Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
присяжний книжка.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
26.04.2019
Размер:
847.87 Кб
Скачать

6. Кваліфікаційні вимоги

На заступника редактора газети призначаються особи, які мають вищу журналістську освіту та стаж роботи не менше 3 років.

7. Взаємовідносини за посадою

До виключної заступника відноситься збір та обробка інформації та підготовка статей у номер газети, та виконання обов’язків редактора у разі його відсутності.

Один екземпляр отримав, з посадовою інструкцією ознайомлений(а):

№ з/п

ПІБ

Дата

Підпис

Примітка

Додаток 12

Затверджую”

Редактор газети „Гомін волі”

/підпис/ Я. Сиривко

„___”_______200__р.

/кругла печатка/

Посадова інструкція

бухгалтера редакції газети „Гомін волі”

1. Загальні положення

  1. Бухгалтер є посадовою особою редакції, приймається на роботу і, призначається та звільняється наказом редактора, безпосередньо підпорядковується редактору газети. На посаду бухгалтера призначаються особи, які мають відповідну освіту.

  1. У своїй роботі бухгалтер керується чинним законодавством України, Статутом Редакції, колективним договором, а також посадовою інструкцією.

2. Завдання та обов’язки

  1. Формує бюджет редакції в цілому; здійснює контроль за виконанням бюджету редакції; аналізує фінансове та матеріально-технічне забезпечення редакції; розробляє та вносить відповідні пропозиції щодо їхнього покращення, запобігання втратам; забезпечує проведення щорічної інвентаризації матеріально-технічних засобів редакції.

  2. Бере участь у розробці нормативних документів; готує матеріали оперативного характеру за дорученням редактора.

  3. Здійснює, виходячи з Положення про головних бухгалтерів, організацію бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності редакції;

  4. здійснює облікооперацій по банку, по м/о №1 „Каса”, підзвітних особах, веде головну книгу; складає баланс бюджетної діяльності редакції.

  5. Бере участь в нарадах, семінарах, „круглих столах” з питань, які входять до його компетенції.

  6. Організовує відповідно до функціональних завдань, покладених на нього, розробку проектів програм, аналітичних матеріалів, балансових розрахунків, планових показників, комплексних заходів, пропозицій, прогнозів розвитку фінансово-економічної діяльності редакції; здійснює загальний контроль за дотриманням редакцією стандартів (норм, правил) з питань фінансово-економічної діяльності, бухгалтерського обліку та звітності.

2.6. Забезпечує узагальнення інформації з питань, що належать до його компетенції.

3. Права

3.1. За дорученням керівництва представляти редакцію в органах виконавчої влади і органах місцевого самоврядування, підприємствах, організаціях і установах з питань, що належать до його компетенції.

3.3. Перевіряти в редакції дотримання встановленого порядку фінансової дисципліни, зберігання і витрачання матеріальних цінностей; вносити на розгляд керівництва редакції пропозиції і матеріали з питань, що входять до його компетенції.

  1. Ставити вимоги щодо порядку оформлення операцій та пред’явлення до бухгалтерії необхідних документів та відомостей, що є обов’язковим для всіх працівників редакції.

  2. Угоди, що укладаються редакцією на виконання робіт та послуг, отримання та відпуск товарно-матеріальних цінностей, накази про встановлення працівникам посадових окладів, надбавок до заробітної плати та про преміювання попередньо погоджуються з бухгалтером.

  3. На повагу особистої гідності, справедливе та поважливе ставлення до себе зі сторони керівництва та співробітників.

  1. На соціальний та правовий захист згідно свого статусу.