Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Новітня 3.docx
Скачиваний:
25
Добавлен:
01.03.2016
Размер:
38.15 Mб
Скачать

11 Вересня 2001 року був напад на два висотні будинки світового

торгового центру в Нью-Йорку. В них врізалися літаки, і будинки загорілися, а потім впали. Офіційно було повідомлено, що це були льотчики з терористичної організації Алькаїда, якою керував Усама Бен-Ладен. Вони захопили літаки в польоті і спрямували їх на висотні будинки. Насправді американська розвідка знала ще за місяць про те, що станеться ця трагедія. Президент Америки Джордж Буш нічого не зробив, щоб не допустити цього. Про цей напад були попереджені всі 300 сімей. Звідти були вивезені всі банки і інші важливі організації. Були вивезені всі ящики з золотом, оргтехніка і важливі документи. Відразу після нападу було повідо-млено, що там загинуло 50 тисяч людей. Через три дні сказали, що загинули 9 тис. Через тиждень - 4500, а остаточно – 1500. З них 600 пожежників. Решта 900 – це загинули тільки ліфтери, гардероб - ники, прибиральниці, працівники буфетів та інша обслуга.

Міжнародні експерти помітили на кадрах, відзнятих під час пожежі, яка виникла на верхніх поверхах, що на нижніх поверхах вилітали вікна від вибухів. Виходить, що ці висотні будинки ще були й підірвані американськими спецслужбами. А увечері того ж дня був підірваний і третій висотний будинок. Ця американська провокація була у тисячу разів важливіша за підпал рейхстагу гітлерівцями перед війною, коли фашисти звинуватили в підпалі комуністів. Після цього США сказали, що вони не будуть слухати

– 14 –

ООН, а будь-яку країну можуть оголосити переховувачами теро- ристів і під цю марку розбомбили Афганістан та Ірак. Вони нахвалялись напасти на Сірію, Іран, КНДР (Північну Корею). А це звичайний бандитизм. Це підтверджують розвідки різних країн.

Цей світовий уряд пов'язаний між собою родинами. Це Хаситсь-ко-Парамасонська група. Вони постійно впливають на всі важливі світові процеси в деструктивному напрямку. Апетити у цих діячів ростуть. У 1996 році видатний діяч світового уряду, колишній прем’єр-міністр Англії Маргарет Тетчер, виступаючи публічно сказала, що економічно доцільно залишити для проживання на території Росії 50 млн. людей замість теперішніх 143. В 2000 році в Москві колишній держсекретар США Мадлен Олбрайт (теж член таємного світового уряду) сказала, що за оцінками світового співтовариства, доцільно на території Росії залишити тільки 50 млн. людей. А інші підуть під алкогольний, тютюновий і наркотичний ніж. Вона ще сказала: «несправедливо, що одна Росія має стільки природних ресурсів».

За рішенням Римського клубу (це світовий уряд на чолі зі США) заплановано залишити в Україні від 10 до 15 мільйонів людей із 52 мільйонів, які були на той час. За їхнім стратегічним задумом, в Україні не потрібно будувати великих промислових підприємств, а залишити Україну аграрною, щоб вона могла годувати Європу екологічно чистими продуктами. За останні два десятиріччя у нас не збудовано і не реконструйовано значного заводу, бо вирішено не допомагати Україні. В Росії їм потрібні природні ресурси.

План, який прийняв Римський клуб, успішно втілюється в життя. В Росії населення щорічно скорочується. В Україні з 52 мільйонів людей вже маємо тільки 45 мільйонів з половиною.

В лютому 1985 року, коли стало очевидно, що помре генераль- ний секретар ЦК КПРС Черненко, на своє засідання зібрався світовий уряд. Це країни великої сімки на чолі зі США .

Якраз у 1985 році вони прийняли рішення знищити СРСР і розділити його на тридцять чи сорок незалежних держав, а також примусити їх конфліктувати між собою. Спитаєте: для чого це їм робити? За оцінками ведучих економістів Заходу, до 2015 року повністю вичерпаються природні ресурси Західних країн і залишиться єдина в світі комора природних ресурсів – це територія колишнього СРСР, де нам випало щастя народитися.

