Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Заповідна справа / Підручник Заповідник.doc
Скачиваний:
333
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
7.63 Mб
Скачать

Національні природні парки

АЗОВО-СИВАСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

Історія. У 1923 році до заповідника "Асканія-Нова" приєднують два чорноморські острови (Джарилгач, Тендра), Соленоозерну дачу на Кінбурнській косі та острів Чурюк на Центральному Сиваші. У липні 1927 року Постановою Раднаркому УРСР у складі заповідника "Аска­нія-Нова" було створено заповідник "Надморські коси", до якого увій­шли окремі ділянки Північного Причорномор'я, Сиваша й Азовського моря. У січні 1933 року він був відокремлений у самостійний заповід­ник, а в липні 1937 року на основі заповідника "Надморські коси" було створено два нових заповідники: Чорноморський та Азово-Сиваський.

У серпні 1957 року Розпорядженням Ради Міністрів УРСР Азово-Сиваський заповідник був реорганізований в Азово-Сиваське дер­жавне заповідно-мисливське господарство, до складу якого увійшли коса Бирючий Острів і чотири острови на Сиваші: Куюк-Тук (частина),

433

Чуркж (частина), Мартинячий і Китай, а також однокілометрова морсь­ка смуга навколо коси Бирючий Острів і частина акваторії Сиваша на­вколо вищезгаданих островів. Постановою Ради Міністрів СРСР від 26 грудня 1975 року територію Азово-Сиваського державного заповід­но-мисливського господарства включено до переліку водно-болотних угідь, які мають міжнародне значення як місця оселення водоплавних птахів і охороняються відповідно до Рамсарської конвенції. В 1977 році створюється охоронна зона на площі 23309 га. Азово-Сиваський наці­ональний природний парк створений згідно з Указом Президента Укра­їни від 25 лютого 1993 року. У своїй історії він мав різне підпорядку­вання. За роки незалежності України був спочатку підпорядкований Державному комітету лісового господарства України, а потім і донині -Державному Управлінню справами Секретаріату Президента України.

Площа. Азово-Сиваський національний природний парк знахо­диться в Новотроїцькому та Генічеському районах Херсонської облас­ті, займає площу 52154 га і є єдиним землекористувачем на цій площі. На час створення до складу національного природного парку відійшли площі Азово-Сиваського державного заповідно-мисливського госпо­дарства і його охоронної зони з акваторіями Центрального Сиваша та Азовського моря. За функціональним зонуванням заповідна зона скла­дає 38970 га, зона регульованої рекреації- 618 га, зона стаціонарної рекреації- 93 га, господарська зона - 12473 га.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія Азово-Сиваського національного природного парку знаходиться в ме­жах Присивасько-Приазовської низовинної області Причорноморсько-Приазовської сухостепової провінції та Присивасько-Кримської низо­винної області Кримської степової провінції сухостепової підзони сте­пової зони України. Тут представлені типові приморські ландшафти Північного Приазов'я, яке характеризується піщано-черепашковими лиманно-морськими рівнинами зі своєрідними морськими та внутріш­німи затоками. Прибережні райони Чорного і Азовського морів та, осо­бливо, Сиваша як морської затоки лагунного типу з його численними островами і півостровами, є місцем масового гніздування, а також зу­пинки птахів під час весняно-осінніх міграцій.

Рослинність. Згідно із системою геоботанічного районування України суходільна частина Азово-Сиваського національного природ­ного парку входить до Присиваського округу підзони Приазовсько-Чорноморської степової підпровінції Причорноморської (Понтійської) провінції Європейсько-Азіатської степової області. Фітоценотична різ­номанітність парку представлена, в основному, ковиловими і пирійни-ми степами, солончаковою, літоральною, болотною та псамофітною рослинністю.

Рекреаційні ресурси. Природна територія Азово-Сиваського на­ціонального природного парку володіє унікальними бальнеологічними ресурсами, має високий рекреаційний потенціал, оздоровче та лікувала

434

не значення. Особливо мальовничим є коса Бирючий Острів. Специфі­чною діяльністю національного природного парку може бути організо­ване любительське полювання на акліматизовані екзотичні та широко-поширені види птахів і тварин.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК "ВЕЛИКИЙ ЛУГ"

Історія. Національний природний парк "Великий Луг" створений 10 лютого 2006 року згідно з Указом Президента України. В межах цієї території в 1998 році був створений регіональний ландшафтний парк "Панай". Національний природний парк "Великий Луг" підпорядкований Міністерству охорони навколишнього природного середовища України.

Площа. Національний природний парк "Великий Луг" знаходиться у Василівському районі Запорізької області, займає площу 16756 га. У його постійному користуванні знаходиться 9324 га, а 7432 га є землями інших власників земельних ділянок і землекористувачів.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія національного природного парку "Великий Луг" знаходиться в Дніпров-сько-Молочанській низовинній області Причорноморської середньо-степової провінції Середньостепової підзони Степової зони. Тут пере­важають типові степові лесові низовинні ландшафти із звичайними малогумусними і неглибокими чорноземами. Рельєф плоский і слабо дренований, з вираженою боровою терасою. Вздовж Каховського во­досховища сконцентровані водно-болотні угіддя.

Рослинність. Згідно із системою геоботанічного районування України територія національного природного парку "Великий Луг" вхо­дить до Василівського геоботанічного району Павлоградського геобо­танічного округу підзони Приазовсько-Чорноморської степової підпро-вінції Причорноморської (Понтійської) провінції Європейсько-Азіатської степової області. Фітоценотична різноманітність парку представлена, в основному, фрагментами різнотравно-типчаково-ковилових степів, по­довими пирійними і ранньоосоковими луками, болотною, водною і рід­ше псамофітною рослинністю на другій боровій терасі.

Рекреаційні ресурси. Природна територія національного природ­ного парку "Великий Луг" володіє високим потенціалом рекреаційних ресурсів, має оздоровче та лікувальне значення. Особливо мальовни­чими є краєвиди вздовж Каховського водосховища. Специфічною ді­яльністю парку може бути організоване любительське рибальство і полювання на акліматизовані екзотичні і широкопоширені види птахів і тварин, водний туризм, підводне плавання тощо.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

"ВИЖНИЦЬКИЙ"

Історія. Національний природний парк "Вижницький" створений ЗО серпня 1995 року згідно з Указом Президента України. Він підпоряд-

435

кований Міністерству охорони навколишнього природного середовища України.

Площа. Національний природний парк "Вижницький" знаходиться у Вижницькому районі Чернівецької області, займає площу 7928,4 га. У його постійному користуванні знаходиться 7013,4 га, а 915 га є земля­ми чотирьох інших власників земельних ділянок і землекористувачів. За функціональним зонуванням заповідна зона складає 2087,2 га, ре­гульованої рекреації- 4886,8 га, стаціонарної рекреації- 8,6 га та гос­подарська - 945,8 га.

Рельєф. За ландшафтним районуванням України територія наці­онального природного парку "Вижницький" знаходиться на межі Україн­ських Карпат та Передкарпаття в межах Буковинських Карпат і входить до району Берегометського низькогір'я Карпатсько-Українського гірсь­ко-лісового краю Карпатської гірської ландшафтної країни. Це типові низькогірні ландшафти басейнів рік Черемоша і Сірета зі строкатим фунтовим покривом, переважно згладженими формами гір, пологими схилами, широкими долинами, скелястими утвореннями, водопадами.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність національного природного парку "Вижницький" належить до Кар­патського округу Східнокарпатської гірської підпровінції Центральноєв­ропейської провінції Європейської широколистянолісової області. Для Шешорсько-Красноїльського геоботанічного району характерні ялино-во-ялицево-букові ліси, а для Болехівсько-Берегометського - передгір­ні ялицево-букові ліси. Фітоценотична різноманітність представлена, в основному субформаціями ялицево-букових і букових лісів з фрагмен­тами пралісів, частково післялісовими луками, трав'яними болотами, водною і прибережно-водною рослиннісю.

Рекреаційні ресурси. Природна територія національного природ­ного парку "Вижницький" є особливо мальовничою, передусім - це урвища Дністровського каньйону, гамірні водопади, річки Прут і Чере­мош, деякі печери. Ця місцевість володіє високим туристичним потен­ціалом, зокрема тут виділені три маршрути пішохідного туризму, еко­логічні стежки пізнавального типу, створюються умови для розвитку сільського зеленого туризму. Із рекреаційних закладів тут є еколого-просвітницький центр, турбаза і туристичний притулок, будинок відпо­чинку, невеликі пансіонати, літні молодіжні та дитячі табори.

ГАЛИЦЬКИЙ

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

Історія. Галицький національний природний парк створений згідно з Указом Президента України від 9 серпня 2004 року. Він підпорядко­ваний Державному комітету лісового господарства України.

Площа. Галицький національний природний парк розміщений у Галицькому районі Івано-Франківської області, займає площу 14684,8 га,

436

у тому числі в постійному користуванні парку знаходиться 12159,3 га земель, а 2525,5 га земель належать іншим власникам земельних ді­лянок і землекористувачам.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія Галицького національного природного парку знаходиться в межах Пе-редкарпатської височинної області гірської країни Українських Карпат. Це типові передгірні ландшафти лісового та лісостепового характеру, які охоплюють всі елементи рельєфу в цій частині басейну ріки Лімниця.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність Галицького національного природного парку належить до Бурш-тинського геоботанічного району Кременецько-хотинського округу За­хідноукраїнської підпровінції Східноєвропейської провінції Європейської широколистянолісової області. Фітоценотична різноманітність пред­ставлена в основному грабово-дубовими лісами з фрагментами дубо­вих, частково луками, болотами, водною та прибережно-водною рос­линністю. Степова рослинність з домінуванням видів роду ковила пов'язана лише з розчленованими елементами рельєфу.

Рекреаційні ресурси. Природна територія Галицького національ­ного природного парку є привабливою для відпочиваючих, насамперед ріка Лімниця та давнє місто Галич. Особливо мальовничими вважа­ються краєвиди річкових ландшафтів, пагорби передгір'я, відслонення, скелясті утворення тощо.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК ТОМІЛЬШАНСЬКІ ЛІСИ"

Історія. Станом на 1951 рік на цій території існував Гомільшансь-кий заповідник місцевого значення. Національний природний парк "Го-мільшанські ліси" створений згідно з Указом Президента України від 6 вересня 2004 року, включаючи лісові заказники місцевого значення "Гомільшанська лісова дача" та "Коробові хутори". Він підпорядкований Державному комітету лісового господарства України.

Площа. Національний природний парк "Гомільшанські ліси" зна­ходиться у Зміївському та Первомайському районах Харківської обла­сті, займає площу 14314,8 га, у тому числі в постійному користуванні парку є 3377,3 га земель, а 10937,5 га земель належать іншим власни­кам земельних ділянок і землекористувачам.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія національного природного парку "Гомільшанські ліси" знаходиться в межах Харківської схилово-височинної області Середньоросійської лі­состепової провінції. Вона представляє всі елементи рельєфу серед­ньої частини басейну р. Сіверський Донець, для якої характерні висо­кий лісистий нагірний правий берег, заплава з дрібними водоймами, широка друга борова тераса. Досить широку долину має ріка Гомільша.

437

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рос­линність національного природного парку "Гомільшанські ліси" нале­жить до Зміївсько-Валківсько-Дергачівського геоботанічного району Харківської Середньоросійської лісостепової підпровінції та Вовчансь-ко-Андріївського району Вовчансько-Куп'янського округу Східноєвро­пейської провінції Європейсько-Сибірської лісостепової області. Фіто-ценотична різноманітність представлена в основному липово-дубовими, дубовими, рідше кленово-липово-дубовими на правому бе­резі, а також дубово-сосновими, сосновими, в'язовими, тополевими та вербовими лісами на лівому березі Сіверського Донця, справжніми, остепненими і болотистими луками, степами, болотами, водною і при­бережно-водною рослинністю.

Рекреаційні ресурси. Природна територія національного природ­ного парку "Гомільшанські ліси" є привабливою для відпочиваючих, зокрема річки Сіверський Донець та Гомільша, деякі озера. Цінність рекреаційних ресурсів дозволяє прокласти в цій місцевості декілька екологічних пізнавальних стежок, включаючи базу польових практик Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна та Харківсь­кого державного педагогічного університету ім. Г.С. Скороводи. Із рек­реаційних закладів тут є пансіонати і будинки відпочинку.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК "ГУЦУЛЬЩИНА"

Історія. Національний природний парк "Гуцульщина" створений згідно з Указом Президента України від 14 травня 2002 року. Його ме­тою є збереження в природному стані типових та унікальних природних комплексів Покутських Карпат, поліпшення екологічного стану довкілля, зростання рівня благоустрою території, створення матеріально-технічної бази індустрії відпочинку й оздоровлення. Він підпорядкова­ний Міністерству охорони навколишнього природного середовища України.

Площа. Національний природний парк "ґуцульщина" знаходиться в Косівському районі Івано-Франківської області, займає площу 32271 га, з якої 7606 га земель надані парку в постійне користування. Територія простягається з північного заходу на південний схід на 29 км, а з північ­ного сходу на південний захід - на 20 км.

Рельєф. За ландшафтним районуванням України територія наці­ онального природного парку "Гуцульщина" відноситься до Карпатсько- Українського гірсько-лісового краю Карпатської гірської ландшафтної країни. Це Покутсько-Буковинські Карпати з паралельними пасмами хребтів і широкими міжгірними долинами. Вся місцевість ділиться на гірську (до 1470 м н.р.м.) і передгірну частини, відзначається унікаль­ ними природними ландшафтами, своєрідністю геологічної будови ре­ льєфу, розмаїттям рослинного і тваринного світу, м'яким помірним клі­ матом. «

438

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність національного природного парку "Гуцульщина" належить до Ше-шорсько-Красноільського геоботанічного району Карпатського округу Східнокарпатської гірської підпровінції Центральноєвропейської провін­ції Європейської широколистянолісової області. Для гірської частини парку характерні смереково-ялицево-букові та смереково-буково-ялицеві ліси, передгірної- букові та буково-грабові, а в низинній час­тині зростають дубові ліси. На значних площах формуються похідні смерекові ліси.

