Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Первертень подорож в короліство Вовків. Перша ч...doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
507.39 Кб
Скачать

«Олень»

- Ні ідіот? Закричав Олень.

Але було пізно вже все сталося і він відчув вдар в груди та впав з коня кінь побіг десь вперед. Оленя попливло в очах він побачив постать яка держала меч в горі та скоро нанесе вдар. Він намацав лежачий спис та двинув ним в гору та в перед і побачив що влучив в ціль. І меч впав на землю помали з стуком. І він почав помали ставати і вже почав відходити від того що у очах вже було все в порядку. Він побачив лежачого чоловіка з пробитим животом та спис який стрічав в ньому. Він так же побачив перед собою ще двох і один вже наносив вдар Олень встиг підставити щит і відбив вдар та витяг меч та наніс в дар в живіт але чоловік встиг відбити. І меч лише пройшов по мечу і від чувся звук скрипу. Другий зайняв позицію заду та наніс вдар. Олень встиг звернути увагу та відскочити вбік та на нести зустрічний вдар в груди та пробив їх. І той лише від шатнувся назад і впав. А другий наніс вдар.

«Роза та Золотий місяць»

Вони оказалися разом і вже були на готові обоє притиснулися спинами. Та вони хотіли собі спини захистити. На Розу побіг хлопець одягнутий в коричневе та перев’язаний червони шарфом він мав лише шаблю. І наніс вдар по Розі вона поставила меч але вдар лише відбив меч і він впав на землю. І Золотий Місяць наніс вдар йому в груди той впав. Він подумав прекрасна нагода стати героєм у очах. Але появився спис який пробив його броню та він впав на землю від удар. Роза побачила чоловіка сильного в сороці і який досягав меч але Роза перша дістала ніж та запустила його він влучив у шию. І здоров’як впав на землю мертвим. Так здалося Розі але вона ще чула звук хрипу його. Вона обернулася та витягла швидко спис. Золотий місяць закричав:

- Боляче?

І відключився від болі. Роза швидко почала знімати броню його з переді розчепила. Та почав рвати одяг та затулила дірку та прокричала:

- Золотий місяць вмирає?

Це замітив Перевертень почав рухатися до неї. Але появився чоловік який проткнув Розу наскрізь вона крикнула:

- Боляче.

І тут чоловік впав від того що його проткнув меч Перевертня.

«Вогонь та Камінь»

Вони двоє почали спасати коней з товаром та інших коней. Вогонь заступив перед ворогом їх було троє вони мали два щити і один довгий спис. І коли він атакував його списом він просто відступився та наніс вдар в хребет і той впав на землю. Інші два зразу атакували його та він встиг відбиватися щитом. Камінь вивів коней з поля бою та лишив їх на поляні їх прикривали ряд дерев наче вони тут росли спеціально. Він взяв коня та щит і спис та розвернувся та криком кинувся на ворога. Він збив двох тих що були біля Вогонь. Вогонь тим скористався та пробив одному та другому груди та коли він добивав посліднього то на нього та на Каменя налетіли вершники їх було шість. Два пішли на Вогонь. А четверо налетіли на Каменя який щойно добив двох солдатів та почали обмінюватися вдарами. І Каменю повезло і четвертий відкрився і він проткнув його списом і той звалився з коня. Вогонь він відбив вдар першого але не встиг відбити вдар другого але той лише попав в край щита і меч застряв. Вогонь наніс вдар та ворог звалився з коня. А Камінь лишив спис в четвертому тому взяв булаву довгу та на кінцю круглу вкриту шипами. Камінь наніс вдар по щиту та його кінь піднявся на дві ноги задні та сперся на третього і Камінь наніс вдар по спині а тоді по голові і вчу біль в спині і він обернувся та побачив двох інших і які держали в руках меч. Третій впав на землю і за ним впав Камінь.

«Вітер»

Він побачив що Роза та Золотий місяць лежать на землі та ще живі. Він рушив до них ворог який появився перед ним він йшов до них Вітер витяг спис з тіла ворога та запустив в нього та ворог крикнув та впав на землю. Він почав ще швидше йти і тут. Появився ще один ворог він наніс вдар в Вітер. І він відбив вдар та наніс швидкий вдар по щиту і щит просто на очах розвалився на землю. Ворог почав відступати назад та стискати в руках меч і наніс вдар але Вітер ухилився та наніс вільною рукою по спині і ворог впав на землю. Вітер держав у руці ніж та меч. Він підбіг до Рози та Золотого Місяця. Вони лежали один на одному він розірвав одежу на спині Рози та положив чисту одежу і почав перевертати її на спину так він хотів зупинити кров. Він побачив очі Золотого Місяці і той сказав:

- Ви йдіть спасайте коней і тікайте нас покиньте. Ми вмремо та судилося.

І кров по лилася з рота і він вмер. Так зрозумів Вітер. Він почав розривати одежу на животі Рози та закривати кров і повторяв кожну хвилину:

- Держись ми вже розбили ворогів? Ти будеш жити?

Так він говорив довго.