Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Блок НМЗ.doc
Скачиваний:
62
Добавлен:
30.11.2018
Размер:
1.28 Mб
Скачать

4.1.3. Виконання контрольних завдань модульного контролю (40 балів):

♦ Письмова відповідь на контрольне питання однієї із тем модуля (згідно варіанту) – 10 балів (по 1 балу за 10% повноти еталонної відповіді на питання (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

♦ Виконання 10 тестових завдань з однієї із тем модуля (згідно варіанту) – 10 балів (по 1 балу за правильну відповідь з кожного тестового завдання).

♦ Розв’язання типової задачі/ситуаційної вправи з однієї із тем модуля (згідно варіанту) – 10 балів (по 1 балу за 10% еталонного рішення задачі за умови правильної відповіді (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

♦ Рішення творчого завдання (нестандартної задачі/ситуаційної вправи) з однієї із тем модуля (згідно варіанту) – 10 балів (по 1 балу за 10% одного із альтернативних варіантів еталонного вирішення завдання за умови правильної відповіді (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

4.1.4. Оцінка результатів виконання модульної контрольної роботи визначається шляхом сумування балів, отриманих за виконання контрольних завдань модульного контролю успішності навчання (40 балів).

4.1.5. Модульна оцінка успішності навчання.

♦ Контрольна модульна оцінка успішності навчання (за результатами проведення модульного контролю) визначається за 100-бальною шкалою як сума балів за виконання контрольних завдань для модульного контролю (40 балів) та 60% акумульованої модульної оцінки успішності навчання (60 балів).

♦ Залікова модульна оцінка успішності навчання визначається як краща (більша кількість балів) з акумульованої (за результатами поточного контролю успішності навчання без проведення модульного контролю) чи контрольної (за результатами проведення модульного контролю з урахуванням результатів поточного контролю успішності навчання) модульних оцінок успішності навчання.

♦ Результати модульної оцінки успішності навчання за 100-бальною шкалою (залікова модульна оцінка успішності навчання) перераховуються за встановленими критеріями в оцінки академічної успішності за шкалою ECTS/ національною шкалою (А, B, C, D, E, FX, F/ відмінно, добре, задовільно, незадовільно/ зараховано, не зараховано).

♦ Оцінки академічної успішності навчання за модулями курсу заносяться в картки навчальних досягнень курсанта і в журнали навчальних груп.

4.2. Підсумковий контроль успішності навчання.

♦ Модульно-заліковим планом з курсу (7) передбачено проведення підсумкового контролю успішності навчання.

♦ Підсумковий контроль успішності навчання проводиться на спеціально визначених практичних заняттях або організується іншим чином і передбачає проведення підсумкової контрольної роботи з урахуванням результатів модульного оцінювання успішності за модулями курсу або зарахування курсу без проведення підсумкової контрольної роботи виключно за результатами модульного оцінювання успішності навчання за модулями курсу на рівні, не нижче, ніж E/ «задовільно»/»зараховано».

4.2.1. Визначення акумульованої підсумкової оцінки успішності навчання і необхідності виконання підсумкової контрольної роботи.

♦ За результатами модульної оцінки успішності навчання за 100-бальною шкалою визначається акумульована підсумкова оцінка успішності навчання як середня залікових модульних оцінок успішності навчання за модулями курсу.

♦ За бажанням курсанта підсумковий контроль успішності навчання не проводиться, якщо акумульована підсумкова оцінка успішності навчання не менше 60 % (60 балів). В цьому випадку в якості залікової підсумкової оцінки успішності навчання зараховується акумульована підсумкова оцінка успішності навчання.

♦ Підсумковий контроль успішності навчання в формі підсумкової контрольної роботи проводиться:

- якщо акумульована підсумкова оцінка успішності навчання складає менше 60 балів;

- за бажанням курсанта, якщо акумульована підсумкова оцінка успішності навчання не менше 60 балів.