Рекреаційні ресурси. Природні умови національного природного парку "Гуцульщина" сприятливі для розвитку рекреації, екологічної освіти, туризму (пішохідного, кінного, етнографічного, сільського зеле­ного). Найбільш популярними серед відпочиваючих є водопади та вод­ні плеса. Ця місцевість має велику культурно-історичну цінність, пов'язану з рядом історичних подій, наявністю пам'яток історії та куль­тури. Територія парку вважається центром гуцульського ремесла. Із рекреаційних закладів тут є багато баз відпочинку, курортів і санаторі­їв, екологічних стежок і туристичних маршрутів, декілька гірськолижних трас з підйомниками тощо.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК "ДЕСНЯНСЬКО-СТАРОГУТСЬКИЙ"

Історія. Національний природний парк "Деснянсько-Старогут-ський" створений згідно з Указом Президента України від 23 лютого 1999 року. Він підпорядкований Міністерству охорони навколишнього природного середовища України. Створення парку є першим кроком на шляху до організації міждержавного українсько-російського біосферно-го резервату "Старогутські і Брянські ліси".

Площа. Національний природний парк "Деснянсько-Старогут-ський" знаходиться в Середино-Будському районі Сумської області, займає площу 16215,1 га. У постійному підпорядкуванні парку є 7272,6 га, а 8942,5 га є землями інших трьох власників земельних ділянок і зем­лекористувачів. Під заповідну зону виділено 3192 га.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія національного природного парку "Деснянсько-Старогутський" належить до Придеснянського (Шосткінського) фізико-географічного району Нов-город-Сіверської області Поліської провінції, яка входить до зони мі­шаних лісів південного заходу Східно-Європейської рівнини. За харак­тером природи територія парку поділяється на дві частини -Придеснянську і Старогутську, які з'єднуються вузькою смугою. В ре­льєфі чітко виділяються заплава і друга борова тераса р. Десна. Для території в цілому характерна велика кількість водойм різного поход­ження.

439

Рослинність. Згідно з геоботанічним районуванням України рос­линність національного природного парку "Деснянсько-Старогутський" належить до Шосткінського району Чернігівсько-Новгород-Сіверського (Східно-Поліського) геоботанічного округу Поліської підпровінції Схід­ноєвропейської провінції Європейської широколистянолісової області. У Придеснянській частині рослинний покрив представлений комплек­сом заплавної рослинності (лучної, болотної, водної) Десни та її неве­ликих приток, а також ділянками лісів на боровій терасі. Масив Старо-гутських лісів представляє бореальний лісо-болотний комплекс із переважанням середньовікових соснових лісів з домінуванням зелених та сфагнових мохів, а також мезотрофних та оліготрофних боліт. До­сить часто трапляються похідні ліси.

Рекреаційні ресурси. Природна територія національного природ­ного парку "Деснянсько-Старогутський" є привабливою для відпочива­ючих, зокрема її краєвиди на Десну. Тут добре розвинене спортивне полювання на перелітних птахів, започатковується сільський зелений туризм, екскурсії на екологічних стежках, літні табори відпочинку для дітей. На території парку є партизанський меморіал, пов'язаний з іме­нем С.А. Ковпака, який включено до складу зони стаціонарної рекреації.

ІЧНЯНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

Історія. Ічнянський національний парк створений згідно з Указом Президента України від 21 квітня 2004 року. Він підпорядкований Міні­стерству охорони навколишнього природного середовища України.

Площа. Ічнянський національний парк знаходиться в Ічнянському районі Чернігівської області, займає площу 9665,9 га, у тому числі 4686,1 га земель надані йому в постійне користування, а 4979,7 га зе­мель належать іншим власникам земельних ділянок і землекористува­чам. Без вилучення земель до складу Ічнянського національного при­родного парку увійшов Державний дендрологічний парк "Тростянець" площею 204,7 га, які разом із пам'яткою архітектури і палацево-парковим ансамблем у селищі Качанівка створюють єдиний заповідний комплекс.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія Ічнянського національного природного парку віднесена до Ічнянсько-Лохвицького фізико-географічного району Північної області Полтавсь­кої рівнини Лівобережно-Придніпровської лісостепової провінції. В оро­графічному аспекті це плоскохвиляста, слаборозчленована рівнина з незначною кількістю балок та річкових долин.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність Ічнянського національного природного парку відноситься до При-луцько-Лохвицького геоботанічного району Роменсько-Полтавського

440

геоботанічного округу Лівобережнопридніпровської підпровінції Схід­ноєвропейської провінції Європейсько-сибірської лісостепової області. Для парку характерні лучні степи, дубові та грабово-дубові ліси, за­плавні луки та низинні болота. Серед лісів переважають липово-дубові та грабово-липово-дубові, рідше кленово-липово-дубові та соснові лі­си. В блюдцеподібних зниженнях зустрічаються вільхові та вільхово-березові ліси і болота.

Рекреаційні ресурси. Природні умови Ічнянського національного природного парку є привабливими для відпочиваючих, зокрема крає­види на річку Удай. З пізнавальною метою вабить Державний дендроло­гічний парк "Тростянець", який засновано на місці залишків пралісової діброви. Він є шедевром фітоландшафтного і парково-архітектурного мистецтва, включає шість ландшафтних районів. Щороку приймає ба­гато туристів.

КАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

Історія. Це- перший і один з найбільших серед національних природних парків України. Його становлення тривало майже 50 років. З 1968 року частина нинішньої території парку (Говерлянське і Високогірне лісництва) увійшла до складу Карпатського державного заповідника. Постановою Ради Міністрів УРСР від 3 червня 1980 року створюється Карпатський державний природний національний парк. При цьому бу­ли відокремлені Говерлянське і Високогірне лісництва від Карпатського державного заповідника і передані новоствореному парку. Спочатку близько 12 років він був підпорядкований Міністерству лісової промис­ловості, короткий час Міністерству промисловості, а з 1993 року і до­нині Міністерству охорони навколишнього природного середовища України.

Площа. Карпатський національний природний парк знаходиться в Надвірнянському та Верховинському районах Івано-Франківської обла­сті, займає площу 50303 га. У постійне користування парку надано 44398 га, а в користуванні інших шести власників земельних ділянок і землекористувачів знаходиться 5905 га (землі населених пунктів). Йо­го територія простягається на 55 км з півночі на південь і на 20 км - із заходу на схід. Згідно з функціональним зонуванням заповідна зона складає- 10968 га, а зона рекреаційно-господарського використання-33430 га.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія Карпатського національного природного парку належить до Вододіль-но-Верховинської та Полонинсько-Чорногірської областей провінції Українських Карпат Карпатської гірської ландшафтної країни. Це Чор-ногора з високими хребтами, залишками рельєфу давнього зледенін-

441

ня, а також середньогірні Скибові Горгани з міжгірними котловинами, кам'янистими розсипами пісковиків. Надзвичайно розвинута гідрогра­фічна мережа з основними водотоками - річок Прут і Чорний Черемош. У субальпійському поясі є низка озер льодовикового походження. Че­рез найвищу вершину Українських Карпат (гора Говерла - 2061 м н.р.м.) проходить не лише межа територій Карпатського національного природного парку і Карпатського біосферного заповідника, але й гра­ниця між Івано-Франківською та Закарпатською областями.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність Карпатського національного природного парку належить до Кар­патського округу Східнокарпатської гірської геоботанічної підпровінції Центральноєвропейської провінції Європейської широколистянолісової області. У парку представлені унікальні для Центральної Європи лісові, субальпійські й альпійські природні комплекси, мішані буково-ялицево-смерекові і чисті смерекові й сіровільхові ліси, рідко зустрічаються зви-чайнососнові, кедровососнові та клейковільхові ліси, є фрагменти пра­лісів. Фітоценотичну різноманітність утворюють рослинні угруповання болотних, лісових, чагарникових, лучних домінантних асоціацій. Над верхнею межею лісу сформувалося типове криволісся із сосни гірської, яловцю сибірського та вільхи зеленої, а також різнотравні полонини.

Рекреаційні ресурси. Природні умови Карпатського національно­го природного парку надзвичайно сприятливі для розвитку рекреації, екологічної освіти, туризму (пішохідного, кінного, етнографічного, сіль­ського зеленого). Тут з року в рік спостерігаються найпотужніші рекре­аційні потоки з центром у місті Яремча. Найбільш привабливими є гора Говерла, печери Довбуша, водопад "Прибій", озера - Марічейка та Не­самовите, Яблунецький перевал, багатство мінеральних джерел тощо. На території парку є вісім баз відпочинку, дев'ять санаторіїв, три спор­тивні бази, два літніх оздоровчих комплекси, шість оздоровчих таборів та шість зон відпочинку. Тут багато пам'яток монументальної архітек­тури, історії та культури, а також археологічних пам'яток і місць, пов'язаних з визначними історичними подіями (опришківський рух, події світових війн).

МЕЗИНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК Історія. Мезинський національний природний парк створений згід­но з Указом Президента України від 10 лютого 2006 року. Він підпоряд­кований Міністерству охорони навколишнього природного середовища України. Пропозиції вчених щодо необхідності його створення прозву­чали ще на початку 80-х років XX сторіччя.

Площа. Мезинський національний природний парк знаходиться в межах Корейського району Чернігівської області, займає площу 31035,2 га. У постійному користуванні парку знаходяться 8543,9 га,

* 442

решта, що складає 22491,3 га, є землями інших 32 власників земель­них ділянок і землекористувачів. На цій території досить багато колек­тивних сільськогосподарських підприємств.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія Мезинського національного природного парку належить до Новгород-Сіверського фізико-географічного району області Новгород-Сіверського Полісся Поліської провінції зони мішаних лісів. Переважають височинні і височинно-схилові розчленовані лесові ландшафти із сірими лісовими та темно-сірими опідзоленими ґрунтами, а вздовж річок поширені лісо­ві, лучно-болотні, лучні остепнені заплави. Рельєф території парку хвилястий, що поєднує глибокі балки, яри з випуклими горбами, часто з виходами корінних порід, найбільш оригінальний на Українському Поліссі.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність Мезинського національного природного парку належить до Нов-город-Сіверсько-Понорницького геоботанічного району Чернігівсько-Понорницького геоботанічного округу Поліської підпровінції Централь­ноєвропейської провінції Європейської широколистянолісової області. На території парку переважають дубові, липово-дубові, кленово-липово-дубові ліси ліщинові яглицеві та волосистоосокові. Це складні за фітоценотичною, екологічною та географічною структурою рослинні угруповання. В значно меншій мірі тут поширені вільхові та березові ліси. Переважна більшість лісів є похідними. Мезофітна рослинність представлена справжніми, болотистими, рідше остепненими луками. Серед болотних типів парку найпоширенішими є евтрофні осокові й очеретяні болота, які разом із водною рослинністю становлять основ­ний притулок для водно-болотних птахів на час їх міграцій. У цілому природні умови більш характерні для Середньоросійської височини, ніж для Поліської низовини.

Рекреаційні ресурси. Природна територія Мезинського національ­ного природного парку приваблива для відпочиваючих. Найбільш ма­льовничими є краєвиди лесових пагорбів, вражає сильна почленова-ність рельєфу, особливо пейзажними є заплавні ландшафти річки Десни, які характеризуються високою рекреаційною стійкістю. Най­більш сприятливими для відпочинку людей є високої естетичної цінно­сті район Мезина, який відзначається ще і палеонтологічною й архео­логічною цінностями.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

"ПОДІЛЬСЬКІ ТОВТРИ"

Історія. Національний природний парк "Подільські Товтри" ство­рений згідно з Указом Президента України від 27 червня 1996 року. Він підпорядкований Міністерству охорони навколишнього природного се­редовища України.

443

Площа. Національний природний парк "Подільські Товтри" знахо­диться в межах Городецького, Кам'янець-Подільського та Чемеровець-кого районів Хмельницької області, займає площу 261316 га. У постій­ному користуванні парку знаходяться 3015 га, решта, що складає 258301 га, є землями інших власників земельних ділянок і землекорис­тувачів. До складу території національного природного парку увійшли 15 заказників загальнодержавного значення, чотири пам'ятки природи загальнодержавного значення, 25 заповідних урочищ. Всього в межах парку розташовано 130 територій та об'єктів природно-заповідного фонду місцевого значення. Заповідна зона складає 1300 га.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія національного природного парку "Подільські Товтри" відноситься до Західно-Подільської височинної області Західно-Української лісостепо­вої провінції Лісостепової зони. В ньому представлені унікальні ланд­шафти Товтрового кряжу. Останній є залишком тортонського бар'єрно­го рифу і не має аналогів у Східній Європі. Товтри різко виділяються в рельєфі своїми скелястими і карстовими формами, піднімаються над рівною поверхнею до 70 метрів.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність території національного природного парку "Подільські Товтри" належить до Теофіпольсько-Ярмолинського (Північно-Подільського) округу Подільсько-Середньопридніпровської підпровінції Східно-Євро-пейської лісостепової провінції Європейсько-Сибірської лісостепової геоботанічної області. Рослинність парку формують діброви, у складі яких переважають дубові, грабово-дубові, грабово-дубово-ясеневі та дубово-букові фітоценози, рідко зустрічаються букові та скельнодубові ліси з підліском кизилу, а також своєрідні угруповання степів, у тому числі ковилові, низькоосокові та чагарникові, оригінальна лучна рос­линність.

Рекреаційні ресурси. Природна територія національного природ­ного парку "Подільські Товтри" володіє високим рекреаційним потенці­алом. Привабливими для відпочиваючих є краєвиди і каньйони Дніст­ра, насамперед Смотрицький, власне, наймальовничіші товтри. Ціка­вими для відвідувачів парку також можуть стати чисельні карстові утворення, печери (у тому числі печера Атлантида), унікальні виходи силурійських порід та озера. Тут розташовано 70 санаторіїв, профілак­торіїв та баз відпочинку, зосереджені значні запаси цілющих мінераль­них вод типу "Збручанська нафтуся", "Сатанівська" (м. Сатанів), "Мін­ська" і "Миргородська". На урбогенних територіях знаходиться багато пам'яток історії та культури, зокрема Національний історико-культур-ний заповідник (м. Кам'янець-Подільський), Кам'янець-Подільська фор­теця та інші.

