Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Vidpovidi_do_ispitu_z_BOIT_1_trimestr_1_8.docx
Скачиваний:
121
Добавлен:
23.03.2015
Размер:
3.24 Mб
Скачать

Елементи рядка стану

Рядок стану — це горизонтальна смуга у нижній частині вікна документа Microsoft Word. У рядку стану відображаються дані з поточного стану вмісту вікна та інших відомостей, що залежать від контексту.

Щоб відобразити рядок стану, виберіть у меню Сервіс команду Параметри, відкрийте вкладку Вигляд, а потім установіть прапорець рядок стану у групі Показувати.

Стор. номер

Показує номер сторінки.

Розд. номер

Показує номер розділу на сторінці, що відображається в цьому вікні.

Номер/кількість

Показує номер сторінки і загальну кількість сторінок, виходячи з фактичної кількості сторінок у документі.

Значення значення

Показує відстань від верхнього краю сторінки до місця вставки. Цей елемент приймає значення лиш у тому разі, якщо місце вставки розташовано у цьому вікні.

Рд номер

Показує рядок тексту, в якому міститься місце вставки. Цей елемент приймає значення лише у тому випадку, якщо місце вставки розташовано у цьому вікні.

Кол номер

Показує відстань у знаках від лівого поля до місця вставки. Цей елемент приймає значення лише у тому випадку, якщо місце вставки розташовано у цьому вікні.

ЗАП

Показує стан режиму запису макросу. Щоб ввімкнути або вимкнути режим запису макросу, двічі клацніть елемент ЗАП. Коли запис макросу вимкнено, елемент ЗАП має блідий колір.

ВИПР

Показує стан запису виправлень. Щоб ввімкнути або вимкнути режим запису виправлень, двічі клацніть елемент ВИПР. Коли запису виправлень вимкнено, елемент ВИПР має неяскравий колір.

ВДЛ

Показує стан режиму виділення. Щоб ввімкнути або вимкнути режим виділення, двічі клацніть елемент ВДЛ. Коли режим виділення вимкнено, елемент ВДЛ має неяскравий колір.

ЗАБ

Показує стан режиму заміни. Щоб ввімкнути або вимкнути режим заміни, двічі клацніть елемент ЗАБ. Коли режим заміни вимкнено, елемент ЗАБ має неяскравий колір.

Мова

Показує мову тексту, в якому розташовано курсор. Двічі клацніть цей елемент, щоб змінити формат мови виділеного тексту.

Показує стан перевірки правопису. Під час пошуку помилок цей значок приймає вигляд книги, над якою рухається олівець. Зображення галочки свідчить про відсутність помилок. У разі виявлення помилки з'являється позначка у вигляді літери "Х". Щоб усунути помилку, двічі клацніть цей значок.

У разі вимкнення перевірки орфографії і граматики засіб перевірки правопису продовжує працювати для розпізнавання смарт-тегів.

Якщо потрібно повністю вимкнути засіб перевірки правопису, потрібно також вимкнути смарт-теги.

У меню Сервіс виберіть команду Параметри автозаміни, а потім відкрийте вкладку Смарт-теги.

Зніміть прапорець Додати смарт-теги до тексту.

Показує стан зберігання у фоновому режимі. Поява значка із зображенням пульсуючого диска означає, що документ, з яким у цей момент працюють, зберігається у фоновому режимі.

Показує стан друку у фоновому режимі. Поява значка із зображенням принтера означає, що документ, з яким у цей момент працюють, друкується у фоновому режимі. Число поруч зі значком принтера — це номер сторінки, що друкується у цей момент. Якщо потрібно скасувати це завдання друку, двічі клацніть значок принтера.

36

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]