Національного універ­ситету імені Т.Шевченка (спеціальність: українська мова та література, денна форма навчання)

Король Антоніни Олексіївни, 1975 року народження, українка, освіта вища.

Король А.О. є випускницею філологічного факультету Національного університету імені Т.Шевченка. Під час на­вчання виявила себе сумлінною студенткою, постійно підви­щувала свій професійний рівень. Король А.О. неодноразово брала участь у наукових студентських конференціях. Висту­пала із змістовними доповідями із проблемних питань роз­витку української літератури ("Любов і всепрощення як основа світобачення Тараса Шевченка", "97" Миколи Куліша. Погляд з позицій сьогодення"). Випускниця також взяла участь у міжвузівській студентській науково-теоре­тичній конференції "Український народ — великий держа­вотворець" (до 80-річчя української державності), на якій виступила з темою: "Трагічність світовідчуття Миколи Куліша на фоні "оптимістичності" епохи" (Національний технічний університет України "КПІ", 13 травня 1997 року).

Король А.О. з першого курсу працювала над темою дипломної роботи: "Синтез традицій і новаторства у драма­тургії Миколи Куліша. Питання поетики (на матеріалі п'єс "97", "Народний Малахій" "Мина Мазайло", "Патетична со­ната")". Дипломна робота свідчить, що випускниця прекрас­но орієнтується у досліджуваному матеріалі, вільно володіє теоретичними основами, вдумливо поєднує теорію з прак­тичним аналізом як художніх текстів, так і літературознав­чого матеріалу з обраної теми.

Слід відзначити, що Король А.О. має друковані етапі у журналах "Відродження" та "Дивослово".

Випускниця вимоглива до себе, користується повагою серед товаришів та викладачів факультету.

Декан філологічного факультету М/С Наєнко

7. Трудова книжка

Це основний документ, що фіксує трудову діяльність робітників, службовців. Трудова книжка служить для вста­новлення загального, безперервного і спеціального трудово­го стажу. Точність її заповнення має велике значення. До трудової книжки працівника заносяться відомості про його

звільнення, переміщення, заохочення.

Зберігається трудова книжка у відділі кадрів підпри­ємства, організації або установи, де працює її власник. Працівник забирає її лише тоді, коли переходить працювати до іншої організації, установи. У разі її втрати дублікат видається за останнім місцем роботи. Згідно із чинним зако­нодавством працівник має право взяти трудову книжку з відділу кадрів на деякий час за заявою.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]