444

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК "СВЯТІ ГОРИ"

Історія. Заповідання природи Святих Гір має давню історію. Ще в 1704 році ліси "Маяцької дачі" були заповідані директивою Петра І. У XX столітті на цій території було створено ряд об'єктів природно-заповідного фонду. Пропонувалося організувати національний природ­ний парк "Святі Гори", який був створений згідно з Указом Президента України 13 лютого 1997 року з включенням до нього територій ланд­шафтних заказників загальнодержавного значення Тори Артема" та "Святогірський". Парк підпорядкований Міністерству охорони навколиш­нього природного середовища України.

Площа. Національний природний парк "Святі Гори" знаходиться в Слов'янському та Краснолиманському районах Донецької області, зай­має площу 40589 га. У постійному користуванні парку є 11878 га, а 28711 га є землями інших власників земельних ділянок і землекорис­тувачів.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія національного природного парку "Святі Гори" віднесена до Західно-Донецької схилової височинної області Донецької північно-степової провінції у межах Степової зони. Це своєрідний комплекс долинного ландшафту з крейдяними останцями плакору, високим правим бере­гом ріки Сіверський Донець, піщаними терасами лівого берега, запла­вами з чисельними водоймами. Хвиляста лесова височина з чорнозе­мами почленована балками й ярами гідрографічної мережі Сіверського Донця.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність національного природного парку "Святі Гори" відноситься до До­нецького округу Приазовсько-Чорноморської степової підпровінції При­чорноморської (Понтичної) степової геоботанічної провінції Європей-сько-Азіатської степової області. Для даної території типовою є широколистянолісова рослинність, трапляються рідкісні екотопи регіо­ну - крейдяні відслонення по річці Сіверський Донець, вкриті релікто­вим третинним видом - сосною крейдяною, а також на лівому березі поширені соснові, вербові і тополеві, рідше чорновільхові та березові ліси і низинні болота. Фітоценотичну різноманітність складають лісові, степові, лучні, болотні, водні та прибережно-водні рослинні угруповання.

Рекреаційні ресурси. Природна територія національного природ­ного парку "Святі Гори" володіє високим рекреаційним потенціалом. Привабливими для відпочиваючих є краєвиди на річку Сіверський До­нець, ландшафти урочища Святі Гори, озера Вайсове та Лиман, дже­рело цілющої мінеральної води тощо. У межах парку знаходиться 179 оздоровчих закладів, які увійшли до зони стаціонарної рекреації. Тут багато пам'яток монументальної архітектури, 70 об'єктів історії та куль-

445

тури, а також 130 археологічних пам'яток і місць, пов'язаних з визнач­ними історичними подіями. Функціонують у парку декілька екологічних стежок і п'ять туристичних маршрутів.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК "СИНЕВИР"

Історія. Першим кроком до створення національного природного парку була організація в 1974 році ландшафтного заказника республі­канського значення "Синевирське озеро". Крім нього, природно-заповідний фонд на цій території включав такі об'єкти: гідрологічний заказник республіканського значення "Глуханя", лісовий заказник рес­публіканського значення "Кам'янка", іхтіологічний заказник місцевого значення "Кантина", гідрологічні заказники місцевого значення - "Озір-це" і "Мінеральні джерела" (шість джерел). Із включенням вищезазна­чених природно-заповідних територій та об'єктів постановою Ради Мі­ністрів УРСР від 5 січня 1989 був утворений національний природний парк "Синевир". Спочатку два роки він був підпорядкований Міністер­ству лісової промисловості, короткий час Міністерству промисловості, а з 1993 року і донині Міністерству охорони навколишнього природного середовища України.

Площа. Національний природний парк "Синевир" знаходиться в Міжгірському районі Закарпатської області, займає площу 40400 га. У постійному користуванні парку є 27208 га, а 13192 га - землі інших власників земельних ділянок і землекористувачів. За функціональним зонуванням заповідна зона складає 5801 га, зона регульованої рекре­ації - 21407 га, господарська зона - 13192 га. Парк простягається з півночі на південь на ЗО км, а зі сходу на захід - на 20 км.

Рельєф. За ландшафтним районуванням України територія наці­онального природного парку "Синевир" належить до Вододільно-Верховинської області Карпатсько-Українського гірського краю Карпат­ської гірської ландшафтної країни. Це верхній басейн ріки Теребля з найвищою вершиною- Стримба (1719 м н.р.м.). В цій місцевості зна­ходиться найбільше озеро Українських Карпат - "Синевир" та унікаль­не озеро "Озірце" (Гропа), що заболочується від центру і периферії водночас. Тут представлені всі види рельєфу - від полонинського до річково-долинного. Характерною особливістю гір є наявність великих кам'янистих розсипів, які в народі називаються "ґреґотами".

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність національного природного парку "Синевир" належить до Карпат­ського округу Східно-Карпатської гірської геоботанічної підпровінції Центральноєвропейської провінції Європейської широколистянолісової області. У рослинному покриві спостерігається добре виражена висот­на поясність. Чисті букові ліси поширені на висоті 450-700 м н.р.м.,

446

вище переважають буково-ялицеві та ялицеві ялинники (700-1100 м), чисті ялинові ліси (1100-1500 м н.р.м.). Основні площі займають сере-дньовікові ялинові та ялиново-ялицеві ліси, серед яких значна частка похідних. На площі близько двох тисяч гектарів протікають демутаційні процеси, які були викликані сильними вітровалами дерев у верхів'ї ба­сейну Тереблі та її приток. У високогір'ї подекуди трапляється криво-лісся сосни гірської, вільхи зеленої та яловцю сибірського.

Рекреаційні ресурси. Природна територія національного природ­ного парку "Синевир" володіє високим рекреаційним потенціалом. Привабливими для відпочиваючих є краєвиди озер Синевир, Озірця, Озірянських водосховищ (клауз), р. Теребля, болота Глуханя тощо. В межах парку знаходяться декілька оздоровчих закладів, які увійшли до зони стаціонарної рекреації. Тут є об'єкти історії та культури, цінні пам'ятки дерев'яної архітектури, два мисливських будинки, рекреацій­ний комплекс, мотель, водолікарня, турбаза, дві бази відпочинку, дже­рела мінеральних вод, функціонують у парку декілька екологічних сте­жок і туристичних маршрутів.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК "СКОЛІВСЬКІ БЕСКИДИ"

Історія. У 1983 році в цьому районі був організований лісовий за­казник республіканського значення "Сколівський". Крім нього, природ­но-заповідний фонд на цій території включав такі об'єкти - ландшафтні заказники республіканського значення "Зелемінь", місцевого значення "Майдан", заповідні урочища - "Дубинське", "Сопіт" та "Журавлине". Із включенням вищезазначених природно-заповідних територій Указом Президента України від 11 лютого 1999 року утворений національний природний парк "Сколівські Бескиди". Він підпорядкований Державно­му комітету лісового господарства України.

Площа. Національний природний парк "Сколівські Бескиди" зна­ходиться в межах Сколівського, Дрогобицького і Турківського районів Львівської області, займає площу 35684 га. У постійному користуванні парку знаходяться 24702 га, 10982 га є землями інших власників земель­них ділянок і землекористувачів. Значна частка земель належить рек­реаційним закладам.

Рельєф. Згідно з фізико-географічним районуванням України час­тина території національного природного парку "Сколівські Бескиди" розташована в межах Передкарпатської височинної області країни Українських Карпат. Вона представляє унікальні природні комплекси Сколівських Бескид, де лісові екосистеми у поєднанні з культурними ландшафтами мають особливу екологічну, наукову, естетичну і рекре­аційну цінність. У рельєфі переважають крутосхилові ландшафти з гір­сько-лісовими щебенистими ґрунтами, які характерні для середньо-

447

гір'я. Найвищою вершиною є гора Парашка (1268 м н.р.м.). Тут добре розвинута гідромережа на гірських схилах.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність території національного природного парку "Сколівські Бескиди" належить до Карпатського округу Східно-Карпатської гірської підпровін-ції Центральноєвропейської провінції Європейської широколистянолісо-вої області. В цій місцевості збереглися найбільш характерні ялицеві, смерекові, буково-ялицеві, смереково-ялицево-букові та ялицево-сме-реково-букові ліси, подекуди трапляються яворові та сіровільхові ліси. Найбільш цінні лісові масиви збереглися від антропогенного впливу під полонинами. Тут відмічаються значні площі вторинних похідних лісів або на їх місці ожинників, малинників і чорничників. Менше в парку по­ширена післялісова лучна рослинність, рідше болотна, водна та при­бережно-водна.

Рекреаційні ресурси. Природна територія національного природ­ного парку "Сколівські Бескиди" володіє надзвичайно високим рекреа­ційним потенціалом. Привабливими для відпочиваючих є краєвиди до­лини рік Велика річка, Кам'янка, фортеці Тустань, околиць міст і сіл. Тут знаходяться відомі курорти - Східниця, Сколе, Славське. У смт Схід-ниця є великі запаси мінеральних вод типу "Нафтуся". У межах парку знаходяться близько 50 санаторіїв, пансіонатів, будинків відпочинку, цілий ряд об'єктів історії та культури, цінні пам'ятки дерев'яної архітек­тури, ЗО джерел мінеральних вод. На цій території функціонують де­кілька екологічних стежок і туристичних маршрутів. Дуже розвинений зимовий туризм, особливо сільський зелений.

УЖАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

Історія. З метою охорони пралісів ще в 1912 році тут був організо­ваний природний резерват "Стужиця", який у 1932 році розширений міністерством лісів Чехословаччини. За радянської влади він був лісо­вим заказником республіканського значення "Стужиця". У 1993 році до складу Карпатського біосферного долучають Стужицький масив, який у 1995 році відходить до новоствореного регіонального ландшафтного парку "Стужиця" (площа вилучених земель склала 4470 га), який рі­шенням ЮНЕСКО від 2 лютого 1999 року став складовою частиною міжнародного трилатерального польсько-словацько-українського біо­сферного резервату "Східні Карпати". Ужанський національний природ­ний парк створений згідно з Указом Президента від 27 вересня 1999 року, включаючи територію регіонального ландшафтного парку "Сту­жиця". Ужанський національний природний парк підпорядкований Міні­стерству охорони навколишнього природного середовища України.

Площа. Ужанський національний природний парк знаходиться в межах Великоберезнянського району Закарпатської області, займає

448

площу 39159,3 га, у тому числі 14904,6 та - у постійному користуванні парку та 24254,7 га - інших власників земельних ділянок і землекорис­тувачів. Заповідна зона займає близько 3000 га.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія Ужанського національного природного парку належить до Вододільно-Верховинської та Полонинсько-Чорногірської фізико-географічних об­ластей або за ландшафтним районуванням України - до Карпатсько-Українського гірськолісового краю Карпатської гірської ландшафтної країни. Ця місцевість розташована на межі Східних Бескид з Полонин­ським хребтом і займає верхню частину басейну ріки Уж. її склали оса­дові породи крейдового та палеогенового віків з великою участю піско­вого шліфу. Тут переважають ландшафти середньогір'я. Найвищою горою є Мала Равка (1303 м н.р.м.).

Рослинність. Згідно з геоботанічним районуванням України рос­линність Ужанського національного природного парку відноситься до Карпатського округу Східно-Карпатської гірської підпровінції Централь­ноєвропейської провінції Європейської широколистянолісової області. Тут збереглися цінні незаймані або малозмінені господарським впли­вом фітоценози, серед яких переважають букові, буково-яворові, яли­цево-букові ліси та праліси, післялісова злакова та різнотравна лучна рослинність. На верхній межі лісу (1200-1260 м н.р.м.) збереглося ти­пове рідколісся "покручених" бука, явора та горобини, криволісся віль­хи зеленої, а також в основному білоусові та куничникові луки.

Рекреаційні ресурси. Природні умови Ужанського національного природного парку мають високий рекреаційний потенціал. Туризм у цій місцевості відомий з початку XX століття. Привабливими для відпочи­ваючих є краєвиди долини річки Уж, Ужоцького перевалу, місце Княги-нянського метеориту, точка єднання державних кордонів України, Сло­ваччини та Польщі. На території парку збереглись цікаві дерев'яні пам'ятки сакральної архітектури, функціонують дві бази відпочинку, дві гірсько-лижні бази, санаторій, турбаза, туристичний притулок, є виходи мінеральних вод. У парку функціонують декілька екологічних стежок і туристичних маршрутів.

ШАЦЬКИЙ

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

Історія. Перші пропозиції вчених про заповідання деяких ділянок датуються 1936 роком, однак офіційне клопотання про створення при­родного парку припадає на 1972 рік. Шацький національний парк утво­рений згідно з постановою Ради Міністрів УРСР від 28 грудня 1983 ро­ку. Згідно з постановою Ради Міністрів УРСР від 31 березня 1986 року до складу парку включено 606,8 га колгоспних земель і 6198,6 га - зі складу держземзапасу. В 1995 році водно-болотні угіддя парку стали об'єктами Рамсарської конвенції. Відповідно до Указу Президента

449

України від 16 серпня 1999 року площу парку було розширено на 16166,6 га за рахунок земель запасу (162,2 га), населених пунктів (664,4 га) та земель інших природокористувачів (15340 га). Він підпо­рядкований Державному комітету лісового господарства України.

Площа. Шацький національний природний парк знаходиться в Шацькому районі Волинської області, займає площу 48977 га. До роз­ширення територія парку була суцільною, а на сьогодні складається із декількох ізольованих ділянок. У постійному користуванні парку знахо­диться 18810 га, а 14020 га є землями інших власників земельних ді­лянок і землекористувачів. За функціональним зонуванням заповідна зона складає 5925 га, зона регульованої рекреації - 11623 га, зона стаціонарної рекреації - 1971 га, господарська зона - 13311 га.

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія Шацького національного парку входить до Верхньоприп'ятського фізи­ко-географічного району підобласті Верхньоприп'ятського Полісся об­ласті Волинського Полісся зони мішаних лісів південного заходу Схід-но-Європейської рівнини. Це унікальна для Українського Полісся територія з великим озерним комплексом (24 озера) флювіогляціаль­ного та карстового походження загальною площею 6348,8 га, з яких озеро Світязь є найбільшим і найглибшим на Україні озером природно­го походження. Основна частина парку належить до вододілу Західно­го Бугу і Прип'яті, для якого характерна плоска рівнинна поверхня. В неглибоких зниженнях розміщуються болота.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність території Шацького національного природного парку належить до Ратнівсько-Любешівського (Верхньоприп'ятського) геоботанічного ра­йону Ковельсько-Сарненського (Західно-Поліського) округу Поліської підпровінції Центральноєвропейської провінції Європейської широко-листянолісової області. На території парку переважають соснові ліси чорницево-зеленомохові, молінієві, менше поширені дубово-соснові і грабово-дубові ліси, березняки. Заболочені вільхові ліси і лісові болота є характерним елементом ландшафтів парку. Серед болотних типів найпоширенішими є евтрофні, зокрема осокові, а також мезотрофні, рідше оліготрофні болота. Водно-болотні угіддя з водною і прибереж­но-водною рослинністю становлять основну біотопічну наукову цінність як стації для водно-болотних птахів на час їх міграцій.

