Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Панасюк Основи туристичного обслуговування Конс...doc
Скачиваний:
61
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
2.14 Mб
Скачать

7.4. Заявка туриста на бронювання турпослуги

Після обрання туристом туристичного продукту і ознайомлення його зі всіма істотними умовами, що відображаються в договорі на туристичне обслуговування, оформлюється заявка туриста на бронювання туристичних послуг.

В ній відображується особова інформація про туриста і його вимоги щодо туру. А саме:

Прізвище, ім’я, по батькові туриста. Його адреса, телефон/факс, E-mail.

Туристичні послуги. Країна перебування. Дати (Від’їзду/Приїзду). Трансфер (Індивідуальний чи Група, VIP, Не потрібен)

Категорія місць в літаку (Бізнес клас, Економічний клас)

Готель . Тип номера (STANDART, інше)

Харчування. (ВВ, НВ, FB, АІ, UAI, інше)

Розміщення (SNG, DBL, DBL+EX.BED, інше).

Паспортні дані ТУРИСТА та осіб, що подорожують з ним (латинськими літерами, як в закордонному паспорті). Прізвище, ім’я, дата народження, № паспорта, термін дії паспорта.

Додаткові побажання (виконання не гарантується).

Дата заповнення заявки.

Менеджер який оформлював заявку (ПІБ)

Підпис тур агента та туриста.

Печатка підприємства.

Після підписання даної заявки Агентство в термін 5 робочих днів повідомляє Замовнику про проведення бронювання туристичних послуг, або про неможливість проведення бронювання. Повідомлення здійснюється в усній формі, за вказаними вище контактними телефонами, або при візиті Заказника в офіс Агентства.

У випадку неможливості здійснення бронювання у відповідності з даної Заявки, Агентство зобов’язується негайно, як тільки йому про це стане відомо, повідомити Замовника для прийняття їм рішення по оформленню нової Заявки із зміненими кількісними або якісними характеристиками Замовлення або про повернення Агентством раніше внесеної вартості послуг по обробці Замовлення.

Внесення змін в Замовлення після підписання даної Заявки проводиться тільки шляхом розірвання даної Заявки та підписання нової.

При проведенні остаточних підрахунків вартість послуг по обробці Замовлення зачисляється в загальну вартість Замовлення.

У випадку якщо після здійснення бронювання, Замовником подається письмова заява у відміні від послуг Агентства, Замовник має сплатити «Агентству» фактично понесені матеріальні збитки.

- за відмову від поїздки в терміни 21 - 15 днів до її початку - 20% загальної вартості туристичного продукту;

- за відмову від поїздки в терміни 14 - 8 днів до її початку – 50% загальної вартості туристичного продукту;

- за відмову від поїздки в терміни 7 - 3 день до її початку - 80% загальної вартості туристичного продукту ;

- за відмову від поїздки менш, ніж за 2 доби або неявка на рейс -100% загальної вартості туристичного продукту.

- за відмову від туру у випадках за 21-2 дні до початку туру з Туриста стягується 80% вартості турпродукту, а менш ніж за 7 днів (або неявка на рейс) -100% вартості турпродукту.

При обрахуванні сум у даному пункті до вартості туристичного продукту не включена вартість квитка на чартерний чи регулярний рейс.

При відмові ТУРИСТА (Замовника) від туру, питання повернення коштів за авіаперевезення вирішується відповідно до правил та тарифів авіакомпанії.

Замовником/Туристами отримана вся необхідна, доступна та достовірна інформація про умови організації Агентством туристичного обслуговування по даній Заявці, в тому числі інформація відносно наступних умов розміщення і проживання у готелі:

- година заселення і звільнення номеру встановлюється адміністрацією готелю;

- розселення відбувається в тих, що є в наявності звільнених номерах підтвердженої категорії з розсуду адміністрації готелю. Якщо в цінових пропозиціях готелю не передбачена різниця в ціні за номер з видом на море, а також за поверх, віддаленість від шумних місць і пляжу і т.п. додаткові характеристики, при бронюванні бажання з розселенням можуть бути враховані, але не можуть бути гарантовані Агентством і внесені в ваучер.

- кондиціонери в готелях, як правило, працюють по певному графіку, установленому адміністрацією готелю;

- перелік платних і безкоштовних послуг, що подаються готелем, можуть змінюватись за рішенням адміністрації готелю без попереднього повідомлення;

Агентство не несе відповідальність за суб’єктивне сприйняття туристами умов мешкання.

Дана Заявка оформлена у 2-х екземплярах, один з котрих отриманий Туристами.