Добавил:
dipplus.com.ua Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Міжнародна економічна діяльність України 6503 (2).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
08.02.2020
Размер:
1.31 Mб
Скачать

4.3. Плани навчальної роботи студента заочної форми навчання в міжсесійний період

Об’єктом поточного контролю знань студентів заочного факультету в міжсесійний період є 2самостійні письмові роботи з дисципліни “Міжнародна економічна діяльність України”, які представляють собою індивідуальні завдання.

Текст домашніх індивідуальних завдань оформляється у форматі А4, шрифтом Times New Roman, розмір кеглю 14 з інтервалом 1,5. Поля на сторінці – 2 см. Нумерація сторінок – зверху у правому куті. Кожний новий розділ з починається з нового аркуша. Готові домашні письмові роботи надсилаються на електронну пошту викладача (MEDUbox@ukr.net) у міжсесійний період у вігляди двох файлів (аналитічна запіска та презентація у POWERPOINT) Домашнє индивілуальне завдання № 1 та Домашнє индивідуальне завдання № 2 обов’язковим захистом під час «Дня заочника».

Самостійно виконані домашні індивідуальні завдання перевіряються викладачем та підлягають захисту у ході співбесіди. Загальна оцінка кожної з робіт визначається на основі розроблених кафедрою критеріїв і становить максимум25 балів з 50 балів за кожен семестр, якими оцінюється Домашнє индивідуальне завдання № 1 за першій семестр та Домашнє индивідуальне завдання № 2 задругій семестр, винесені на поточний контроль в межсесійний період. Шкала оцінювання письмових домашніх робіт студентів заочного факультету становить: 0; 5; 10 балів за поданій у електронному та друкованому вігляді та 15; 20; 25 бали у разі устного захісту.

Домашнє індивідуальне завдання №1 – підготовка доповіді-презентації з актуальних проблем МЕДУ (письмова доповідь з презентацією у POWERPOINT).При виконанні даного завдання студент повинен підготувати два файли:

    1. друковану доповідь (текст набраний на ПЕОМ в електронному вигляді). Загальний обсяг доповіді має бути в межах 10-15 сторінок друкованого тексту формату А4;

    2. презентацію до друкованої доповіді в форматі PowerPoint. Кількість слайдів може бути довільної, але достатньою для демонстрації основних положень доповіді.

Орієнтовна структура Домашнього індивідуального завдання №1:

Титульна сторінка доповіді

Зміст

Вступ (включає в себе постановку проблеми, тобто тематику, її актуальність, загальну характеристику теми доповіді, рівень дослідження тематики, основні методи дослідження, чітко сформульовану мету, коло питань, що підлягають розгляду, характеристику джерел доповіді). Обсяг - 0,5 - 1 аркуш.

Кількість та назва розділів викоремлюються студентом на основі вивчення, обробки та узагальнення теоретичних та аналітичних матеріалів. В кожному розділі студент має продемонструвати науково-дослідницькі компетенції та вміння застосовувати теоретичі знання при вирішенні аналітичних завдань; розкрити сучасний стан наукової думки в галузі досліджуваної теми; містити критичний огляд відповідних наукових джерел, у тому числі зарубіжних; власний аналіз статистичних даних за останні 10 років; обґрунтовані висновки та авторське ставлення до проблеми. Посилання на використані джерела щодо цифр, фактів та цитат є обов’язковим. Також обов’язково вказувати джерела побудови таблиць та рисунків.

Висновки. У висновках необхідно узагальнити результати дослідження по всім розділам та у цілому по темі доповіді. Текст висновків повинен бути коротким, не повторювати, не суперечити та мати логічний взаємозв'язок з основним текстом розідлів. Обсяг висновків 1-1,5 сторінки.

Список використаних джерел (складається лише з джерел, на які є посилання в тексті).