Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Блок НМЗ.doc
Скачиваний:
62
Добавлен:
30.11.2018
Размер:
1.28 Mб
Скачать

2.5. Підготовка до практичного заняття з теми: діагностування навчальної діяльності за лекційним модулем (2.1) і модулем самостійної роботи (2.2) ( 20 балів).

2.6. Завдання та методичні поради з підготовки до практичного заняття з теми: виконання поточної контрольної роботи(40 балів).

♦ Підготовка до проведення поточної контрольної роботи з теми з використанням відповідних засобів діагностики якості навчання:

- перелік контрольних питань з теми (10 контрольних питань з теми згідно програми дисципліни).

Методичні поради щодо підготовки до поточного письмового опитування з теми.

Відпрацювати контрольні питання з метою забезпечення максимальної повноти відображення системи головних елементів та структури теоретичних знань відповідного навчального матеріалу, що формують відповідні навички і вміння.

Поточне письмове опитування проводиться на практичному занятті в процесі виконання першого завдання поточної контрольної роботи та оцінюється за результатами відповіді на одне із контрольних питань теми (10 балів.)

­- тестові завдання з теми (10 тестових завдань з теми згідно програми дисципліни).

Методичні поради щодо підготовки до поточного діагностичного тестування з теми.

Відпрацювати тестові завдання закритої форми із запропонованими відповідями, яких вибирають правильні з множини вибору (чотири відповіді, тільки одна з яких є правильною).

Поточне діагностичне тестування проводиться на практичному занятті в процесі виконання другого завдання поточної контрольної роботи та оцінюється за результатами виконання всіх тестових завдань теми (10 балів.)

- комплект типових задач/ситуаційних вправ з теми (10 задач/вправ з теми згідно програми дисципліни).

Методичні поради щодо підготовки до вирішення типових задач/ситуаційних вправ з теми.

Відпрацювати запропоновані типові задачі/ситуаційні вправи, використовуючи наведені алгоритми їх еталонного рішення (покрокові алгоритми, форми робочих таблиць, основні формули розрахунків, індикативні числові відповіді, зразки форм документів тощо).

Алгоритми розв’язання 10 типових задач/ситуаційних вправ з теми:

- Алгоритм вирішення задачі/ситуаційної вправи( тип 1):

1.

2.

Розв’язання типових задач/ситуаційних вправ проводиться на практичному занятті в процесі виконання третього завдання поточної контрольної роботи та оцінюється за результатами рішення однієї із задач/вправ теми (10 балів.)

- комплекту творчих завдань (нестандартних задач/ситуаційних вправ) з теми (10 творчих завдань з теми згідно програми дисципіни).

Методичні поради щодо підготовки до вирішення творчих завдань (нестандартних задач/ситуаційних вправ) з теми.

Відпрацювати запропоновані творчі завдання, використовуючи наведені алгоритми їх еталонного вирішення (покрокові алгоритми, форми робочих таблиць, основні формули розрахунків, індикативні числові відповіді, зразки форм документів тощо для можливих альтернативних варіантів рішення).

Алгоритми вирішення 10 творчих завдань (нестандартних задач/ситуаційних вправ) з теми:

- Алгоритм вирішення творчого завдання (тип 1):

1.

2.

Виконання творчих завдань (нестандартних задач/ситуаційних вправ) проводиться на практичному занятті в процесі виконання четвертого поточної контрольної роботи та оцінюється за результатами вирішення одного із творчих завдань теми (10 балів.)

2.7. Виконання домашньої індивідуально-творчої контрольної роботи за індивідуальними видами самостійної підготовки (40 балів): завданнями модуля індивідуальної роботи (2.3) – 20 балів і завданнями модуля наукової роботи (20 балів).

2.8. Підготовка до проведення модульного (підсумкового) контролю з модуля (курсу): виконання модульної (підсумкової) контрольної роботи за всіма темами модуля (курсу) (за методикою підготовки до практичних занять 2.6) (40 балів) .

Додаток 18