Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Первертень подорож в короліство Вовків. Перша ч...doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
507.39 Кб
Скачать

«Битва біля Раю»

Кораблі йшли з великою швидкість вітер помагав їм. Капітан королівського флоту його звали Вільг. Він подивився в перед та побачив дим це значило що вони спізнилися але ще битва триває. Він крикнув:

- В перед в повну силу?

Корабель захитався і побачив летючий снаряд який влучив в корабель який був поблизу. Він спалахнув і почав тонути.

- Вогонь? Крикнув Вільг.

І катапульта вистрілила. Він згадав що йому сказав король що його син тут є він почав шукати прапор королівського корабля. Але він побачив прапор піратів він був червоний з двома мечами та череп внизу людський. Дим зник і він побачив картину. По всюди йшла битва кораблі в тик один до одного пристали та почали битися на мечах та іншою зброя. Він побачив так же що на острові теж йде бій він вчув гуркіт та вдар і обернувся вбік і побачив із боку був флот без прапора та ознак королівства їх було багато йому здалося що їх більше ніж вони. Він спочатку не повірив очам але коли полетіли снаряди в бік його корабля він крикнув:

- Розвернути і вперед? І накажіть іншим в перед?

Корабель почав міняти курс він захрипів звук лунав по всюди. Так же об палубу стукнув снаряд каменя і звук пролому дощок та гуркіт та крик солдат.

- В перед на абордаж? Закричав Вільг.

З під палуби показалися солдати вони держали мечі та луки та списи до бою ось до нього підійшли два кораблі і обняли його. Від них і на них посипалися стріли та гарпуни та мотузки з гаками. Капітан витяг меч та перерубав мотуз на якому був арбалет великий з стрілою де була прив’язана мотузка він взявся рукою за мотузок і полетів. Спис пробив солдата який влетів з ворожого корабля та влучив в щоглу. Капітан піднявся в гору за списом та приземлився на ворожий корабель та почав бій з ворогом. На нього йшли два солдати в кольчуга та в панцері. Він наніс вдар та солдат ухилився за ним так же рушили інші кораблі та солдати вже всі кораблі були заняті боєм. Капітан ще раз глянув в перед і побачив що не всі ворожі кораблі заняті боєм. Так же він побачив корабель старшого сина короля який палав і ще були чути крики та бій так же по всюди плавали трупи та поламані та розбиті вщент кораблі. Але довго він не зміг розглядати бо на нього наніс вдар перший ворог але командир не забув про нього та встиг ухилитися та скинути його за палубу.

А другий в кольчузі наніс вдар по мечу і меч капітан не вдержав і меч вилетів з руки і ворог наніс вдар.

«Перевертень»

Він скакав на коні та вів інші коні він вже майже приїхав він не доїхав до кінця він повернув в корчі та сховав там товар та зняв з коня все та пустив пасти перед ним був поле без кінця. Він вискочив на коня та погнав на зад на поле бою. Він гнав коня швидко він вчув крик по переду і коли він зробив поворот на дорозі він побачив загін кінноти який скакав теж певно до поля бою. Він знайшов лук який висів біля сідла це кінь був Вітер. Він витяг лук та стрілу та випустив і ворог впав з коня і кінь лишився позаду Перевертня він витяг нову стрілу та пустив вбік другого ворога і той впав з коня. Ворог третій обернувся і побачив вершника він крикнув але стріла пробила йому груди і він впав з коня.

- Ворог….

Вони почали зупинятися але Перевертень витяг два мечі та погнав в перед та пересунувшись під коня його так навчив Батько він почав різати все що попадалося під ніж він чув іржання та крики ворога один з них був:

- Вбийте цього гада?

- Попробуйте? Прокричав Перевертень.

Коли вилазив з під коня він був тепер першим а всі решта лежали на землі та коні деякі теж були мертві.

- Ви тут не пройдете? Сказав Перевертень.

Він нарахував швидко біля двадцять чоловік разам з тими кого він раніше вбив. Він витяг меч свій і сказав:

- Ти хочеш вбити їх.

- Це просто їжа для мене їхня душа. Сказав меч.

- Ну тоді іч на здоров’я?

І він почав рухати ним і солдати які були ранені або ще живі почали кричати коні теж ставали на дибки та кидалися геть. Він думав як йому повезло порізати ремені які держали сідла та коней які попадали при падали вороги та вмирали. Ось він вже добиває десятого але ніхто з них не міг зупинити його. І тут він вчив крик:

- Дай вмерти з честю.

Він зупинився та глянув на солдата лежав шого під конем і тоді він сказав:

- Ти вмреш від моєї руки.

Але він не став це робити лише спостерігав як ворог дістав ніж та перерізав горло і впав на землю. Він би не зміг мені помішати він був зламана ноги напевно. Але він вмер з честю. Але від своєї руки. Він почав рухатися далі і знову пролунав голос:

- Повезло тобі хлопець?

- Повезло. Сказав Перевертень.

- Давай кінчай зі мною.

- Не спіши вмирати ти сам лишився.

- Ні ти помиляєшся.

- Не зрозумів?

- Там йде ще багато на конях та пішки.

Вже стало темніти коли Перевертень знову сказав:

- Якщо вони схочуть далі йти скажеш що вони вмруть від моєї руки.

- Добре. Сказав ворог.

- Прощай.