– 15 –

На зруйнування СРСР вони кинули сотні мільярдів доларів. Про- грама ця отримала назву «Гарвардський проект». На ці мільярди доларів вони купили всю верхівку КПРС, КДБ, багатьох керівни- ків в республіках, купили засоби масової інформації і в 1991 році їм вдалося зробити те, що не змогли зробити ні Гітлер, ні Наполеон.

А ще наведу приклад по нашому селу. Всі памятають, як в магазині у Бистрику люди давились у чергах за всіма товарами. До Горбачова таких черг не було. Можна зробити висновок, що це була змова за долари «Гарвардського проекту».

Я хочу зупинитися на деяких причинах тієї великої історичної події. Розвал Союзу і раптовий перехід до капіталізму зачепив кожну людину. Частина людей стали багатими. Деякі з них стали мільйонерами та мільярдерами. Але більшість населення збідніло. На погіршення життя вказує оця таблиця про населення України.

1700 рік - 5 867000 душ 1970 рік 47 126500 душ

1800 « 8 469000 « 1980 « - 49 952500 «

1900 « 24 950000 « 1990 « 51 838500 «

1930 « 29 617000 « 1991 « 51 944400 «

1933 « 31901400 « 1193 « 52 244600 «

1939 « 40468600 « 1995 « 51 728400 «

1941 « 41 965000 « 2000 « 49 429800 «

1944 « 33 524000 « 2005 « 47 280800 «

1950 « 36 774854 « 2010 « 45 962900 «

1960 « 42 468690 « 2013 « 45 553000 «

Як видно з цієї статистики, населення України до незалежності постійно зростало. Навіть в роки голодомору з 1930 до 1933 року населення зросло на 7,7 %, а з 1933-го до 1939 року - зросло на 26,8 %. Тільки у війну, воно скоротилося на 20 %. За роки незалежності населення України не зросло, а навпаки - скоротилося на 12 %.

Америка прорахувала, що після розпаду СРСР народи України, Росії будуть послаблені. Їхні мільярди доларів не пропали даром. Почали закриватися заводи, ставали банкрутами і розорювались колгоспи, міжколгоспні організації та багато інших. З’явилося безробіття, якого не було при радянській владі. Деякі безробітні молоді люди почали пити. З’явились різні кримінальні групи, які обдурювали людей. З Америки поїхали в Україну та Росію різні радники і фахівці по приватизації. Після приватизації з′явилися багаті і бідні.

– 16 –

Хто стояв за перебудовою і розвалом СРСР?

Як і всі радянські люди, ми жили своїми турботами та проблемами, виконували доручену роботу і особливо не вникали, що відбувається «там нагорі. Лише після багатьох років стали виникати питання. Як міг базіка Горбачов досягти вищої влади в країні, щоб її потім зрадити і віддати ворогам на розтерза- ння? Як найстійкіша в світі економіка, яка забезпечувала всім громадянам СРСР непорушну впевненість у завтрашньому дні, раптом покотилася вниз? Як грамотний, політично підкований народ, доручив свою долю пройдисвітам і шахраям, що слугували нашим ворогам.

Головними шахматними пішаками, які тонкими ходами рухали- ся в ферзі, були Андропов і Горбачов. Які могутні сили ними керували ми не знаємо. Відомо, що Андропову допоміг Отто Віль-гельмович Куусінен, який обіймав посаду секретаря ЦК КПРС. Він ще до війни був таємним агентом англійської розвідки. При його допомозі єврей Андропов з посла в Угорщині перейшов працювати у ЦК, а через п’ять років став секретарем ЦК. За завербованого Андропова британська королева нагородила Куусінена вищим британським орденом. Андропов працював головою КДБ з 1967 по 1982 рік і з 1973 року входив в Політбюро. Його підтримували Громико та Устинов. Ці троє умовили Брежнєва ввести до Афганістану наші війська. Косигін був проти цього рішення. Далі Андропов, працюючи в КДБ, розчищав собі дорогу.

В 1976 році «заснули і не прокинулись» особисто довірений Брежнєву міністр оборони Гречко, потім таким чином, помер перспективний Кулаков. Через рік на вільне місце секретаря ЦК КПРС по сільському господарству по рекомендації Андропова став Горбачов. В 1980 році на сільській дорозі була підготовлена аварія Машерову, в якій він загинув. Машеров був кандидатом на місце Брежнєва. 19 січня було підлаштоване самогубство зятю Брежнєва Цвигуну. Брежнєв залишився без надійних людей. Потім Андропов організував отруєння Суслова і через чотири місяці Андропова вибрали другим секретарем замість Суслова.