Рекреаційні ресурси. Природні умови Шацького національного природного парку мають високий рекреаційний потенціал. Найбільш привабливими для відпочиваючих є, безперечно, краєвиди Шацьких озер. На території парку мають місце два рекреаційних пункти, дві бази відпочинку, 56 спортивно-оздоровчих та дитячих таборів, санаторій, пансіонат. Тут функціонує декілька екологічних стежок і туристичних маршрутів.

450

ЯВОРІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

Історія. Територіальною основою для створення парку став регіо­нальний ландшафтний парк "Яворівський", який був офіційно затвер­джений Львівською обласною Радою в 1996 році на площі 4190 га. Яворівський національний природний парк утворений згідно з Указом Президента України від 4 липня 1998 року. Він підпорядкований Мініс­терству охорони навколишнього природного середовища України.

Площа. Яворівський національний природний парк знаходиться в межах Яворівського та Жовківського районів Львівської області, займає площу 7078,6 га, з них 2885,5 га знаходяться у постійному користуван­ні парку, 4193,1 га - землі інших власників земельних ділянок і земле­користувачів. На півдні межує з природним заповідником "Розточчя".

Рельєф. За фізико-географічним районуванням України територія Яворівського національного природного парку належить до району Розтоцько-Опільської горбогірної області Західно-Української лісосте­пової провінції. Це типові лісостепові ландшафти та природно-територіальні комплекси Українського Розточчя в межах Головного Європейського вододілу, на схилах якого беруть початок ріки басейнів Чорного і Балтійського морів. Ландшафти часто представлені горбами зі скельним оголенням вапняків та вапнистих пісковиків.

Рослинність. За геоботанічним районуванням України рослин­ність Яворівського національного природного парку віднесена до Роз-тоцького округу Балтійської підпровінції Центральноєвропейської про­вінції Європейської широколистянолісової області. Переважаюча частина території парку вкрита лісом, решта природних земель зайня­та луками, водною та прибережно-водною рослинністю. Найбільш ха­рактерні грабово-дубові, сосново-дубові, соснові ліси, рідше скельно-дубові, іноді ялицеві, а в понижених ділянках - вільхові ліси. Букові ліси мають обмежене поширення та приурочені до горбистих ландша­фтів. Подекуди на горбах трапляється степова рослинність.

Рекреаційні ресурси. Природні умови Яворівського національно­го природного парку мають високий рекреаційний потенціал. Найбільш привабливими для відпочиваючих є вершини Головного Європейсько­го вододілу, Яворівський військовий полігон, річки, озера тощо. У при­леглих до цієї природно-заповідної території населених пунктах зберег­лися цікаві історичні, етнографічні об'єкти, пам'ятки архітектури, археології, культури, церкви різного віку, Крехівський монастир та інші. На території парку мають місце три бази відпочинку та санаторій-профілакторій, функціонують декілька екологічних стежок і туристичних маршрутів, особливо краєзнавчих і сакральних, розвивається сільсь­кий зелений туризм.

451

Лда 'иоііг

00'9Ш

ог'99гє

ог'99/є

г 'вазвізиои ч/Ла 'хяоаосіхвиоеіиіну н '0Є029

0661 "606 !•

иимчочщсіо -омчозосіишу • [. |.

ОО'.£8І8

0Ґ91-90І.

0Ґ9190І.

1,2 'вьиаамілцлі ч/Ла 'адиивни^ хіліо

'НОИВСІ ИИ>IЧОНИ1ВОЛ^

'яіоеидо вхчояшионсіах '01-281'

0661. 2080

„ис!одоі/а|/ч„ 01-

иоіи

00'9002

од'гаог

09>802

І 'аіїіящсііо хиаоью ч/Ла 'заохнвсіф-онваї їмо 'ноиесі иихяза|сіоа^ 'яювидо вмчоаіач^ 'ОіОІ-8

*861 01- 90

ВЬНОХЄОс), 6

нсіохваив 'шив 'иоіи

оо'оєгі.

ог'558г

ог'ддвг

9НХСІ0СІЛ>| І1Л1О 'ВЮ0Н08ф Н

•іліисі>|с)у'88|.86

6/61-"80"60

игачЕеЬ'всІвх -д

иі/ив

'ИОІЬГ

оо'гот

оо'єгді'ї.

оо'єгдн

92 оN з/в 'ииячоізаоо х-йи 'ехі/у 'ю 'ічиах с)у '00986

є/бггоог

ииаооїи-охчоо'и иимчонихіху і

мсіохваяв 'ю\и

оо'огі-

оо'оі^г

оо'о^г

)-|НН - в60 иинь|нвход иимчохіхц-) 'вх!міц хіліо 'вхиу и 'иигіх сіу '00986

є^бі-гоог

„нвчхсівілі ои[лі„ -9

Лда 'иоцг

О0'ЄД)Н

оошог

оо'иіюг

вмаїєаиао о 'ноивсі иимчїіЛсІао 'чховіхдо ехчосіииохиж 'ггі- !• 1-

8961-Ц.гі.

иихчоїиои д

иизю

ОО'ЄЄ9

оє'бої-г

оє'боіг

36 'внжідЛсі иЛа 'г-амчонвлЛц-оннинвхо хио 'ноивсі ииичонвхЛі/-оньинехо 'чховидо влчонв^і; '00926

896 і' 1.1. г і.

ии>^чонв^Лц у

ииахо

оо'ж:

01/89/2

0У89І2

ааонооїліво о 'ноивсі иихчоаоєвоаон 'чховидо вмчїівнор 'гпіЯ

1-96І.'90'1.г

ииаоизхз иимчзнівсі)!/; є

ШИВ

'Лда 'иоіи

00>/082

09'9Л-П'

& 'вмчонвєихсіви иЛа 'вхтЛиу п 'иифі с)У '00986

єгбі/ооє

иимчоиисі» і

иоіи

00>Є/і.

оє'біюг

оє'бі^ог

ваооіц иЛа 'аінвх и 'чхові/до в>ічзв>ісІан '00061-

Є26І..І00Є

ИИЇІЧОвШВ)) ' І

ииинИшоиве |н№)СІисІи

£ ежиедод иинвжводобц

А

А А А

со

А

А

-

072.86Є

0г'£І-59Єк

О9'бі.£9гг

-

олояза

мсіохвамв 'Лда

оо'иє

оо'дигг

06'г9209

в ге І 'вннвхоаои охомчосІвнЛдсІЕХВх иЛа 'ваоміхна 'И 'ноивсі иияяоиіщх 'чховидо вмчоайо '99Є89

8661- '8001

иихчоивнЛр >

ин -иноиои

'ИОІ1/

007698Є

00'^61-Є

00'0Є9Є9

ц 'ооаиу ановсі» -иЛа 'а]ХВсІ *м 'чхові/до в^чохвисівхвє '00906

єббп.Г9г

ииячохвисів» є

мсіохва>ів 'Лда

00'9/Є

оо'б09ог

оо'бгі-68

І 'ваохноисіаі/ 'і/Ла 'чнвхоисіи ви^ 'и 'чхоецдо в»чоноосіах '0099/

єебі.чі.'9г

ииячосіоіліонсіон -г

ииахо

ОО'ЄЄ9

ог'гі-єі.1.

О9'/ОЄ£Є

Є1. 'аєнЛсІф ггЛа 'ваон-вінвхоу хічо 'ноивсі ииичониіхивн 'чховидо вячоноосіах '0Є29/

£66141- '92

„ваон-вінвяоу,' (.

иминкЯаоиее гнсіафзоїд

.іісЮіИсізі інНіаоиує-онНосіИсіи

ИИвХОИО

-ояа інаонзо

аюш

тонвхоЛ внеВен

вн -ч^^в^ВЕ

идиНео воасіьу

вн -насіоахо

ОІОН

-иііпіфо ехвЦ

Л»ноф оионтаоиве -онносіисіи иаонєхоЛ еаєен

(в^)

БІЛОІ/Ц

ИНІБСІЯЛ

ЛУноф оионтаоивє-он&осіисіи иххз.до в± нсіоіисізі інаонзо осій

шосіі.оеЬ'вя !нч^^в^е£

Ада

-

оо>гєб

00'99/9І-.

д(.'в>іяосівіхепі иАа 'енйАсІосІшну т 'ноивсі иихяоаіииовд 'чювидо вмчЕісіоивє '0Є9и

90022001-

^Ац иимииед, д\,

иоіи

ОО'/ООЄІ

оє'//єє

991. 'вні-СіосіЛ» ■иЛа 'вяяїівноНвє 'о 'ноиесі иихчоаитє 'чювидо вмчоагасівх '9£^Є9

№0гб0'90

„иоіи !)^чонвтчI^!IД10^„ -ді.

исш

00'008І4

оєшгі

09'ШП

І 'всIо^-^.и1^в^ 'иЛа 'ьи^гв^ т 'чюеидо емяоаинвсіф-онваї '001-/2

и)ог-8О'бо

ии)^ч^^иив^ >;.

юпі

ОО'ООб*

0Ґ989*

08'9996

£2 'внінзи ч;Ла 'внн| и 'чювидо емчоаиінаен '00291-

иог-м)чг

ИИ»ЧОНВНЬ| £1-

ининоиои 'иоіи

оо'гоогє

00'909/

ооЧ/ггє

^ 'о^о)^^оа^тЛсі^ 'иЛа 'аюо» чп 'чювидо вичоаршвсіф-онваї '0098І.

гоог'90-н

авниїпчиЛ^„ -2|.

ин

-иноиои 'иоіи

00'1-9282

О9'Ю6Н

ОЄ'691-бЄ

^д 'вхнаьает 'і;Аа 'иинєзсізд ии)іиивд ііліз 'чіовидо вячоівисівмвє '00068

666Г607.2

иинчонежд ■ (. і.

Ада 'исш

О6'Є898

09'г/г/

0Ґ91291.

29 'внчосіваю-Ь'осісиаон иАа 'вНАд-вниНасІео -ілі 'чювидо вхчоиАо '000 Н'

бббггоєг

„иимчоіЛосівіо -о»чониноау„ оі

ин -иноиои

'ИОІІХ

оо'біггє

оо'го/^г

00>899Є

Є 'ваеиоохвао веин» иАа 'зігохо и 'чювидо вмчоа|ачіі '00928

666 і-го' и

„иИнхоед ичозіі/гоіо, 6

Ада 'изііх

00'9689

09'9882

09'8/0/

2Є 'вмчоагачі; -иЛа 'еаомнвсіф-онваї іио 'ноивсі иихязаісіоаь; 'чіовидо влчоаіачі/ "оі.01-8

8661."ІО"ГО

ииячзакіову '8

Адд 'уяпі

00'9896Є

ОО'8/81-І.

00'6890*-

\ 'вніаож вннсІ-09 иЛа 'оаіУіиноіи ехчониі/иех '^ньиНоа'о^од о 'ноивсі ииячони.аоио 'чювіхдо вхчіїаноЦ 'оє Ц?8

/ббі-гоєї-

аисIо^ |іиао„ ■/

и»

-ИНСІВІВН

'иоіи 'ииею

00'2091-

оо'дюе

00*91.61.92

д 'лонисі иимчочіхои вїпоии 'иимчочиїНои-чііени.иЕ» и 'чіовидо влчїіинчиеих Ч0Є2Є

966^9073

„исііаох іячочцйои, д

Є ехшврор иннвжводобц

А

ИО|И

0^'8262

(.9 'енао^/о^ ч/Ла '^.в^V0^^сI^д іно 'ноивсі ииячґіинжид 'чювидо вмчїіааінсіан '££269

9661.800Є

„иихяїіинжид, д

ииаю 'Ада

00'1-62

00^91.29

00**91.29

^д 'оиомчоаосііви чхАа '>|яо^н!н^^ ті 'яювидо вмяоноосіах '0099/

Є661-гО9г

иимчоваио-оаоєу V

ининоіхои 'Ада 'ио|и

ООЧ.М^Е

00'80222

00'00№1?

вхя^ісіхоо ^Аа 'имісіюо-сіиаанио о 'ноивсі иимяосіижіілі 'чіовидо вячохвисівявє 'Ц/ООб

6861-Ю90

„сіиаанио^ ■£

Ада 'иош

о^'єод^г

00'0188І-

007/68)7

'чеиііао о 'ноивсі иимчіпвгп 'чіовидо вмчонииод '^^ОVV

£861-21-"82

иихяПвт 2

инин -оиои 'иоц/

оочєг^е

00Ч698Є

00'96№9

9 'воАіо чіАа 'вьиасів и 'чювидо емчоаинвсіф-онваї '0098/

086Г90Є0

иимчоівисів» • і

ихсіеи інкґосіисіи іняиеноіїіен

-

ОО'РШб

06'9ігР9!,

-

-

оиояоа

Ада 'иоцх

оо'огєі-

оі'9ібг

оі'5івг

9^ 'вомсівілі ■» 'и-Ла 'тиаанаі^ ^ио 'ноивсі ииячїіиаанвілі 'чховидо вмчонииоа '0001'*'

юог'гт

ишяоїліасівн ц

Ада 'иош

оо^гггг

08'9і'0Л'

08'91'0/*'

в (?£ 'ИI^о^о^ 'иЛа 'инйво "ілі 'чювидо вмчонанау '0091?Є

6661-1'ОЄО

иимяонанаїсі ді.

мсіоівахв 'Ада 'иивю

-

ОЄ'2691-

ОЄ'2691-

в (.£ 'ваосі!» иЛа 'ьсіах и 'іліисі>| сіу 00Є86

8661-90гі-

иимчомАио д і

ииаю

-

0Ґ09)?

0Ґ09І7

2І-/ЄЄ 'оніхиа^п 'ілі 'ноиесі иихяонінаі; 'иисІЯсіу'£1-286

8661'90'гі.

