Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
присяжний книжка.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
26.04.2019
Размер:
847.87 Кб
Скачать

2. Повинен знати

Конституцію України; закони України, інші акти законодавства, що стосуються діяльності редакції; укази та розпорядження Президента України; постанови, рішення та розпорядження Верховної Ради України; декрети, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, прийняті в межах їх повноважень; основи державного управління економіки та управління персоналом; основи права; методи контролю за рішеннями та дорученнями; форми та методи роботи із засобами масової інформації; правила ділового етикету; правила та норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту; основні принципи роботи на комп’ютері та відповідні програмні засоби; державну мову на рівні ділового спілкування та практичного застосування.

3. Має право

Представляти редакцію в інших управлінських структурах з питань, що належать до його компетенції; брати участь у розгляді питань і прийнятті рішень у межах своєї компетенції; організовувати ділове листування з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями; у встановленому порядку запитувати та отримувати від місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, підприємств, установ, організацій різних форм власності, політичних партій, громадських та релігійних організацій необхідні дані з питань, що стосуються діяльності редакції; вносити до державних органів влади пропозиції щодо вдосконалення роботи редакції; здійснювати особистий прийом громадян.

4. Кваліфікаційні вимоги

На посаду редактора призначаються особи, які мають вищу журналістську освіту, стаж роботи за фахом не менш 3 років або на керівних посадах у інших сферах не менш 5 років.

Один екземпляр отримав, з посадовою інструкцією ознайомлений(а):

№ з/п

ПІБ

Дата

Підпис

Примітка

Додаток 11

"Затверджую"

Редактор газети „Гомін волі"

/підпис/ Я. Сиривко

„___”_______200__р.

/кругла печатка/

Посадова інструкція заступника редактора редакції газети „Гомін волі”

1. Загальні положення

  1. Заступник редактора редакції, приймається на роботу, призначається та звільняється наказом редактора, безпосередньо підпорядковується редактору. На посаду заступника редактора призначаються особи, які мають журналістську вищу освіту.

  1. У своїй роботі заступник редактора керується чинним законодавством України, постановами, наказами та розпорядженнями Міністерства, наказами редактора, Статутом редакції, Колективним договором, а також посадовою інструкцією.