Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
мет-ка для заочников 3зБ,3зОП,3зФ,3зЕП Основы мен-та.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
599.04 Кб
Скачать
  1. Структура контрольної роботи та вимоги до її оформлення

Навчальним планом для студентів заочної форми навчання передбачене виконання контрольної роботи, яка повинна не тільки забезпечити контроль самостійної роботи студента, але інавчити його аналізувати ситуацію, передбачати можливий розвиток подій, а також на основі більш-менш докладної інформації формулювати аргументований план дій.

Мета виконання контрольної роботи – поглиблення та закріплення теоретичних знань, придбання практичних навичок і їх практичне застосування.

Контрольна робота складається з двох частин: теоретичної та практичної.

У теоретичній частині студент повинен показати знання теоретичних основ тем, що викладаються, освітлюючи теорію питання на основі вивчення та узагальнення економічної і спеціальної літератури. Обов’язковим є виклад питань теми на прикладі конкретного промислового підприємства, на якому працює студент. Якщо не працює на реальному підприємстві, то дослідити на прикладі гіпотетичного підприємства (можливе використання Інтернету).

У практичній частині потрібно вирішити задачі. При використанні формул для розрахунку, необхідно навести буквені позначення з вказівкою одиниць вимірювання. Після цього, підставити числові значення і провести розрахунки. Зробити висновки, виконати і пояснити графіки.

Робота повинна бути оформлена на аркушах формату А4 (210х297) (приблизно 15-18 сторінок) та мати титульний лист (додаток 1), розбірливо та акуратно. При виконанні роботи потрібно виділяти заголовки питань, що висвітлюються. Сторінки слід пронумерувати.

Графічний і табличний матеріал повинен бути оформлений відповідно до методичних вказівок по оформленню текстових документів.

Список використаної літератури приводиться наприкінці роботи по мірі використання (не менш 5 джерел). При цьому вказується прізвище і ініціали автора, назва роботи, видавництво, місце і рік видання. При посиланні на джерела інформації вказується у квадратних дужках порядковий номер в переліку використаної літератури та номер сторінки.

Кожний студент виконує контрольну роботу по варіанту, який повинен відповідати першій букві прізвища (див. таблицю 2).

Таблиця 2

№ варіанта

Перша буква прізвища

№ варіанта

Перша буква прізвища

№ 1

А, Б

№ 6

Н, О, П

№ 2

В, Г

№ 7

Р, С, Т

№ 3

Д, Е, Є, Ж

№ 8

У, Ф, Х

№ 4

З, І, К

№ 9

Ц, Ч, Ш

№ 5

Л, М

№ 10

Щ, Ю, Я

Виконана робота представляється студентом на рецензування у встановленні терміни. Якщо робота не зарахована, то після виправлення помилок з урахуванням усіх зауважень рецензента студент знову подає на рецензування разом з колишньою рецензією.

Контрольна робота, виконана по варіанту, який не відповідає першій букві прізвища, повертається студенту без розгляду.

Робота зараховується за результатами співбесіди з викладачем і є допуском до екзамену.

Екзамен містить теоретичну і практичну частину. Теоретична частина складається із десяти тестів, а практична – із двух задач.