иихяоииінввв» у і

иош

00'999і^

ог'^ед

ог'^єд

І 'ваосівио» иЛа 'внсІїаНвн -|« 'яювидо емяовіннвсіф-онваї '00^8/

9661 602\

„инв^сIо^„ є і.

ииаю

00' IV

Ог'9291-

0Ґ9/9І-

вмаїниив» 'о 'ноивсі иихяїіанвиз 'яювидо вхяоаівиомиїлі 'єдддд

966 і 70/ і

„иаю иимяУіанвиз,, "їх

£ вшерор ьннажворосіи

А

А А

І

/ А

А

ияЛи

чювидо вхч'пано'о'

ОЄЧЄ*

9002

„ігіосіЛх ииячонв.аоио,, д^

Лда 'иош

а.іих ою|и

00'91-гі.

*оог

„иаосіюо мчоаосіиінп',, 'рр

ииею

чювидо вхчпаноп'

28'8Є/1-

*оог

„иихчоа'оівіліва'х,, '£*

ихЛи 'исш

чювидо вхчоаисівх

оо'гоод

£002

„вхЛи вхчоиоієі,, '2*

ихЛи 'Лда

чювігдо вхчоавіиоц

00'002£2

2002

ИИХЧО

-нишіосіоаочнжи|-|„' \,р

ииаю 'Лда

чювидо вхчоаівиохиуч

0/'29І.Є

2002

^,ииxчочиЛ^н)исІ1^я о*

ииаю

чювидо вхч'пано'о'

ог'нгі.

2002

„иихчоа.і.А0„ бе

Лда 'иош

чіовидо вхчоаиінсіа^

О6'£9/8/

2002

„иихчонинс)Ж!^\|„ -де

ио.іи

чювидо вхчонанаїсі

007С86!-

2002

„иихчоаіюоїлі

ио|и

чювидо вхчо±висІвхв£

00*001.9

2002

„ивсіх иинваосівьвє, '9£

ияЛи 'из]и 'Лда

чювидо вхчоавіиоу

00'0809

тог

]Н

-аеш мчПЛннвИ9сіх„ 'де

ииаю

чювидо вхчонв^ц

оо'нон

тог

иихчоїз'оаощд -рч

Лда

иисіх вхіидЛиоасі вжліоноіау

00*0291.

0002

„воои вхчочивхвд,, хє

А

ИСШ

иийх вя]идЛиоа^ внічоноіау

00*00021-

0002

иихчоаоніивх '2£

/

ииаю

чювидо вхчоаисівх

09'гюг

0002

Ц910

иияч)пЛисіЛдохииад„ ■ і£

ио|и

чювидо вхчонанау

оо'і/г/і.

0002

„ииячонвьЛио№ця 'д£

ихЛіг 'исш

іювидо вячовхсіаі-, | вхчоа.і.их

09*2999 :0/'8Н9

0002

Иаіс1иілі9іхвс1хя '62

Лда

чювидо вхчґіаноу

06Ч9ЄН

0002

„ВУИ109ІАІ, -дг

исш 'ииаю

чювидо вячїіано'о'

02'296£

0002

„жвсіх ииячТідно'о', ц

ииаю

чювидо вячТіанор

0!-'0062

0002

,^іид-нвдаих„ 'дг

ихЛи 'ио|и

чювидо вхчііинчиаїліх

0Є'9!-69і.

6661.

„вхнваочиву\|„ -дг

ииаю

чіовидо вхчоаисівх

О9'/66*

6661-

„аиои ехчєїнаьаи,, >г

Лда 'ииаю

чювидо вхчеіо'оивд

00*0*9

866!.

ИВНВ|_| -£2

исш

чіовидо вхчоаіачц

00*82*61-

/661-

„иихчонкой'вн,, 22

иоіи

чювидо вячоаіачу

00'9Є98

/66!.

„иНимоад |хчо -аоо!іо!н'о'очнхс)аа„ 42

ио|и

чювидо вхчоаинвсіф-онва|

00*62//!.

/661-

„вниїлчиЛ^,, '02

ио]и

чіовидо вхчпаашсіа^

оє'єоі-гг

966!.

иихчооиасівь '61

р еяшероо нннвжворосіп

иош

чювидо вхчіїдаїнсіа^

ог'ю9і.г

9661.

иихч'пааінсіан -ді.

исш

чювидо вхчоаинвсіф-онваї

ОО'0/ОІ.

9661.

иихч'пинииои 'ц.

ихсіеиооїи

аі.и» оюіілі

00'9Є29

966!-

„ииxчоа1!ооио^„ •д|.

Лда 'ио|и

чювидо вхчоіліЛо

0679886

9661

иихчоииао д|.

ИОІ1І

чховидо вхчотЛо

00'8Є92

9661-

ииячонв'тий'Лсіи 'р\

Лда

иовидо вячодСо! вхчоаівиохиїді

ОО'ИбЄІ. ^^'961.8

9661-

иихчочиЛшиі •£!•

ио|и 'Лда

іювидо вхчонанаи і вхчонииоа

оо'оо9і.г:оо'929гг

9661-

„Ь'!хоіо-чл.в,ииа!и„ і\.

и^сівиооїи

аіи» оюіи

00'9И-

*66І-

вавио вхчонвєи±сів|_|„ • \. \,

имсівиооїи

аі.их оіо|ілі

ОҐ/ЄІ.

*661.

„всіои вои[/„ оі-

ихЛи

чювидо вхчочшионсіаі

00'0£9

*66!-

ивииадаШв£„ 6

ихХи

чювидо вхчочшионсІ9і

00'£82

І766І.

иияч'пинвайвє д

ио|и 'Лда

чювидо вхчоавіиои

00*9*61.1

*661-

инячонвхии* /

ИМИНСІЕІВЬ

'ииаю

чювидо вхчоаі,вігохи|лі

оо'гг*/

*-66і-

„вжжЛдои ааои9Ю-оні|нв^„ д

Лда

чювидо вячозНо

00'99ЄІ.

£66!-

„иаосііоо іхчочщвие|„ 'д

ихсівиозіи

чювидо вхчоа|ачі/

оґгі-є

£661-

КННЮ9НЄ, у

Лда 'ікли

чювидо вхчоаинвсіф-онваї

00'9996!-

£661-

иихчзаогіюж'о' •£

ииаю 'Лда

чювидо вмчоаівиохиілі

ог'068/і.

2661-

„воох вхчосІАдн!», і

иминс^Е^вь 'иоіи

чювидо вхчочшионсіах

ооЧтвог*

066!-

„ноичнвх иихчоаосііош'у', \,

иизіоиоояа інаонзо

(охо|іч 'чюеидо 'вщидАиоаб еніліоноізе) іЛіиниНо енаше(іхо\иіпЧ\/

еілоии БНЯIxе^ес

иннай -оаю

МСІОІИСІві

іонНтоивс-онЬ'осіисіи еаеен

иясіви ініфвтНнви інчиеномзс)

-

8о'о/огєр

08'5£^99 Іо^'огЕгон

-

-

ПОЄВСІ

ихсіви інк/осіисі

и {нчивно|Уієн \ ихинМаоиеє шкУосІисіи 'шсіафооїд

-

80'6И.£бг

0/'9И*вг

оо'ргіиі

-

-

о^ояза

ио|и

8Є'Є6/Ц.

О6'ЄИ8

0

г'дєоі-є

вхаоиі/сіаао о 'ноивсі иихчоиосіох 'чювидо вячоаишсіан '21.291

9 0022001.

иихчониєа^і ц.

Є ехшедод иннвжворобц

8

£'§90680 V

-

*Ч8

8'£598

(.'ЄІ.006І.

ґ89иі-

о'8^г

9'29£98

в'бг^£^

9'№Ш

(ш) віисии

£682

і/г

0175

І29/6Є

92Л

96/єг

091-/02

І-89/06

огг/^

99Є/£6

о^оя^^

6'68992

-/-

, "/-

-/-

-/-

-/-

-/-

-/!•

-/-

^/Є__

чиоиоювазо 'И

Є'Є0*5

91-

-/-

-/-

-/-

1./-

-/-

-/-

ЄЛ

-/-

9/1.

аш>| и

62

-/-

-іг

-/!■

-/-

-/2

6/9

І.Л

9/Є

ииііх сіу

гео/єи.

0^

-/-

-/-

иг/*-

)./-

2/-

ЄЛ

-/!■

96/1?

9ЄЛ

гє/г

чювцдо вхчовиїнсіан

і'оіяіг

Е9

172

-/-

гі./-

9/-

[•/І-

1-Л

*7-

і?/г

і?1./9

чіовидо

-/-

-/-

1-6/1.

1./-

21-/-

і_М_

9^/1.

І-Л

ия

чховидо вмчовмсівн

9'9699Є

Є91-

-/-

іл

9И9

-/-

£/-

оі./-

91-

22/6

92/1-

91/01.

чхові/до вмчґіинчиеих

8'€6909

81.

-/-

-/-

-/-

-/-

-/-

ЄЛ

5/1.

-/2

г/є

чювидо

В>ІЧОНООСІ8Х

9'9ікиє

991.

-/-

(./-

єі/-

-/-

69/-

ц-

5/2

9*-/1.

ЄІ-Л

чювидо вичоарісівх

0'91-2(.9

91-1.

-/-

-/-

9/2

є/-

-/-

8/1.

ЄЄЛ

иг

2/1-

чюви -до вїічочишонсіех

д'єедоі'

-/-

гі-

22/9

-/-

11-

е/і.

6І./1-

Є/і-

ємг

чювидо еичоїліЛо

6'/09*9

єгі.

-/-

VI-

И-/2

2/-

9І.Л

6/-

9/1.

9Є/8

чювидо вмчоненау

ґво/и

291-

-/-

-/-

09//

-/-

(•/-

г/г

9/1

8Є/І.

гг

И-/8

чіові/до вхчоавшоу

Є'91.922

*■£

-/-

-/-

-/-

-/-

є/-

і./1

-/2

и-

/І-/1.

чюендо вхчоаНо

Ґ9*-2Ц

9Р

-/-

-/-

9/-

2/-

-/-

гі-

*-!./-

чювидо вмчоаівиохиілі

С вхшвдод аннежвоообп

СЗ)

ю

9'бг^оє

-1-

І./2

VI-

|_ І-Л

гл

г/і.

ріг

6/1

VVК

чювидо Емчозіачі;

8Ч8Є*^

^

І-Л

VI-

і'Л

іл

*■!■/-

81V

91-

чювидо енчонвлАц'

6'00^8

9/

-/-

-IV

-1-

VI-

і'/г

Є/1.

81-/6

9/1-

гги

Ч1ОВІІ

-до вмчоіз'вЛоаосіїх

9'тгк

69

-л

6/Є

VI-

-1-

9/2 ^

-1-

81-/-

Ц./Є

01/9

чіовидо влчов.іи>|

99

9/1-

-/-

-/-

*■/!.

гі-

ггіь

ЄІ./2

8/2

чювидо вмчоаіянвгіф-онваї

юг

-/-

-/І-

-/!•

єи-

гп

VII

Є6Л

Є/1.

09//

чховидо вхчеісіоивє

^'52991.

69

-/!•

«1.

-/-

т

VIV

61-/8

ОV/г

І/І

чюеидо влчоівисІв>ів2

9'6^89

Ш

-/-

ІЛ

6І-/Є

-/-

т

ніг

92/1.

міг

VIV

чювидо

ЄМЧОСІИИО1ИЖ

071-8П

09

-/-

-IV

51-

гіг

-і-

61-Л

і/г

ОVIV

чювидо вячїіенор

г'9і?ббг

99

-/-

-1-

ІЛ

гл

VI-

гіг

VI-

єітг

Є/9

^/гV

чювидо вячоаосііеиосіиінр

9'60/68

_єігі

-/-

VI-

09Л

іл

-1-

917-

ггп

92/9

№■

92/8

чховидо в»чонииод

г'оввіг

-/-

-1-

0І.Л

VI-

гл

гіг

гIVV

9/1.

91Л»

чховидо вячїіиннід

в^ 'вітюии

Ч1ОШЧШЯ

(О19ІІП

'чхоеидо 'вящд -ХиззсІ внпонохав) иПиниісГо

о^оч^а

інниои -озіхаио -оа -охогівм

гньмои -ос-ион

-чи

-ВІЄЄ

шьмои

|НЬ

-.мої/

-ОШП

ІНЬ

-иои

-ОУЧОІ

-на

-рои

-Оі -ІНСІО

іньїіои -ооєон ■чивівс

-|Н

■йі -09

раоош

•н -іфвт ■ НнЕи

ИЛИНЄЄ>ІЄ£

1

96'9091*Є 1

| поєесі

ихйви ініфешИнви інчіівноиесі і мйосіисіи інчивно^вн

-

-

96'гг/629

-

олочза

моїй

чюеидо е>ічоїїе(ііоаосі!>|

Я-'ОЄ9/1.

9002

„ваоУиавр -Ц-іЛІ -иі иихчовіячнавюіод, д^

£ ехшвдод иннажводобц

00

ю

25267,3

-

г'гвог

-

О'ІІОР

-

8'9гі?

-

9'969гі-

-

/'9/69

-

(ви) еіпоии

/9 0£

О'Є9Н

/г'б£9

£0*

/££

Є'9/9£ //408

1-89

яг

8>8г /о'ги.

ге

/9

9'00901-А'960г

9/91 /9^

^'969£

/Е'овєг

їй

олочоа

г'иФ

9

є'оєі?/-

VI-

-/-

1?/-

-/-

-/-

0'9/-

1./-

6'9/-

VI-

чіхоиоховяао и

8'9*

1?9

-/-

-/-

-/-

1?/-

-/-

-/-

9'9І-/0'0Є

8*/1.

є'о/-

VI-

9Ч82Є

69

94мі'є/

гг/1?

о'о8бк/о>г

91-/1.

-/-

-/-

ґо/о'гєі.

є/г

б'ог9/о'ои'

9І./9

Ґ/08

ЄЄ1-

о'т-

*/-

о'і?єє/о'оог

1?г/9

^>9/-

//-

8'Ш-

1-6/-

-/о'осн

-/1.

яювидо емчови!нсІ8Ь

6/1.

0'96Є/

81?/04Є

ҐР9ІР-

29/-

-/-

-/-

Ґ9И./0'921.

