Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Фонд ККЗ ЕТЗ .doc
Скачиваний:
475
Добавлен:
13.02.2016
Размер:
4.48 Mб
Скачать

Еталон відповіді на ккз №4

1. Завдання інженерної розвідки в смузі оборони бригади. Способи, органи, засоби її ведення (схема орієнтирів ісп).

Інженерна розвідка противника і місцевості організується НІС бригади відповідно до рішення командира на оборону, завдань інженерного забезпечення оборони та з урахуванням організації військової розвідки бригади.

Основні зусилля інженерної розвідки зосереджуються на виявленні:

заходів фортифікаційного обладнання і маскування районів зосередження та розгортання військ противника, особливо ракетних частин, артилерії. Танків; місць, часу, способів розмінування місцевості, пророблення проходів в загородженнях, особливо перед переднім краєм мбр, характеру підготовки шляхів, обладнання переправ і районів зосередження переправочно-десантних засобів; складу інженерних військ противника та можливих строків переходу його у наступ.

Інженерна розвідка противника в смузі оборони мбр ведеться спостереженням і пошуком.

В бригаді виставляється 2 інженерних спостережних пости (ІСП) на найбільш імовірних напрямках наступу противника. Крім того в мб мбр першого ешелону ведеться інженерна розвідка спостереженням складом одного ІСП, що виділяється від ісв мб. Таким чином, в смузі оборони бригади може вестись розвідка спостереженням з п’яти ІСП.

В окремих випадках загальновійськові та інженерні спостережні пости об’єднуються. До складу такого посту призначаються 2 загальновійськові солдати та 1-2 сапери.

Крім того розвідка ведеться безпосереднім оглядом одним ІРД від відділення інженерної розвідки; оснащення: засоби пересування, прилади спостереження, засоби розвідки МВЗ, також пошуком (ІРГ).

Інженерна розвідка місцевості також здійснюється підрозділами, призначеними для виконання завдань інженерного забезпечення.

Дані про інженерні заходи, противника і місцевість можуть бути отримані із штабу АК, від органів розвідки родів військ, при вивченні захоплених у противника документів, допиті полонених і опитуванні місцевих жителів.

При підготовці оборони здійснюється систематичне спостереження і наземне (повітряне) фотографування місцевості та противника силами і засобами АК.

2. Призначення, технічна характеристика, будова систем запалювання і запуску двигуна уд-25.

Система запалювання призначена для запалювання паливної суміші в камері згорання за допомогою свічки запалювання від магнето високої напруги. На двигуні УД-25 встановлюється двохіскрове магнето М-151 з натискною клемою вимикання запалення, пило-непроникаючого виготовлення, лівого обертання з пусковим прискорювачем.

Магнето в зібраному стані з пусковим прискорювачем забезпечує кут запізнення 4-100 по валу ротора магнето.

На деталях системи запалювання двигунів встановлюється екранування для приглушення радіоперешкод.

Пусковий механізм. Двигун має важільний пристрій для запуску. Він складається з педалі із зубчатим сектором, що входить в зачеплення з шестернею на колінчастому валу, яка має на торці храпові зубці. Цими зубцями шестерня при запуску входить в зачеплення із зубцями втулки-храповика, напресованій на колінчастий вал.

Стартер – електричний двигун з послідовним збудженням. Складається із: корпусу, на якому кріпляться полюси з котушками збудження, кришки зі сторони приводу, котушки зі сторони колектора, якоря з колектором торцевого типу, приводу і електромагнітного реле.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]