Незадовго до смерті Брежнєв сказав, що на його місці буде керувати Щербицький. Брежнєва мучило безсоння. Він звернувся до Андропова за таблеткою і після цього заснув навіки. До того Брежнєв почував себе добре. Виникає питання: для чого хворий

– 17 –

Андропов так рвався до влади? А для того, щоб розставити кадри, які змогли завершити зміну влади в СРСР,

Кадр № 1 – Лигачов. У мемуарах В.В. Гришин писав: «Ніхто не зробив для партії стільки шкоди, як Лигачов». Його руками  Андро-

пов, а потім Горбачов замінили у складі ЦК і партійному апараті перевірену надійну гвардію партійних працівників колишніми директорами заводів, будівельниками, які не виправдали себе на роботі і були звільнені в свій час, а також вченими, яких не можна було допускати в політику.

Кадр № 2 – Олександр Яковлєв.  Був завербований американ- ською розвідкою під час його навчання в Колумбійському універ- сиситеті в Нью-Йорку. Андропов повернув його в Москву з канад- ського посольського заслання, куди той був відправлений. Яковлєв дуже швидко йшов на підвищення вгору аж до секретаря ЦК. Кадр № 3 Горбачов. Саме при  Андропові  він піднявся до найвпливовішого секретаря ЦК, який при хворому Черненко керував всіма кадровими справами, розставляючи всюди своїх прибічників. Рішння по Лигачову  Андропов  з Горбачовим провели за один день. Брежнєв тримав в КГБ при  Андропові  двох перших заступників, своїх вірних людей – Цвигуна та Циньова. Відданий Брежнєву був міністр МВС Щолоков. Через місяць після смерті Брежнєва Щолокова звільнили. В 1984 році Щолоков начебто застрелився – дома з рушниці. В 1985 році при Горбачові Циньова відправили в групу престарілих. Брежнєвських кадрів в КДБ не залишилось. Після смерті Андропова, генсеком був вибраний Черненко. На випадок своєї заміни у Черненка були тільки люди похилого віку. З молодших був Романов. Але його постаралися дискредитувати. Радіо «Свобода» передадо брехню про весілля, яке начебто Романов провів у музеї Ермітаж. Романов хотів опублікувати спростування, але Андропов йому не дозволив.

Гришин теж був оббреханий. що він багато разів одружувався.

Жорстоко розправилися з Устиновим. В кінці 1984 року в Чехословаччині проводились маневри військ Варшавського договору за участю міністрів оборони. Після повернення один за другим повмирали міністри оборони НДР, Угорщини, Чехословач-чини та СРСР. Від чого помер Устинов ніхто і не відповів. Масовий

теракт отруєння міністрів чотирьох держав і ніякого розслідування.

– 18 –

Черненка умертвили з двох спроб. Він помер 10 березня 1985 року. Схоже на те, що організовував отруєння вищого керівництва країни вірний друг Андропова міністр МОЗ кремлівський лікар академік Євген Чазов. За декілька днів до смерті Черненка Щербицького навмисно послали в США на чолі делегації Верховної Ради СРСР. Дізнавшись про смерть Черненка, він зажадав від посла поверне- ння, але отримав відповідь: «Ваше повернення зараз небажано», а літак затримали на три дні. В Москві в цей час йшла напружена робота по затвердженню Горбачова Генеральним секретарем. В ній брали участь Примаков, Яковлєв та син Громико. Головною дієвою особою був Лигачов. Романова не запросили. Громику пообіцяли пост голови Верховної ради і він відразу запропонував кандидатуру Горбачова. Проголосували одноголосно. Так був підписаний смертний вирок СРСР і партії, яка зробила країну великою державою, перемогла Гітлера, врятувала нашу країну і людство.

Все, що сказано нам стало відомо пізніше, а тоді в квітні 1985 року разом з усіма ми раділи, що нарешті на зміну керівникам похилого віку прийшов керівник, повний сил, який вільно з трибуни говорив без папірця і обіцяв все оновити. Прийшов час великих надій. Боже, якими ми були наївні.