99/1^

о^і-^ог

9/1.

чховидо в>ічііва!нсіаь

г'єдц.

г/і

д'б*-/-

62/-

і?'м?л

82/-

-/0'9

2/1-

2'8ЄЄ/0'98

ЮІ./І.

І-ЧИО'069

9/1?

чювидо вячовмсіан

9'9191-

1-92

8 79170'09І.

бі?/є

6'89/2'8

6/1.

^>9/-

є/-

9'ИИ0'91.

691./1.

/769/-

91./-

чіовидо вячілинчиеїліх

о'9г

ОЄ

-/-

-і-

о'н/-

9/-

0'9/-

-IV

о'//-

єг/-

-/-

-/-

чювидо

ВМЧ0Н00СІ8Х

6'0Є9

Є*

-/-

-і-

їпі-

*■/-

-/-

-1-

гомі-

/є/-

Є'9/І./-

2/-

чхові/до еичоарісівх

0'99И

Є6Є

9'6Є1./-

9///

ҐЇ5І-

«/-

ґігі-

гі-

о'єі-8/оЧгі.

бгає

-/0'9

-/!•

чювидо в>ічочшионс)аі

Є емшедод ьннаждодоаи

/'9Н

2/

941-/-

2/-

0'89/07

ОЄА

-/0'99

-/1.

9Є/1-

6'0/-

1./-

чювидо вмчоиЛо

ЄХ-в

*9

8'2/-

2'99/0'Є/

21-/2

-/о'єи

-/!•

8'огг/о'єі?г

67ІР

9Ш/046

ЄІ-/І.

чіовидо вмчонанау

9"ЄЄ8І.

/Ц.

&9РІ-

6/-

і?'г/-

ЄЛ

-/-

-/-

9'8Є91-/0'91?1.

96/І.

/401/-

8/-

чювидо вхчоавіиои

89

Є'О//'1?

VIV

8'0/-

9/-

-/-

-/-

ґгг/9'9

61?/|.

-/-

-/-

чювидо вмяоаИо

і.'91-г

г^

о'ог/-

91-

ґ/г/-

єі-/-

-/-

-/-

679І./0Ч1.

VгIV

ґо/-

1./-

чювидо вмчоаівіхомиі/ч

1?'89£г

991.

6'881-/-

81-/-

941./-

єє/-

-/-

-/-

Є>82/0'Є82

961V

8'0821-/8'60Є

9І./І.

чювидо в>ічоашчц'

6'666Є

1-9

о'/д/о'ог

і?1-/-

97Є/-

22/-

-/-

-/-

2'29/Є/-

VII-

г'єг/о'ооі-

2/1.

чювидо ємчонвіЛц

о'одг

91?.

9'6/-

є/-

6/1.

¥01-

2/-

і.'і?гі./-

VII-

г'89/17

91V

чювидо в^чоНв^оаосІ!)!

ґпг

1.9

8'92/-

9'г/-

71-

-1-

-/-

9ЧИ-/0'26

8Є/2

б'гі-/-

VI-

чювидо вмчоа.іих

9'ооєи

902

0'/г/0'09

91./1.

і.4г/9'ог

ю'о/-

!•/-

9'9г//0'92і.

091-/9

9'90І./0'Є1-г

21-/Є

чювидо вмчоаімнвсіф-онваї

8'огб

1?8

8Ч9/0'0Є

21-/2

-/-

-/-

-/-

-/-

о'єгі./о'г/

9Ш

о'і?гє/о'оі-є

02/2

чховидо вхчейоиве

9'6І8

8ЄЄ

г'огі-/-

8ЄЛ

6'961-/0'91.

8^2/1-

оч/-

1-Л

У/е/о'/гі?

7Ш

-/о'гг

-IV

чювидо вичоівиа'внве

/'**!•

V'гVI-

IV!-

г'о/-

є/-

-/-

-/-

1?'08/049

91-/2

-/-

-/-

чювидо вхчосіиіліоіиж

Є'8*9

9'9|./04Ц

6/9

г'6/0'29

//2

0'9/-

!•/-

є'г/г/о'Є9

//Є

г'оі./-

71-

чювидо влчіїанор

бЧЕ)?

1-9

9'1?И0'29

21/1

9'Є/-

2/-

-/-

-/-

г'гєг/о'99

ЄЄ/І-

/'є/о'оє

VIV

чювидо еячоаоа'іеиоа'шнїі'

^'1?89

-1-

-1-

9'ЄІЧ/0'06

9І./2

9'90Є/-

26/-

-/о'оє

-IV

чювидо вхчонииод

2'9Ю

єви

9'01-/97б

Шї

1.4/-

1-9/-

87//0'69

і?/г

г'тег/9'гі.

Є6/2

9'о/о'гн

172

чювидо вхчїіиннід

е^ 'з

и

В1 '3

и

в^ '8

и

в^ 'з

и

Е^ 'з

и

е^ 'з

и

(ОІОІІЛ

'чізеіхдо 'вяшдАи -озсі еніліонохев) вїіиниИо

о^ояоа

!нниоио^^

шниоііосіНи

[ньиоиоос

шнінвіод

■нохзииїліо}!

енаиіесіізшіїпііґу

иНосіисіи и»і.ь,етви

Є ехшвдод иннажзододц

внивояЛд

Іїшнсіан оюін

09'Є

(Є860

г/81

вниаиічНаф в|сіся \нвщ ЛізіиосіваінА о^ончивно!^^вн о^о)^ч^^^а^нс^9|^ ппняіідвшсівь •/

ВНИвОЕИН ВНЧОСІОІЛІОНа'ОНИСІЦ

воаЬ'о оіоіи

00'91

(Є860 08-/981

ваояїньаі^ || чч; Лі -ашосіааінА олончивноііівн о^омчо^Ь'о огохяоипц ідінвініптчоадо 9

КЬНОХЕОсІ

агачц оюм

09'81

(Є861-) 2981

ємнвсіф внва| інзіліі Ліві -иосІаашА О-іончігвноііівн о^о)Iчоа!ач^^ птчзвючц -д

иосшоц аячовіи»

аіи» о-іоіім

09'гг

(Є861.) 6Є81

вхнаьаарп вовйв^ днаїлії Лі -аіиосІааінА оіончивно|їівн аюмчоа.іи» ещпоф до маніппмяов_іп}і >

исіоі іхчоиисіх

іліисі» вніидАиоасі внілюноіау

О9'9І8

(£861.) 21-81.

НУУЛ АсІїнаП олоаояАвн о^онч^^вноі^^вн О-іончоірин птяошшін є

ЖВСІ>І ИИЯЧІ19Н9ПвС)>|

-ос^о^оив^

аовидо юхчочшионсізі чїіанаиесІ>| оюіет

оо'оог

(0661.) 9081.

ин|всІнд вілмаоНасіао оюніґосіисіи о^очнти^о>Iавн иносіохо ваюс!ахо|Ніі^| ппхяЬенаіяасіуі і

вниьооиа вхчоиюоа'очнЬ'ва'ао

аіжівх оіош

06'И'

(£861.) Ю81-

вн|евс1в» на Щ^іаі -иосІаашЛ о^онч^^вно!^1вн о^о>1чоа!>IСІвx ппхяощжіех '!■

номасі иинНойисіи

(оизо 'Лиш. оіом -яоіп айіииаз 'оют 'ялові/ -до 'ЕищдАиозс) внпоноіав) нПиниНо внаиівскаінімНу

ЄІТЮІШ ЕНЯІГВиЕС

(иннасі -оаю

ОІОН

-и|И!фо) иннве -Анзве

ЛНноф олонтаоивЕ-онНосіисіи Вілз,до ваеен

и№ео іньмеіод

лНноф олон№аоиуе-онно<ш<ш иххз.зо жьлігп

£ єяшедод чннажводосіи

со

0£'88Є96

£6/

О.ЮЯОЯ

У8І-

1.

чиоиоюваао п

-

-

аіи» и

ОЄ'9^1-

8

Ог'6^52.1.

29

чюві/90 вячоаиінсіан

09'гян

чіовидо вмчіїаашсіа^

ог'єиє

1*

чювидо вмчовмсіан

О9'Є891.

ог

чювидо вмчїіинчиаих

оо'гі^б

01-

чювидо ехчоноосіах

ог'б^ді.

8

чіовидо вмчоаисівх

ог'08*

\

чювидо вмчочшионсівх

08'£8г^

іг

чювидо в»чонАо

ог'єєгє

96

чювидо в^чонанау

09'62/9

IV

чювидо вмчоавіиоу

00'828ЄІ.

чювидо вячозИо

0/'999Є

Єї

чювидо вхчоа.ішомиілі

0^'2099

8*

чювидо вхчоатчц

09'єгоє

81.

чювидо вячонвМі^

О9'£Є£г

61?

чювидо вхчой'віювоа'!»

Ов'21.91.

91.

чювидо вмчоаіи»

[^ 09'и.гі

902

чювидо вмчоаршвсіф-онеаі

00'96

2

чювидо вхчЕісІоиве

оє'9єгі

6

чювидо вмчоівисівявє

-

-

чювидо вичосіииоіиж

0ҐЄ08

Єї

чювидо вхчііанор

^ 0*-'99^

Є

чювидо вхчоаосііаиоа'ижЦ

О6'І19И

VI

чювидо вмчонииод

ОЄ

чювидо в^чііиннід

(И)

аіімз.до &поиц

аііхз.до яхзіхяиі)!

(охзт 'яхоеидо 'вящдАиоасІ внпоноіав) кїіиниНо внаиі.в<іі.З!штНу

віпиьосіЛ інШаоиє£

Є емшедод нннвжводосіц

СМ

кооїиои вмяосіиїліоіиж

чховидо вячосіишохиж

00>

^961.

ьПтяїіпвомдеіц £\.

вниьооиа вмяояшЬ'оу

иовидо юияояшионсіах ЛноивсІ О-іомяоаїїпсІод внамекчс^ оиао

00'99

(Є86І-) 9961-

„оаюо'вЬ'оиооі ааооїи вмчоаиісіо^ ир пп>IЯ09тпб^^ 11

вниаомЛд

іюві/до юияїіаашсіан чїіанижосіохо охз]ілі

0971-

(Є86І-)

гі-бі-

ЛюЛяїнхаі. о^онннx^1ОО!^^ олхяїівнижосіоі^ „птяїівнпжосіошо,, 'оі

внинакі еияоввхиои

иовидо ірмчоавіиоу ЛноивсІ шончоаінаїлюз вщічиход оиао

26'8

(Є86І-) £681.

мПнвю ірніґіиооИ-оагоіЛвн .юяяоаіииіол „ппхяовмпшол,, 6

внинооиа вмчоаоа'щнЬ'исІи

іховидо іо>іяо№^о9осіі>| ЛноивсІ о^о>Iяони^ -оу вмаїнваї ві \лв_\ Иинвиее

ИИВЦвО ЖІІЛІ

ОО'бОІ.

(г/бО

Є681.

мТінвіо юнтиооИ-оо^ іохяоамянааоїодоцаовд „тяназомод іивовд,,

вниаоєин енчоа'оионсіониа'и

Ііовидо юмяоноосіех ЛноивсІ о^о>Iяони^^в(^ ваон-вінвмоу іио

оо'снг

(Є86І-) /881-

„ваон-иінвмоу, вхинМаоиее о^онсI^фоо!д аВ9он-щнехоу„ 7

вниаоиЛд

іґіаінсіан охо|іч

08>

(Є861.) 9/81-

вьиаохяіїдф н\йо\ мвщ ЛідіиосІдаїнЛ О-іоняивнойівн о^о)^я1п^а!нсI^н ппмяУіввінсІві-, д

иао\иои амяоаіих

а)и>| ою|и

09'9

(£861.) 9/81-

„инівсімл иіш>|„ иічсІїфо^Е птія'пвСІпо >

ениаоЕин вняоаоа'шнЬ'исІу

цовидо юячоаиінсіан ЛноивсІ о^о>Iяонвнь| яїіаниюосіх оіієо

оо'юг

(£861.) ^Є~0£81.

иніесіял НУН „яТіонишоо6±„ £

вниьооиа вняоаосішнй'исіц

іювидо юяяовхсіврі

ЯНВИД О±0!1М

00'29І-

(Є861-) 96/1-

ижвсІ>іл НУН „вщпфоо,, ппняиеноіїїен %

охвии анчоаі.и»

іювидо юмчоаж» еа>ісІе1п ві/ід віо|и Леицдои

оо'/бг

(8661.) /6-88/1-

инівсЬіл НУН «щсіднеоюио» ■/.

имсіви шьиоиосІкґнзЦ

£ еишвдод иннвжводоби

ю

-

-

98'Р/бі

-

о.іояоа

внинооиа вмчояшЬ'ои

іювидо іомчочишонсідх вазвноу вюш Лєицдои

00'0£

9661-

,нииоосІ хихяосівяіи иимчоаівнои '02

ВЬЬОІЄОсІ

агачі/ оіо|и

09*81-

1-661-

ЛізіиосІзашЛ о^онь!нx^xоо|^^ о^ончивно!^^вн птяовівяц '61.

внинооиа вичояшЬ'ои

виоионсіах вюіілі Лєиидои

ОЄ'82

1-661.

,нпиоосІ хпияодещи пп><я'ппие^ 'д/.

вниаовин в>ічосІоічоно!ониа'и

ріовидо кмчоаосі -іаиосіижу ^!с^ ииаис!» оіоіи

00'9/

(Є86І-) 0861.

инівсіхл НУН ппияеісіовтіц -ц.

внинооиа вмчонииод

ЯЧҐіЛ[і О1О]ІЧ

оо'оі.

(Є861-) //61-

иннівсін/; рву !нвні ЛхаіиосІвашЛ оионавжсІвЬ' шомчонииод „янпиод,, 'ді

внина|сІ вмяоавіиоу

вавіі/оу ою]и

9/>

Є/61-

»вян9сів)ів^\| 'О'у '^! ЛхехиосІаа|нЛ о^онн!^о^вкґ^и о^онавжсI^із' охохчоавхігои ппияовеші/оц 'ді

внинооиа в»яоаоевисІи

'ЖВСІХ ИИНЧЇ19Н0[/

мчііеноу синілі

ог'г9г

(£861.) ^961-

инівсЬіл НУН ппхяЬаноН 'рі

вниаоєин в»чоівисІе»в£ иівисІв}| іннінвмиЛд

^з'осIо^жл ою|и

09'86

(£861.) 9*61.

