Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Новітня 3.docx
Скачиваний:
25
Добавлен:
01.03.2016
Размер:
38.15 Mб
Скачать

Хто організував вибух в Чорнобилі

Фізик-атомник Микола Кравчук зробив своє дослідження аварії на Чорнобильській атомній. Він прийщов до висновку, що вибух було зроблено спеціаль- но, щоб Україна змогла відокремитись від Росії. Фізик впевнений, що вибух був запла- нований раніше. Керували цією операцією Горбачов і Копчинський, який був інструк- тором і завідувачем сектора атомної енергетики ЦК КПРС. Їм вдалося запевнити всіх, що аварія виникла з вини персоналу станції. Георгій Олексійович Копчинський народиився в 1939 році в місті Тальне Черкаської області. Фото зліва. В 1962 році закінчив Московський енергетичний інститут. Працював в інституті фізики атомних досліджень. З 1983 року працював

– 19 –

в ЦК КПРС. Розслідування показало, що до вибуху 26 квітня 1986 року, з 1 по 23 квітня в реакторі виникали неполадки. Перед початком випробувань, які проходили до вибуху, стан станції був нестійкий. Захисна функція була відімкнена. Турбогнератор був несправний. Під час випробувань на атомному реакторі, спеціалістів не допустили на станцію. Керівник випробувань Анатолій Дятлов нікого не слухав, тому, що він повинен був підкорятись тільки вищому начальсьву ЦК - Копчинському. Про це знайшли записи команд, де чітко можна впізнати голос Копчинського з Москви, який Дятлову погрожував, що за не виконання вказівок його звільнять з роботи. В результаті виник вибух. Якби вибуху не сталося, то випробування йшли б доти, доки станція б вибухнула. Дослідники аварії впевнені, що вибух організували ті люди, які хотіли розвалу СРСР. Микола Кравчук написав книжку «Загадка Чорнобильської катастрофи», але вона не дійшла до читача. В книжці написано, що Горбачов дав команду, зробити що-небудь терміново, щоб дискредитувати СРСР і радянську атомну науку, щоб швидше розвалити СРСР.

Ворожі дії США і НАТО

Зараз втілюється друга частина програми світового уряду, яка називається «Х’юстонський проект». На нього виділено десятки мільярдів доларів, і виникають вибухи в Москві, у Чечні, в Дагес-тані, в Білорусі. Людей вбивають за ці долари. Світовий уряд, яким керують Сполучені Штати, свій людоїдський план довго ховав. Тепер він відкрив, що до 2020 року треба в два рази зменшити населення наших країн. Обрані вирішили вбити кожного другого жителя організованим голодом (старше покоління) і розбещеністю, алкоголем, курінням і наркотиками (сучасне покоління).

Крім описаних способів знищення людей, Америка останнім часом застосовує по всьому світу кліматичну зброю або хімтрейли. По секретній домовленості Америки з керівництвом комерційної авіації різних країн, з літаків розпилюється хімічна і бактеріоло- гічна зброя. Літаки НАТО, які літають над різними країнами, теж багато розпилюють цих сильно токсичних аерозолів. На небі можна помітити дуже широкі сліди від літаків, які довго не розходяться.

– 20 –

Звичайні сліди від літаків вузенькі і розходяться швидко. В широких слідах містяться окисли барію і алюмінію та інших токсичних речовин, а також невідомі бактерії і віруси. Вони шкодять здоров’ю людей, тварин і рослин, а також негативно впливають на свідомість людей. За останні роки почали гинути в’язи та інші дерева і хворіють верби.

Хімічний склад аерозолів, які розпилюються з літаків, Америка тримає в суворому секреті. А людям пояснюють по різному. То кажуть, що це робиться для здоров’я людей замість масового щеплення, то говорять, що це боротьба з потеплінням.

На запитання вчених різних країн, чому не можна це опубліку- вати, щоб пояснити людям? Вони відповідають, що коли довідаю- ться організації, які борються за чистоту екології, то вони можуть зірвати їхню роботу.

Коли Україна отримала незалежність, я мав велику надію і впевненість, що Америка допоможе Україні. Але минуло два десятиріччя, а в Україні ще не реконструйовано ні одного машино- будівного заводу чи металургійного комбінату.

