Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Блок НМЗ.doc
Скачиваний:
62
Добавлен:
30.11.2018
Размер:
1.28 Mб
Скачать

3.3.3. Виконання поточної контрольної роботи з теми

Вибір варіанту поточної контрольної роботи.

Вибір варіанту поточної контрольної роботи проводиться за чотирма останніми цифрами номера залікової книжки курсанта (табл. 1) або визначається викладачем/комп’ютером із 1000 варіантів вибору згідно таблиці.

Таблиця 1

Вибір варіанту

завдань поточної контрольної роботи за цифрами залікової книжки

Відповідність між цифрами номера залікової книжки

і варіантами контрольних

завдань

Варіанти завдань

за чотирма останніми цифрами залікової книжки:

Теоретичне питання

(остання цифра)

Тестові завдання

з теми

Типова задача/вправа №

(третя з кінця цифра)

Творче завдання

(четверта з кінця цифра)

1→1

1

Усі

тестові

завдання

з

контрольованої теми

для усіх варіантів завдань контрольної роботи

1

1

2→2

2

2

2

3→3

3

3

3

4→4

4

4

4

5→5

5

5

5

6→6

6

6

6

7→7

7

7

7

8→8

8

8

8

9→9

9

9

9

0→10

10

10

10

■ Виконання контрольних завдань поточного контролю (40 балів):

♦ Письмова відповідь на контрольне питання теми (згідно варіанту) – 10 балів (по 1 балу за 10% повноти еталонної відповіді на питання (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

♦ Виконання 10 тестових завдань із теми – 10 балів (по 1 балу за правильну відповідь з кожного тестового завдання).

♦ Розв’язання типової задачі/ситуаційної вправи з теми (згідно варіанту) – 10 балів (по 1 балу за 10% еталонного рішення задачі за умови правильної відповіді (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

♦ Вирішення творчого завдання (нестандартної задачі/ситуаційної вправи) з теми (згідно варіанту) – 10 балів (по 1 балу за 10% одного із альтернативних варіантів еталонного вирішення завдання за умови правильної відповіді (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

Оцінка результатів виконання контрольної роботи визначається шляхом сумування балів, отриманих за виконання контрольних завдань поточного контролю якості навчання з теми (40 балів).

3.4. Підведення підсумків практичного заняття з теми.

♦ Оцінка поточної успішності навчання з теми за 100-бальною шкалою як суми балів, отриманих за результатами контролю засвоєння знань (20 балів), виконання домашньої індивідуально-творчої контрольної роботи (40 балів) і виконання поточної контрольної роботи (40 балів).

♦ Перерахування результатів поточної оцінки успішності навчання з теми за 100-бальною шкалою в оцінки академічної успішності за шкалою ECTS/ національною шкалою за встановленими критеріями (А, B, C, D, E, FX, F/ відмінно, добре, задовільно, незадовільно/ зараховано, не зараховано).

♦ Занесення результатів поточної оцінки успішності навчання з тем в картки навчальних досягнень курсантів і в журнали навчальних груп.