ЛхехиосІеаінЛ о^ончивно!1^вн о^о>IЧоНосIо^жд ппяяодосіогжА £/.

воо|і/оу амчоаіи»

а.і.и)| оіо|ілі

ОО'ОЄІ-

(Є861-) 9Є6І.

инівсЬіл НУН вхтпс/у 'И'Я/ -пі ппнчиєно&івн "її

ВОО|ІХОи 9МЧ0СІИИ01И»<

СІИ1ЛІО1ИЖ ОХО|И

0^9Є

(£861.) ££61-

ЛхехиосІааінЛ о^онь!^о^о>^^оо'^в о^онввжсI^^^' ппяяойпуюшпж'1-І-

вниаоєин вняоаосІишИисІи

мчозосіо-виосіиінр ою|ілі

оо'єє

(2/61.) І-Є61-

ЛхахиогіеашЛ о^оняивно!Ивн охохяоаосіхаиосіиіні]' ппхяовобшаиосІиінН 'о;

внинооиа вячочиїіїои

Ііовьгдо юняґіинчиеих иихчоящЬ'ои-чПвнв.ивх ол.о|и

0971-

(£861.) 0Є61-

ЛхЛхихоні о^о>IяосIв^з'оиоо^о>Iяояи!о охомяояиі&ои-чїіанв.ілів» пмяоящдоц-я'пвни.інвуї 6

воо|иои амяоа.іи»

Є.І.ИХ О10|И

ОО'Є9

(6861-) 8261-

ЛхахиосІааінЛ о^онсIвсI^в охончивноіґівн пп>^^овюоио^ - ппхяов/пуі д

£ емшедод иннажвододп

І

-

-

ю'гг*

-

сиояза

вниьозиа вхчзчшИои

чіовидо вмчііинчиаих

8661.

.ии^чочьгіїїои-чґіени.іче)! ■£ і.

ениьооиа вмчонииод

анву оіоіи

09'(.V

8661.

И^ЧОНЗНВІсІ '1\.

ИЬНОІЕОсІ

аіачц ою|ім

О6'9

8661-

.ииячоаіачі; ■ \ \,

вниаоЕин вхчосіоіліонсіоьиа'и

чіовидо вхчєїсіоивє

00'062

І661.

.иісіав^-оі.

иивисівмио'и

чіовидо вмчоаршвсіф-онваї

00'9

Л66І.

,иимчоа!иивхиілі№и '6

вниьооиа вмчочщИоц

чіовидо вичочшионсіаі

00'ОІ-

і_ 966|-

.иинчЬааонвд '8

иооїиоу аячоашнсіан

іювидо іончовиїнсіа}-,

ВНЗ|/\| О10ІИ

ОО'б

Є86І-

иимчонауч і

вниьооиа вхчовосІшніЛісІц

извхсіа^ оіо|и

00'8

(£861) Зіві

иимчоєхсіз^ д

ениаоЕин вхчосіоиона'оьиа'и

воаНо оіх>т

09'9

(£861.)

ии»яоеНо 9

юомои зхчоаі.и»

аіи» оіоіи

09'6Є

(£861.) 8061.

иимчоаіи» >

ениаоєин внчосіоиона'оьиа'и

вшномиїлі охо|ілі

оо'єг

(£861.) 1-061

иимчоаівиюіиілі £

вниьооиа вмчоиросіочнйзсіао

а;мс1ех оіоііч

оо'гг

(£861.) 9681.

иихчоаіхсівх 2

ениаоєин вхчосіоионсіоьио'ц

іювидо юмчоноосіех Лноиєсі оіомчзниииє)-, ваон-вмемоу ±то

„ваон-иінвмоу, гхин№аоивє о^онсі^ф^о|д „евоі-і-ііінвюу„ і

имсіеи інкііоиоо£

-

-

-

оючоа

иисіх ииаоизіо

іліисі» еяіидАиоесі енионоіау

ог'є

0002

»ии)ічои|сІоівиаз ££

вниаохЛд

чювцдо в>ічІіаа!нс!ан

оо'г

6661.

„вхиайив.^ иилчоаіиаои)) г£

вниьооиа вхчочшУои

чіовидо вхчочшионсіаі

оо'г

9661.

,ии»ч(іиіпіив8 ' |.£

£ еживдод ьннвжводосіи

1

СО

вниьооиа вмчочіяНои

чіовидо вмчочишонсіві

оо'г

966 і

„иинчоаювювн "0£

вниьооив вичочшНои

чіовидо вхчочишонсізх

ОО'Є

9661.

„ьнош ввооїц-, иихчоаіео» 62

вниьооиа вхчочшНоу

чіовидо вхчочшионсіах

00'9

9661.

.иимчонвжасіад дг

віієисівмио'у

чіовидо вхчоврінва'ф-онеаі

00'9

9661.

,иихчони,сІЛіоивілі її

віівисівяисіи

чювидо вхчоамнвсіф-онв8|

ОЄ'О

£661-

.^ооц/оаи, -дг

вниаояАд

чіоєидо єхчґіаажсіаі-!

08'ЄІ.

£661.

.„ихнииуч,, 'дг

вниьооиа вхчониі/од

аовидо ірхчонанаїсі Лноиєсі оляяоаінєесізд анеагіад їмо

09'62

6861.

Ажі/аиох о^онь^нx^1оо!и оломчоаінЕасіад „пгачоешєас(ад„ >г

иооїиои вхчосіииоіиж

чіовидо вмчоа'иїлюіиж

08>

8861.

..вчиз. "£2

вниьооиа вхчоиройочнк/есізо

иіліАо оіоіи

00і 1-2

/861.

м)івсііО!Н!и1їв юнавжсіаУ ірхчоцч юхчоиЛо „пгоічопАо„ "її

иивийвхисіи

аовидо .ірхчоаинвс)ф-онва| Лноивсі о^о>^чонвьіЗ'осіо^од ониаюиоо оиао

00'8

(£861.)

г/бі.

„оаюсівУоиооі ааоо|и ахчониаюиоо, иУ „ееос/р/К ц

вниьооиа вхчоиросіочнНасІао

аіхсівх 01°!И

ов'гг

г/бі.

ЛіаіиосІааінЛ о^онбво'^в о^онавжо'^У оіомчоаїхсівх птяовіжіех '01

вниьооиа вхчочшіз'ои

іювидо ірячочшионс)8_і_ Хноиво" о^о>Iчони1иоА^ а|хюос)ох оюіга

оо'ві.

(£861.)

г/бі.

нїінвіо юн'Чшоо'а ірхчосівіз'оиооіомчочир ірхчочшионо'аі птіяовіншоосіох '61-

вниьооиа вхчочиїУои

чіовидо вмчочщионо'аі

ОО'Є

0/61.

дтічовітасіоН -ді

И-ивийвмисіу

Ііовидо ірхчоамнвйф-онваї Лноивсі оиохчоаімнвсіф-онєаі ашиїіід оиао

оо'оі.

(£861.) 0/61.

вминвфаіз ьииоєд інвиі ЛізіизсІагшЛ о^онавжсі^Ь' о-юхчоівисівхисіи „ержХс/К, і 1

вниьооиа вхчочшНоу

чіовидо вхчочшионсІа_|.

00'91-

8961.

.иихчїіинисіхошд "ді.

вниьооиа ЕхчсчтУои

чіовидо вхчочишонсіаі

0/>

/961.

»о^о)^чониаоа'дЛу шаиі нихчевііЛо д[.

иоошои 9»чосіиіліоіи»<

чіовидо влчосіиічоіиж

09'9

/961.

.„вввшц, р\,

івисівх хихчонівсіхл ине^сіо^

иовидо .юхчовіхнвсіф-онваї ноивсі иихчонвнсіїайвн

оо'ооі.

(£861.) /961-

„оа10о!в№иоо^ ааооїи ахчонвнсіїаЬвн, ий „ппнфоюопд„ £).

г ешерор иннажвоооби

со со

иооїиои єіівілі

аовидо юячоаіачц нчоЛд охоіи

00'8

(0961.) 96/1.

иимчоЛд £г

вниьооиа вияояшїз'ои

аовидо юхчііиннід дісіиїлізн охоїи

00'98

(0960 96/1-

ииячоаісіииан 11

вниьооиа вмчочшЬ'оу

аоеидо юхчіпиннід Лноиесі 0-іохчояшитвио.і чшиохну оиаз

оо'/г

(0961-) 98/1-

иихчояшиоіну' ц

вниьооиа вхчочш&'ои

аовидо юичііинчивучх ЛноивсІ О-іомчїїаазвнЛу №вніхв^ оиво

ог'п

(0961.) 98/1.

иимяііаазіиві^і 01

вниьооиа вячоаосішнй'исіи

аовидо юхязвмсіаі-, иияяоаинаняагті-янЛосІох оюіілі

0076

(0961.) Є8/І-

иихчоаинанааіп-чнЛосІо» '61.

вниьооиа вхчовосІщнНисІу

аовидо .і.гоіяосіиїліохиж ЛноивсІ аюмяонижЛ^ внаїхсіаа оиао

о/'єє

(066І-) 06/1.-08/1

ииячонинаїхсівд -ді.

вниьооиа вхчоиюосіочнй'всіао

іювидо ірхяоамсівх Аноивс) оіомчоі/хоновйя мчоіЛмоновсі» ііліо

09'Єі-

(0661.) 06-08/1-

иимчоїЛмоновсі» -ц

вниаоєин вмяоаосіщнЬ'иа'у

цовидо ір»чоа.іих ЛноивсІ о^о)^я1^иня^^^иx-ав|^ои^сі^|^ янвтв^ оиео

ОО'М'І.

(9661-) 9//І-

иихчонвтві -ді.

вооїиоу аняосіиічохиж

иовидо .іомчосіиїліоіиж ЛноивсІ о^о>Iяоа|тЛсіНнV в1пина| оиао

00>1.

(0661-) 9111

иимчїпинаї '91,

вниьооиа еяяоаосІщнНисІи

Ііовидо ірмчовхсіен ЛноивсІ о^о>IчоаIвдонсIо|^ вммісІЛд вмииед оиао

09'98

(686І-) 9Ш

иимчоиісіЛд-охииад >[.

внинооиа виязятНоу

іювіідо юяяііиняігаічх ЛноивсІ о^о)^я^1^а^внЛр вмаїиивхиі/ч оиао

00'9І-

(096І-) 911 \

иимчоаіиивхиі/ч і

вниьооиа вняояшЬ'ои

аовидо іряяояшионсіаі ЛноивсІ о^о>Iч^а|^псIод вмчочшНои-вивхо іио

00'92

(066І-) 09/1-

иихчояи|Иои-вивмо 'ц

Є еяшвдод кннажводосіи

О)

вниьооиа вхчочшЬ'ои

аовидо юхчочшионсіаі ЛноивсІ олохчонвжесівд ивс) оиао

оо'ог

(0661.) 09/і-

ииячоаіВс) ■ \. \.

вхівисівхЬ'асіеу

[ховидо .ір»чоа|аяц сіїдиво охо|и

00'91.

(0961.) 09/1-

ииячосіїдивз 'оі-

вниьооиа вичоаосіиінЦиа'ці

иовидо ірхчііинчиеічх ЛноивсІ о^оxчоа^ниxниxоо>I -обвхо и1пииаооаоі-| оиео

Ої'П

(0961.) 6Є/І-

иихчіпиіхаооаон 6

вниьооиа вяяояиїй'ои

аовидо іохчочиїионсіах ЛноивсІ сіомчЕвсівдє яїіеаінтид хто

00'8

(0661-)

ієн

иихчґіааінтид д

иа'о^оио^ 'вишио

іховидо ірмяоаіачі/ ЛноиесІ о^о)Iчоа!xи^чоxоЛ1^ нитосідо оиео

00'9

(Є86І-) ОЄ/І.

иихчонитосідо /

вниьооиа вяяоиюосіочнНасІаз

аовидо юмчоаисівх ЛноивсІ о^оxчоа!xивд хинсієілі иисівхо хімо

00'69

(0661.)

ьги

иихчїіиьсіаиоа'вхо фд

вниьооиа вхчонииод

іховидо ірячонанау ЛноивсІ оіохчонвіт^ в^ло^ хио

007

(б/бі.) ош

ии)|яонв^по^ 'д

охвии 9>ічоа.іи>|

іхоеидо ірхчоа.іи>|

»ИЬГСІВХВ>) ОХО|И

09'9Є

(0661.) 90/1-

иимчїіиисІв^>| >

вниьооиа &лчочи\ро\}

аові/до ірячГіиннід ЛноивсІ о.іо>ічзниьчиЛі всіаьаи оиао

ОО'бі.

(1^861.) 2891.

иихчосіанау х

внина]сі вхчоавіиоу

аовидо ірхчоавхиои ЛноивсІ аюмчоаїтв^ -чїівхЛиох оиео

007/

(0961.) 9/91-

иихчїіахЛиох '1

вооїиои вив^\|

аовидо юячовіачц ЛноивсІ оиохчоаросід (їісіийу оиао

0071-

(0961.) 0^~9Є9І.

иихчУіасІоиЬ'іи ■ \.

вннаьенЕ оіонавжсізиончіїеіБє вахПзхзин о^одоxс^ви-оао№^ иххк,пеи-имоІБи

і вяшвдод ьннажводосіи

ОО

ениьооиа вхчоаосішніз'исіи

аіи» оюіи

06'8

(0661)

иимчонпсівілі '8^

вниьооиа ехчзаосішнй'исіц

іювидо юхчзйвсиоаоо1!» Лноивсі оюхчзйвсіюаосІ!)| в>іашіхоми|/\| оиаз

ОО'ОІ-

(9/6 0 ШІ

„віУвн &МХ, &

внинооиа вхчоаосішніЛісІц

!±оеіхдо юхчзехсіаь

9НЧІІВ1 ОХОІІЛІ

ОО'дОі'

(0960 0981-0/81.

иихчоащчиві д^

вниаоєин вхчосіоіліонсіоьиа'и

Ііовидо юхчзаУо Лноивсі оаохчзаіииєхиїлі-охиі/ад оазьиіпієШв» оиаз

ОО'бі?

(0960 0981-0981.

