Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KKR_OPM1.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
04.12.2018
Размер:
527.36 Кб
Скачать

КИЇВСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ МЕНЕДЖМЕНТУ

Кафедра «Менеджменту організацій»

ЗАВДАННЯ ДЛЯ

КОМПЛЕКСНОЇ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

з дисципліни

«ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ МЕНЕДЖЕРА»

для студентів заочної форми навчання спеціальностей

6.050201 «Менеджмент організацій» та 6.050205 «Менеджмент зед»

Укладач: асистент Назаренко Н.М.

КИЇВ – 2008

1. МЕТА І ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОЇ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ:

Важливою формою вивчення курсу «Організація праці менеджера» студентами заочної форми навчання є самостійна робота над сучасною літературою та навчальними посібниками. Метою викладання курсу «Організація праці менеджера» є формування у майбутніх менеджерів умінь організовувати особисту працю і працю підлеглих.

Однією з прийнятних форм перевірки знань студентів у вивченні дисципліни «Організація праці менеджера» є комплексна контрольна робота, що сприяє розвитку навичок та освоєнню досвіду, що використовуються в Україні та в закордонній практиці.

В комплексній контрольній роботі студент повинен на основі тематичної літератури, нормативних документів, матеріалів періодичного друку самостійно розкрити зміст обраної теми.

Метою комплексної контрольної роботи є: систематизація, закріплення та поглиблення теоретичних знань студентів; формування вміння творчого використання програмного матеріалу, ефективного застосування отриманих знань для комплексного аналізу конкретних ситуацій; розвиток навичок наукового аналізу, самостійного вирішення економічних, виробничих та соціальних завдань.

З дисципліни «Організація праці менеджера» студенти виконують комплексну контрольну роботу згідно з цими методичними вказівками. В рамках виконання комплексної контрольної роботи студент має підготувати та опрацювати всі варіанти комплексної контрольної роботи.

Під час сесії відбудеться контроль виконання комплексних контрольних робіт шляхом перевірки їх фактичної наявності і шляхом проведення аудиторної комплексної контрольної роботи.

Велике значення має правильне оформлення роботи.

Комплексна контрольна робота може бути оформлена двома способами:

  • у вигляді рукописного тексту в стандартному зошиті (титульний лист оформляється згідно додатку А).

  • у вигляді рукописного тексту на стандартних аркушах паперу формату А-4

Текст повинен бути написаний власноруч українською мовою (!). Розкриваючи питання, студент повинен повністю переписати його в зошит у вигляді заголовка. Відповіді на питання контрольної роботи слід давати повними за змістом і короткими за формою. Викладення змісту роботи повинне здійснюватися логічно і послідовно .

Комплексна контрольна робота повинна бути написана розбірливо, цитати, що наводяться в тексті, а також статистичні дані повинні містити відповідні посилання на джерела, з яких вони взяті, із зазначенням автора, назви роботи, тому, місця та року видання, сторінки.

Структурно комплексна контрольна робота має складатися наступним чином:

  1. титульна сторінка згідно зі зразком, що затверджено кафедрою (див. Додаток А);

  2. теоретична частина з чітким зазначенням завдання, виконання якого письмово презентується;

  3. практична частина

Першою сторінкою комплексної контрольної роботи є титульний аркуш, що включається до загальної нумерації сторінок, але номер на ньому не проставляється. Наступні сторінки нумерують у правому верхньому кутку сторінки без крапки в кінці.

Контрольна робота виконується студентами в терміни, встановлені навчальними планами. Студенти, які не виконали комплексної контрольної роботи, що передбачена навчальним планом, до залікової сесії не допускаються. При перевірці комплексної контрольної роботи проставляються оцінки “зараховано” або “не зараховано”.

Умовою зарахування комплексне контрольної роботи є самостійне, грамотне та чітке висвітлення всіх питань контрольної роботи, використання основної та додаткової рекомендованої літератури та практичного матеріалу.

Студенти повинні подати виконану і відповідно оформлену комплексну контрольну роботу в інститут на перевірку викладачеві в терміни, встановлені графіком навчального процесу.

Якщо викладач вважає, що робота не відповідає вимогам, він повинен повернути її студентові на доопрацювання, вказавши на конкретні недоліки в ній. Прийом та зарахування контрольних робіт повинні бути завершеними до початку складання студентами іспиту з даної дисципліни.

В процесі виконання комплексної контрольної роботи студенти можуть звертатися до консультацій викладачів інституту особисто в консультаційні години (кожна середа з 15:00 до 17:00), або за допомогою електронної пошти nn_tala@ukr.net

Додаткова і довідкова інформація щодо підготовки до дисципліни та виконання комплексних контрольних робіт може бути розміщена на сайті http\\ecoman.nm.ru

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]