Ще трохи за Америку. Це велика країна в Північній Америці – Сполучені Штати Америки (по їхньому, тобто по-англійськи: The United States of America, а скорочено USA). США – це економічний гігант. Вона має найбільший військовий потенціал у світі. США є одним із світових лідерів науково-технічного прогресу. Від їхньої політики залежить стабільність миру в усьому світі. Багато людей вважають, що в США все вирішує президент, але це не так. Там все вирішує група найбагатших людей, які збираються таємно на дачі під каліфорнійськими секвойями і вирішують важливі питання.

Нинішній президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама найкращий і найгуманніший з усіх президентів Америки. Він намагається покращити життя бідних людей. Але його політикою незадоволені ті мільярдери, які ведуть свою таємну політику. Таємна група найбагатших людей в Америці при виборах прези- дента розраховувала, що президентом стане Джон Маккейн, який був військовим льотчиком і був збитий над В’єтнамом. Просидів- ши п’ять років у в’єтнамській тюрмі, він повернувся додому калікою. З того часу у нього бажання вести політику з позиції сили. Але народ вибрав Обаму. Таємні мілліардери зробили все, що можна, щоб на виборах до конгресу в 2010 році перемогу отримали

– 21 –

противники Обами. І вони докладали всіх зусиль, щоб Обаму не переобрали на другий термін. Вони хотіли Мітта Ромні, який погрожував Росії, в разі обрання його президентом США. Але американський народ знову обрав на посаду президета Обаму, який добився прийняття закону про оплату медичного страхування для бідних людей за рахунок держави. Тобто бідні американці стали лікуватися безкоштовно, без сплати внесків на медицину. А тепер, коли в конгресі США більшість республіканців, тобто противників Обами, вони сказали, що можуть домогтися скасування цього закону, а також погрожують скасувати договір про скорочення стратегічних озброєнь, який з великим зусиллям Обамі вдалося ратифікувати в конгресі і сенаті США. Президенту Обамі дуже тяжко подолати світову економічну кризу. Адже кризу створили попередні президенти Америки. А тепер противники Обами хочуть цим скористатися.

Наведу один яскравий приклад найкращої в світі демократії,

якою хизується Америка – про вбивство їхнього президента. 22 листопада 1963 року в центрі американського міста Далласа, коли туди під’їздив президент США Джон Кеннеді для виступу на передвиборному мітингу, його було застрелено в голову. Через 35 хвилин він помер. До цього часу ніхто не знає, хто вбив президента. Кеннеді був найвидатніший з президентів. Він за два роки зробив більше для країни, ніж інші президенти робили за чотири. Однією помилкою Кеннеді було те, що він необережно висловився проти директора Федерального бюро розслідувань 70-річного Джона Едгара Гувера та ще сказав, що треба розібратися з ЦРУ. Після вбивства президента була створена комісія для розслідування під керівництвом Уорена, яка зробила все, щоб замести сліди вбивства. Під час слідства було вбито багато свідків. І тепер 81 % американ- ців вважають, що Кеннеді був вбитий в результаті злочинної змови. Про загибель найвищої посадової особи в країні вони не можуть

– 22 –

знайти правду, а що говорити вже за простих американців.

Сполучені Штати Америки намагаються довести, що вони є зразком найкращої демократії в світі. Але за останні роки були скандали, які розкривають брехливість такого твердження.

У 2012 році програміст Джуліан Пол Ассанж, який народився 3 липня 1971 року в Австралії, видав в інтернет секретний Вікілікс, в якому було показано тисячі секрет- них документів про діяль- ність Сполучених Штатів Америки в світі. США почали переслідувати борця за правду. У 2013 році програміст і системний адміністратор, колишній працівник Центрального розвідувального Управління і Агенства Національної Безпеки США Едвард Сноуден теж олублікував в інтернеті секретні матеріали про діяльність Америки в світі. США почали переслідувати Сноудена. Коли він поїхав до Гонконгу, США пригрозили Китаю. А коли Сноуден зробив зупинку в Москві, то США пригрозили Росії. Едвард Сноуден народився 21 червня 1983 року в США. Словом Американська демократія не любить правди. На фото справа вгорі Джуліан Ассанж, а на фото внизу справа Едвард Сноуден.