иихчзаіьитівШє» др

івисівх хихчоншсіхд іадасіх ииньшвшЛд

иовидо ірхчоівисівхвє Аноивсі о^омчоа!нвxА1Л| оазіНвнин оиао

00'8Є

(2/6 0 8ИІ.

аиівис1вх„ сиісіоівнво,, иилчзанНвнин -у?

вооїиои ахчзаиінсіаь

иовцдо юхчоаиінсіан Лноивсі аіончониндісіо !>інисіихоо оиао

ОО'ОІ?

(г/бО

і'Єві-ІЄві.

ИИХЧОНИСІИХОО -£р

вооїігоу ахчоаіи»

а.іи» ою|и

09'01-

(0660 0ИІ.-0Є8І.

„вжіи вхчосІиииНоігоа, ■&?

ВНИЬООИв ВХЧОЧШУОЦ

вйиннід оіо|ім

оо'ое

(/86 0 9281.

о^оxчсIо^ вииоявім улвщ Ахниьоиїз'їа \ исІАічиАм иинчивс)іне|-| • \.ь

ис^ ичоїліисі))

ішисі» иміидАиоОсі юнионоіау есй/нвовуч оіоіи

01- 'П

(0960 9281-

иихчоаісіИнвовілі о$

ИСІОІ ІХЧЗИИСІ))

іпіисіх ихіидЛиоас) ірнионо±ау віУєаіц ою|и

ОҐОі'

(0960 9281-

иимчопіНваїі/ б£

ийо.і річої/чисі»

мисі» ихшдЛиоасі юнмоноіау вхиАигу охоіи

00'0*>

(0960 0^81-0281.

иимчоніхиАиу -

вниьооиа вхчовосішніз'исіу

Ііовидо .юхчойииохиж Аноивсі оіохчосівдсиі/ иисіоісіоь ваон оиао

ог'бі-

(0660 8~9

иихчоиисіоісіоноаон /Є

ис^ ичоиисі»

мисі)! ихіидЛіювсі юнионоіау

0ОЧ1Д О1О|И

оо'ег

(0960

„нвовсіе» оочід, оі|сіохвнвз„ -де

£ ехшедод нннажаодоац

вниьозиа вхчоаосіщнИисіу

аовидо юмчос1иіліохи>к Аноивсі о.юхчовш&'Лн вілосії оцао

ОбЧЄ

(обб 0

0281.-01.81

уихчонвіпосіі. де

внинооиа вхчоиросіочніз'асіао

иовидо ірхчоашсівх Аноивсі о.юхчов.іхЛй'о.іод вхаїсівщ 01/80

ОЄ'бЄ

(066 0

0181

иихчоаісівгп р£

внинооиа вхчочіі|Нои

іювидо юхчїіинчиаих Аноивсі олохчоа|ниінвюох -осіеіо ихиьиво оиао

09'91-

(0960 01-81.

иихчоаїхиниво еє

вниьооиа вхчоаосіишИио'у

іювидо ірхчовхсіан Аноивсі о^оxчони,ив>1 вхнв.ив» оиао

00'*-

(096 0 01.81.

(пп>ічонч,пв)і) а|іоисідвхву -ге

внинооиа ЕхчочиїНои

Ііовидо юхчїіинчианх Аноивсі О-іохчовшизвсІ)! ин|ноіну іно

О^'^І-

(одбО

01.81.

иимчоашоіну' |.Є

исіо: мчоиисіх

иий» ихіидАизЗсі юніліоноіау фАє^ оюіи

оо'гі.

(0960 21-81.-8081.

иихчофАє^ ОЄ

вниьооиа вхчочиїИои

іювидо юхчочшионсівх Аноивсі о.іохчо8!їпсіод ахоиоє-аьчшд іио

00' Ц.

(0660 0081.

иихчЬаюиое-аьчиїд 62

вниьооиа вхчочщНои

иові/до юхчїіиннід Аноивсі олохчіланвюосіі вхаїйодо оиао

0071

(096 0 Ю8І.-96/І.

иихчоаіИодо '82

вниьооиа вхчонииод

анау охо|ілі

оо'гє

(6/60 96/1-

вхнаьаащ Л \»вщ иихчонанан /г

исIо^ іхчзшіисі»

мисі)) ихіидЛиоасі юніліоноіау єюйо» оюіілі

оо'єг

(0960 96/1-

иихчосіохоіілі 92

вниьозиа вхчоаосіщнЬ'исіу

іювидо юхчовхсіа^ Аноивсі о^оxчо^]'осіо^ин^а£ ахчілвео» оиао

0049

(одбО

96/1-

ИИХЧОНВЬВЕО» 92

віівисІвхНасІаи

иовидо юхчоаіачц Аноивсі аюхчоб!дивоосів±о чЬанажцл) оиао

оо'и

(0960 96/1.

иихчПанажіїлі VI

Є еишедод иннежводоби

внинооиа ехяочшй'ои

аові/до юмчУіинніа ЛноиесІ О-іончонисІдиж ниівнсід^ оиео

ООЧЄ

(г/бі.)

0961-

ИИМЧОНИ1ИНСІ9Н $1

вооїиоу 9>ічоаіи>|

8ІИ)| 010ЦЧ

Об'О^І.

(0661.) 2961--/961.

олохчочиис) *х'ІЛІ \нащ ии)^чоаI.!оо^о^ •£/

вниьооиа вмчочшдосівіо

Ііовидо ю)ічонв^ц Лноивсі о.юичоа'вЬ'ивоаон В-іоілюсІаи оі/до

00'09

(0861.) 9561-

„вджЛсіу, гі

кооїиоу амчоаіих

аіи» оіо|ілі

00>02

(0661-) 2561-

„ив^ ИИХЧІП9СІИ0, • ц

жвсЬі иимяЬеноу

мчонв^і; ою|и

00'98

(0861.) 2961-

„вишоїлі во'1оо^„ о/

ВООІНОЦІ 9МЧ08РИ»

а.і.и» оі.о!ілі

оо'о^г

(*86І.) 8Є6І-

иимчонитоівао '69

вниаовин внчосіоілюна'оьисіи

Ііовидо ірмчЕісіоивс; чиоиоіїид^ ою|іч

ооЧє

(066І-) /261-

О-ІОЯЧС^ ВИИОХВ1ЛІ ІН9Щ

иимчсчиоиоіїиділі '89

внинакі вхчоавіиои

[іоеидо юячоавіиои Лноивсі о^о)^чоа91^^xо>| вачи9іо>| ііліо

00'961-

(9/61-) 81.61.

иинчоаргеиаох 7.9

иа^ !хчоіліис1>|

іліисі» иміидЛиодсі юнионоіау фХе^ ою|и

ОО'б

(2/61.) 01-61.

ииноисівии» 99

вниьооиа вмчочшйоу

[іовидо ю»ч^инчи9іліх Хноивсі о^о>Iч^^9а^внАр ІілнидЛеоікд оі/до

оочг

(0961.) 906І.-968І.

ии>Iч^^^нидЛЕО^о^ -дд

вниьооиа вмчочшНои

аовидо юяч^іинчидімх ЛноиесІ аюотонноцоу вИииеооаоц оидо

01-'01-

(0961-) 9061.-9681-

иихчїіиіг9ооаоно)іиіі9а ч?д

воомои 9>ічосіиічо±иж

іювігдо юмчїіинчидих анноі/оу ою|и

оо'гє

(0961.) 9681

иимчонноиои '£9

вниьооиа внчоаосішніз'иа'у

іювіідо 1|р>Iчо^з'всI^оаоа'!>| Лноивсі О-іончоамсІфЛно еяа.мсІфЛно їмо

0/49

(0961) 9681-

ииячовпсІфЛно '29

£■ ехшедод ьннажводосіц

со г

вивисівяі/дсіди

іювидо ірхчоатчц Лноивсі оломчоиисііо іїісіиЬ'іу оидо

0£'/

(096І-) 2681.

ишчоаі^сІиЬ'іи ■ \,д

вниьооиа еияочшЬ'ои

аові/90 ірмчііинніа Лноивсі оиохчіпднвіоосіі вяаїхсіаа оиао

00'92

(0961.) 1.681.

иимчоаїхсіда '09

вниьооиа в^чоаосіиініз'исіи

ячоаосіідиосіиіну охот

ОО'ді-

(0661) 6881.

вхндьадщ ш_ух !наіл|! ииячоаосііаиоо'иінр -цд

иооіиои анчосіиїліоіиж

аовидо юмчосіииоіиж ЛноиесІ оио»чониігоа-Ь'всІлоао|-| вїіинНоо^ іио

оочг

(0661.) 0681 -8881.

ии>1ч^1инНосIо^ '89

иишНоу анчивйінаі-]

Ііовидо ірмчїіинніа Лноивсі 0-іонч1па8оиисІЛх-онваоо'Лу\|

9ЬСІ9ІЧ9|-| 01/90

оо'ог

(0961-) 9881.

ииичонвьсіеілівн '/9

вниьооиа в^чоиіоосІочнЬ'аа'до

иовидо юмчоаисівх Лноивсі о/омчоіЛмоновсі» вмаїсіииіиіз'оігоа оі/90

ОО'ві'

(0660 ^881-

ииячоаиі/вівн '99

єниаоЕин вмчосіоионсіоьисіи

іховидо іряяо а.і.віхом и ілі

Лноивсі аюмчоашвілюії

9а01001/\| 01/90

00'82

(0661.) 2881.

иимчоаиооілі 'дд

ВЬЬОІЕОс)

аіачц охоіга

00'99

(0961.) 0681.-0881-

ииячоиисііо рд

єниьооиа

ВЯЧ0И|00СІОЧНЬ'9СІ90

аові/до юячоиЛо

ЧЇ19НВ1ООСІ4. О1О!ИІ

00'992

(0661.) 9/81.

ИИ»ЧЇ19НВ100СІ1 '£9

єниьооиа

ВМЧ0ИІ0ОСІОЧНН9СІ90

!іові/до юичоиЛо Лноивсі о^О)^чо1Л|Ло

ВЇ1ИНВИ» 01/90

0/'99

(0661.) 9/81-

ииичПинви» -гд

исIо^ ичоиисі»

писі» иніі/дЛиодсі ірнионоіау всIиов^ ою|и

оо'ді-

(0961.) 9/81-

иимчо)івсівх ' 1.9

исIо^ імчоічисі»

мисі» ихіі/дЛиодсі юнионоіау

ООСІОф О10|И

оо'о/

(096І-) 9/81-

иимчоосіоф '09

єниаовин вячоаосіиінй'иа'и

иовидо ірмчоавхиои Лноивсі о/омчониівсіии вяіз'Лсі ваоЕ9СІ9д оидо

оо'ді'

(0961.) 9/81.

иимчо&ЛсІоаоедсІдд -$р

£ вхшедод инножводоац

ся

г

вхмз.до о.іонноо'охоУоо'иа'и АзЛхвхо вннвВвн вхвИ вниііііфо внвєвха хвхжАИ а Івннвнвнє сшааїісии иххз,90 - , .иннвненєои швопл

-

-

9Є'6О86

-

(и)

еілоии

вахТіаюии оюаохо'еи-оаоНво иххв.юви-ихсіви вх иясіви інниоиоое 'жьиоі/осіВнай' 'иНво інннвіод

-

-

00'1-909

-

о-іочоа

вооиои анчзнииод

іювидо юмчонииоа Аноивс! о^о>IЧОИ!СIАx аиАц іио

09'ЄІ-

9661.

„в,аосІоі/є» 06

взсшои емчовіи»

8!И» О1ОІН

оо'гдсн

066І-

„ош ии>Iч^а^!0О^^о^я '68

вниьооиа вхчзчшЬ'оу

иовидо юмчїіинчігаих АноивсІ о^О)IЧI^о^з'осIо^ ашвіво їмо

оо'гг

(9661.) ^861-

„вниисіаи вмчоаінеіво, "ЄЯ

р єяшерод иннажводоби

вниьозиа ємчзнииод

іізвидо юмчоншод Аноивй оіохч^Ац

ІНИХОсІ 1ИО

ОО'ЄІ.

(9661.) 9/61.

«хесіивд, /8

вооїіхоу а»чза.іи}|

а.і.и» оюіія

00'09Є

(0661)

г/бі.

иимчґіиНод-вїлАу 'де

вооц/оу амчоаіи»

а.іих оюіи

00'091-

(0661.)

г/бі.

„вшвфоаф„ 'де

вниьозиа вмчзаосІишЬ'исІи

іювидо юмчґіиннід минчиїих охоїілі

00'99

(2860 0/61.

внінац "і'д тощ иимчїіинчших >8

внинозиа вхчзчшЬ'ои

вїіиннід оюін

оо'г/

(/861.) /961-

„вишВоу, '£8

єниьозиа вхчзаосІишНисіи

!±овидо ірхчііиннід минчиїих охо|ілі

оо'ог

(/861.) /961-

внхаож вьнсі-од інаиі иимчііинчііііяіх 28

вивисІвхНайау

Іізвидо юмчзатчц Аноивс] о^о>Iч^с^!див^ имНАсі хіліз

00'69

(9861-) /961.

иимчоаиИАс) (.8

виеиа'енио'и

іховидо ірхчзаинвсіф-онваї АноивсІ о^о>Iч^нвна'!аЬ'вн иавизо !И!9 вх вьнісіве

ИИВІІ80 ЖІИ

00'/

(£861.) /961-

иавио юхчзнвєихсіву 08

внинозиа вхчзаосІиінУисІи

извмсіан охзш

ог'бє

(//61.) /961.

Мвиа ірмчзнвїз^с) внн|с)-од |наиі иихчзвнсіан '6/

єнинаїсі вхчзавіиоу

іхзвидо ірхчзавхиоу АноивсІ оюмчзавшоу іпзулц оиаз

09>гі.

(2661-) 2961-

иихчоавхиоу д/

вззіиои амчонииоа

иовидо юхчзнии -од Аноивс) о^о>Iч^а^жиаосівxо аннадАр оиар

оо'г

(9661.) 1.961-

„аннадАр, ■//

вооц/оу а>ічоаі.и)|

8).И» О1О|И

(2/61.) 1.961.

ви»аин„ 9/

оівии а»чоа.іи))

аовидо .ю>ічза),и>| АноивсІ о^о)^ч^а!СІА^є вмагсІАиє хио

ОО'бОЄ

(0661-) 0961-

иимчоаісіАіе 9/

£ еяшєдод нниажводобц