Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичні вказівки_3 змістовний модуль.docx
Скачиваний:
19
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
1.35 Mб
Скачать

Варіант №2

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Ціни страв» звіт «Інформація для відвідувачів». У звіті необхідно виконати угрупування даних по назвах страв. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: назва ресторану, дата, ціна. Підсумкові значення для кожної страви повинні містити мінімальну ціну.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Ціни страв» звіт «Інформація про ціни». У звіті необхідно виконати угрупування даних по меню, а усередині меню по назвах страв. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: назва ресторану, дата, ціна. Підсумкові значення для кожного страви повинні містити середню ціну.

Варіант №3

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Вартість замовлених страв» звіт «Звіт про вартість замовлень». У звіті необхідно виконати угрупування даних по номеру замовлення. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: назва страви, ціна, кількість, вартість. Підсумкові значення по номерах замовлень і по звіту в цілому повинні містити загальні вартості замовлення.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Замовлення» звіт «Звіт про замовлення салатів і холодних закусок». У звіті необхідно виконати угрупування даних по меню, а усередині меню по назвах страв. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: номер замовлення, ціна, кількість, вартість. Підсумкові значення по назвах страв, по меню і по звіту в цілому повинні містити загальні вартості замовлень.

Варіант №4

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Виконані замовлення» звіт «Звіт про виконані замовлення». У звіті необхідно виконати угрупування даних по найменуваннях виробів, а усередині виробів по клієнтах. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: дата виконання замовлення, вартість замовлення. Підсумкові значення по клієнтах, виробам і по звіту в цілому повинні містити загальну вартість замовлень.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Замовлення кафе» звіт «Зведення про замовлення кафе». У звіті необхідно виконати угрупування даних по найменуваннях клієнтів. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: дата замовлення, найменування виробу, ціна, кількість, вартість. Підсумкові значення по клієнтах і по звіту в цілому повинні містити загальну кількість замовлених виробів і їх загальну вартість.

Варіант №5

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Результати здачі сесії» звіт «Звіт про результати сесії по групах». У звіті необхідно виконати угрупування даних по групах, а усередині груп по дисциплінах. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: дата, ПІБ, оцінка за національною шкалою, оцінка за 100-бальною шкалою, оцінка за 7-бальною шкалою. Підсумкові значення по дисциплінах, по групах і по звіту в цілому повинні містити середню оцінку за національною шкалою, середню оцінку за 100-бальною шкалою.

  1. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Результати здачі сесії» звіт «Звіт про результати сесії по дисциплінах». У звіті необхідно виконати угрупування даних по дисциплінах, а усередині дисциплін по групах. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: дата, ПІБ, вид контролю, оцінка за національною шкалою, оцінка за 100-бальною шкалою, оцінка за 7-бальною шкалою. Підсумкові значення по групах, по дисциплінах по звіту в цілому повинні містити середню оцінку за національною шкалою, середню оцінку за 100-бальною шкалою.