Ще про один амери- канський секрет. В 1969 році США повідомляли, що їхні астронавти побували на Місяці. Зараз багато вчених це піддають сумніву. Вдова американ- ського кінорежисера Стенлі Кубріка розповіла, що її чоловік виконував замовлення уряду і знімав фільм про американців на місяці. Зйомки

– 23 –

проводились секретно в павільйонах Голівуда і на північному заході США в пустелі. Те місце обгородили і охороняють, як дуже секретний об’єкт. Ці фільми американці транслювали з космосу, наче з Місяця. Отже виходить, що американці обдурили весь світ.

Не зважаючи на перемоги нашої країни в космосі, коли СРСР запустив перший у світі штучний супутник 4 жовтня 1957 року, а також 12 квітня 1961 року космонавт Юрій Гагарін вперше злітав у космос, Америка вирішила стати першою. Президент США Джон Кеннеді заявив тоді, що американці злітають на Місяць першими. Вони найняли німецького вченого Вернера фон Брауна для виконання цього завдання. Після багатьох випробувань і невдач, він сконструював ракету Сатурн-5, яка важила майже 2800 тонн. В кінці 1968 року космічний корабель «Аполлон» з трьома астронав- тами на борту зробив політ в сторону місяця. Потім, починаючи з 1969 року американці здійснили декілька польотів з астронавтами на борту, і начебто робили посадку на Місяці.

Міжнародне розслідування матеріалів польотів на Місяць дово- дить, що «Аполлон» не літав навіть до Місяця, а знаходився тиждень на навколоземній орбіті. А тим часом американці транслювали свої фільми з космосу про висадку астронавтів на Місяць. Місячний грунт, що американці роздавали деяким країнам, виявився підробкою, тому що дуже відрізнявся від місячного грунту, доставленого радянською ракетою. Крім того американці відмовляються надавати інформацію про польоти на Місяць. Вони говорять, що всю інформацію вони вже стерли. Вчені різних країн наводять багато фактів, які вказують на те, що американці на Місяці не були. Радянський Союз теж готувався до обльоту Місяця з трьома космонавтами на борту. Але нас спіткали невдачі - помер головний конструктор Корольов С.П., який готував ту програму, а ракета, яку готували для польоту на Місяць вибухнула.

Тоді СРСР послав меншу ракету на Місяць, яка взяла забір місячного грунту і без людей доставила його на землю.

Мені довелося побачити в Національному музеї Югославії в 1974 році трошки місячного сірого грунту, якого декілька грамів подарував президентові Югославії Йосипу Броз Тіто, президент Сполучених Штатів Америки Ричард Ніксон. Але тепер виявля- ється, що подарунки різним країнам, які роздавали американські президенти у вигляді місячноо грунту виявились підробкою.

– 24 –

Нові повідомлення про страшну діяльність світового уряду, яким керують Сполучені Штати

Америки

Таємні засідання найбагатших людей на землі називають «Комі- тет-300». Ці триста найбагатших сімей збираються для вирішення долі всього людства. Їхні постанови виконує таємний світовий уряд. Ці засідання завжди чітко прив’язувалися до конкретних, тривожних для людства, трагічних подій таких, як Карибська криза, убивство президента Кеннеді, В’єтнамська війна, бітломанія і наркоманія – все це було зроблено за наказом світового уряду. Також доведено, що перша світова криза і друга сталися не внаслі- док якихось випадковостей, а були штучно ними влаштовані. Їм належить Всесвітній банк і Федеральний резервний фонд США. Цей світовий уряд прагне підпорядкувати собі всі країни світу, всю планету Земля і навіть Космос. Вони в свій час розвалили Росію, а тепер розвалили Радянський Союз. Вони всі дуже багаті. Наприк- лад, клан Ротшільдів має капітал 500 трильйонів доларів!!! Ця сім’я здатна купити сім Америк з їхнім боргом у 16,5 трильйони дол!!!

Створюється єдина світова культура, заснована на ницих людсь- ких інстинктах. По всій планеті йде процес винищування середньо- го мислячого класу, насаджується бідність – це результат тієї самої репетиції майбутньої світової кризи, на зразок тієї, що була в тридцятих роках ХХ століття.

Їхні засідання називають Більдерберзький клуб на честь готелю «Більдерберг», що в голанському місті Остербек. Там була