Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Pidruchnik_vid_06_06_13.doc
Скачиваний:
94
Добавлен:
01.05.2015
Размер:
2.83 Mб
Скачать

Відповідальність сторін

9. Сторони несуть передбачену чинним законодавством відповідальність за збитки, завдані один одному в разі невиконання або неналежного виконання зобов’язань за цим договором.

10. За несвоєчасне перерахування суми боргу (пункти 5, 8 цього договору), Гарант сплачує на користь Кредитора пеню в розмірі 0,5 відсотка від суми боргу за кожний день прострочки.

Додаток 25

Договір застави

м.______________, «___» _____________ р.

СТОРОНА 1: Комерційний банк «________ », місцезнаходження, ідентифікаційний код за даними ЄДРПОУ, (далі – «Заставодержатель») в особі директора філії КБ «______ » міста________ ПІБ______, що мешкає за адресою: м. Київ, вул.________ та діє на підставі Положення філії, затвердженого рішенням зборів учасників _______р., протокол №____ та довіреності, посвідченої приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу ПІБ_____ ____ року за реєстром № ______ та

СТОРОНА2: Фізична особа за законодавством України ПІБ__________, ідентифікаційний номер _________, ________ року народження, місце народження, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. __________, паспорт серія______, виданий ________ року, місце роботи ________(далі — «Заставодавець»), уклали цей Договір про наступне:

1. Предмет договору

1. Відповідно до цього Договору забезпечується заставою виконання Заставодавцем зобов'язань за Договором кредиту №___ від _____ року, що укладений між Заставодержателем та Заставодавцем, за умовами якого Заставодавець, зокрема, зобов'язаний повернути Заставодержателю кредит в розмірі ______ (______) доларів США до _______ року, сплачувати нараховані відсотки за користування кредитом у розмірі _____(_______) відсотків, неустойку в розмірі та у випадках, передбачених Договором кредиту й цим Договором, а також інші витрати на здійснення забезпеченої заставою вимоги. Строки повернення кредиту, відсотки та інші умови Договору кредиту можуть бути змінені угодами сторін Договору кредиту.

1.2. Предметом застави за цим Договором є рухоме майно Заставодавця (далі за текстом — "Предмет застави»), а саме:

Автомобіль марки ______, ______ року випуску, колір ______, кузов №________, реєстраційний номер ________.

1.3. Предмет застави належить Заставодавцю та зареєстрований на підставі Свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу серія ______, виданого МРЕВ-1 м. Києва ________ року.

1.4. Предмет застави оцінений Сторонами в сумі _______грн (________ гривень 00 копійок), що на дату укладання Договору застави складає ______(______)доларів США за офіційним курсом Національного банку України.

1.5. Заставодавець свідчить і несе відповідальність за те, що:

1.5.1.Предмет застави є його власністю й Заставодавець цим Договором належним чином здійснює своє право надавати його в заставу.

1.5.2. На Предмет застави не звернуте стягнення згідно з діючим законодавством країни;

1.5.3. Предмет застави не підлягає вилученню й вільний від будь-яких зобов'язань, крім тих, що передбачені цим Договором; Згідно довідки, виданої Київським МРЕВ-1 при УДА1 УМВС України в Київській області, автомобіль, що є предметом цього договору, у розшуку та під арештом на момент ________ року не знаходиться.

1.5.4. До Заставодавця не пред'явлені майнові позови, пов'язані з вилученням Предмету застави;

1.5.5. Предмет застави не знаходиться в спільній власності;

1.5.6. На час укладення цього Договору Предмет застави не перебуває під забороною відчуження, у заставі, податковій заставі тощо.

1.6. У разі невиконання Заставодавцем зобов'язань за Договором кредиту Заставодержатель має право одержати задоволення своїх вимог за рахунок Предмету застави переважно перед іншими кредиторами відповідно до законодавства України та цього Договору.

1.7.Без письмової згоди Заставодержателя наступні застави Предмету застави не допускаються. Угоди, що укладені з порушенням цього пункту, є недійсними з моменту їх укладення.

1.8. Предмет застави залишається у володінні та користуванні Заставодавця.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]